|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
A skoro już się rozpisałem o faworytach do MP to jeszcze dwa słowa skrobnę o spadkowiczach. Będę wręcz zszokowany jak nie spadnie ktoś z czwórki: Ruch, Łęczna, Śląsk, Piast. Najbardziej dziwi mnie obecność Śląska w tym zestawie, ale obserwuję ich od dłuższego czasu, czytam zapiski Romka Andersena  i widzę, że nie ma tam team spirit a organizacyjnie komedia. Dziwne bo mają kilku graczy na naprawdę niezłym poziomie - Celeban, Pich, Morioka. Zdecydowanie najsłabiej grają obecnie Łęczna i Piast jak dla mnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruch nie spadnie mogę się założyć jak ktoś chce
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Bullet spoko masz dużo racji, jestem ciekawy jak Lechia zaprezentuje się w pucharach i wcale nie musi być tak wesoło Oczywiście, że tak. Wystarczy, że nie poprawią gry na wyjazdach i już może być w ryj na stepach akermańskich czy w innej azji  Gdyby tak Jaga utrzymała stan posiadania. Na prawą obronę ktoś by przyszedł za komedianta ze Szkocji, a Sheridan miałby jeszcze jednego napastnika obok siebie na poziomie to kto wie 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Biega ktos z was w butach under armour speedform gemini 2.1? Jakies opinie? Za 50 ojro sa w sprzedazy
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Powyżej 2.5 Al Ahli Amman v Al Zawra'a (Gole) @ 2,37   to był mecz z cyklu "róbmy wszystko by nie strzelić"
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Ruch nie spadnie mogę się założyć jak ktoś chce Jaga weź pod uwagę, że Ruch już nie jest pupilkiem w PZPN jak niegdyś śląskie kluby. Oni są tam na maksa wkurwieni za te wałki. Poza tym stadion ruina - nie wiem czy z punktu widzenia ligi Ruch ze swoimi długami i stadionem jest dobrą wizytówką a idziemy w stronę poprawy wizerunku ligi rzekomo. Nie zdziwię jak sędziowie zaczną się mylić na niekorzyść Ruchu. Kadrowo też dupy nie urywają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i Turasy o1,5 do HT jak nie wpadnie niigdy w żyiu wieej nie zagram 2 gola to HT , gdy pierwszy wpada do 10 minuty  jest prosta odpowiedź
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oni im ligę A tamci im Puchar Wszystko dogadane co za bzdury
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak sie zatrzymało ciężko ich na koniec wyczuć
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Oni im ligę A tamci im Puchar Wszystko dogadane co za bzdury Jakie bzdury? Dubletu nie będzie! Co wolisz MP czy PP? 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Ruch nie spadnie mogę się założyć jak ktoś chce Jaga weź pod uwagę, że Ruch już nie jest pupilkiem w PZPN jak niegdyś śląskie kluby. Oni są tam na maksa wkurwieni za te wałki. Poza tym stadion ruina - nie wiem czy z punktu widzenia ligi Ruch ze swoimi długami i stadionem jest dobrą wizytówką a idziemy w stronę poprawy wizerunku ligi rzekomo. Nie zdziwię jak sędziowie zaczną się mylić na niekorzyść Ruchu. Kadrowo też dupy nie urywają. po tej aferze która wyszła na światło dzienne kara -4 pkt dla Ruchu to jest jakaś komedia, w pzpn na bank wiedzieli o sposobie rozliczania z grajkami i przymknęli oko, a że przymykali oko o czym wiedzieli działacze Ruchu to kara jest jaka jest - a wszystko po to żeby zakończyć sprawę polubownie i żeby już dalej nikt nie drążył ani nie próbował gadać jak było na prawdę Dla mnie Ruch jest do wyjebania z EK, i to powinno się to zrobić z wielkim hukiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe czy Fech na meczu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bullet - wybieram mistrzostwo  Ciekawa dyskusja widzę chłopaki tutaj. Co do Lecha, to nie wiadomo czy za wcześnie mają optymalną formę? Ale to gdybanie. A może to jeszcze nie jest wcale optymalna? Lech ma też niezły kalendarz. Legie u siebie. Poza tym z tego co pamiętam Łęczną, Ruch, Wisłę w Poznaniu jeszcze. O tytuł walka z Legią. W Lechie i Jage nie wierzę. Sezon najciekawszy od lat.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
za to wieczorem w derbach... może być różnie.. [ Linked Image] @5,80
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arka faktycznie Lechowi nie leży. Kędziory nie ma za bardzo kto zastąpić w tym meczu. Mimo szerokiej kadry, Kędziory nie ma zmiennika, grał do tej pory wszystko po 90 minut (liga, puchar).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bullet spoko masz dużo racji, jestem ciekawy jak Lechia zaprezentuje się w pucharach i wcale nie musi być tak wesoło Oczywiście, że tak. Wystarczy, że nie poprawią gry na wyjazdach i już może być w ryj na stepach akermańskich czy w innej azji  Gdyby tak Jaga utrzymała stan posiadania. Na prawą obronę ktoś by przyszedł za komedianta ze Szkocji, a Sheridan miałby jeszcze jednego napastnika obok siebie na poziomie to kto wie  Niestety zapowiada sie ze kilku zawodnikow moze odejsc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak się w zasadzie Arka prezentuję, bo po przerwie zimowej nie widziałem jej żadnego meczu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Off top... Siatkówka kobiet Muszyna-Budowlani Łódź Sędziuje Mariusz...FIUTEK  Może to rodzina naszego forumowego
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Jak się w zasadzie Arka prezentuję, bo po przerwie zimowej nie widziałem jej żadnego meczu? nie zachwyca
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|