|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
skarbówka nie zajmuje się tak małymi kwotami jak przelew 7 tysięcy !!! nie osłabiajcie mnie a jakbyś zrobił sto przelewów po 7 tysięcy ?  mojemu kumplowi za przelew jednorazowy na 9k od buka zablokowali konto w PKO i musi iść się tłumaczyć... Beks, masz więcej szczęścia niż rozumu... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeca bet jak przelewa to z konta zagranicznego na moje konto
co Wam da skrill, normalnie pytam ? masz wpływ na konto przecież, z nieba Ci nie spada kasa do portfela. Nie korzystam więc pytam
dubel
Chelsa Dundalk
@3.15 tajt to że nie masz na koncie żadnego śladu od buka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz w dubaju po gola @1,900 900.00 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skarbówka nie zajmuje się tak małymi kwotami jak przelew 7 tysięcy !!! nie osłabiajcie mnie a jakbyś zrobił sto przelewów po 7 tysięcy ?  mojemu kumplowi za przelew jednorazowy na 9k od buka zablokowali konto w PKO i musi iść się tłumaczyć... Beks, masz więcej szczęścia niż rozumu...  bank mu zablokował konto? ja mam mbank Takie coś widnieje w szczegółach: Nazwa nadawcy WORLDPAY AP LTD. Rachunek nadawcy 53 1240 5918 1111 0000 4911 4339 Bank nadawcy PEKAO XXI O. w Warszawie Adres nadawcy 25 WALBROOK THE WALBROOK BUILDING Miejscowość nadawcy EC4N 8AF LONDON
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na konto to ponoc do niektorych bankow wogole nie dochodza, nie lepiej beks na skrilla? On nie ma skrilla a ska Ty wiesz co ja mam. zdziwiłbys się wypłaty zlecane to kasa na nastepny dzien była ZAWSZE zarówno w becie i onibecie, dlatego moglem miec takie oczekiwania...a Ty mędrkuj więcej jak smude sie znasz jestem traktowany ja WIAJPI czyt. VIP  Jeśli masz skrill i mimo to wypłacasz 14tys. bezpośrednio buk-> konto bankowe to jesteś po prostu głupi
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dzień dobry, Bychu Badziewiak Pierwszy Urząd Skarobowy. Co to za przelewy z tego konta Panie Beks? Pracuje Pan dla firmy WORDPAY? Jeśli tak to proszę pokazać payslipy z odporowadzonym podatkiem...
Odpowiedź beksa: ....................................
Uzupełnisz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konto bankowe, 2-10 dni w smude długo ale dziś wg mnie będzie hajs na koncie to jednak sts bije wszystkich na głowę od 10 do 24 przez cały tydzień przelewają kasę do godziny chociaż mają większą kasę z TZG przelewali pół dnia w dwóch transzach
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@Beks jasne, że bank. PKO to póki co największy kabel. Jeśli wyjaśnienia kumpla ich nie przekonają to automatycznie pójdzie donos do US. Żeby było śmiejszniej to kumpel miał skrilla i część przelewów puszczał ze skrilla na konto bankowe. Nie zgadzało się im pewnie saldo, bo nic nie wysyłał (wpłącał do buka) a tylko odbierał przelewy. U ciebie pewnie bilans wpłat do wypłąt jest podobny to sie jeszcze nie pokapowali. Inna sprawa, że mbnak możę ma inną politykę w kwestii donoszenia.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Dzień dobry, Bychu Badziewiak Pierwszy Urząd Skarobowy. Co to za przelewy z tego konta Panie Beks? Pracuje Pan dla firmy WORDPAY? Jeśli tak to proszę pokazać payslipy z odporowadzonym podatkiem... Odpowiedź beksa: ...  ... [ Linked Image] .............................. Uzupełnisz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzień dobry, Bychu Badziewiak Pierwszy Urząd Skarobowy. Co to za przelewy z tego konta Panie Beks? Pracuje Pan dla firmy WORDPAY? Jeśli tak to proszę pokazać payslipy z odporowadzonym podatkiem...
Uzupełnisz? możecie mi skoczyć
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Co graja eksperci w meczu Czelsi - MU?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odpowiedź beksa: możecie mi skoczyć(w międzyczasie telefon do teściowej, żeby wynajęła papugę)
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Uzupełnisz? możecie mi skoczyć 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
beks ty podziękuj za porady a nie prawisz swoje złote myśli
na forum jest wielu ogarniętych ludzi i gdyby własnie oni byli w sejmie mieszkałbyś w normalnym kraju a tak żyjemy w terorystanie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Uzupełnisz? Systematycznie karałem buka, aby ten sam doszedł do wniosku, że wiele w Polsce nie zwojuje i wyniesie się dobrowolnie 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Co graja eksperci w meczu Czelsi - MU? tego się nie gra mafia
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Co graja eksperci w meczu Czelsi - MU? tego się nie gra mafia MU bez napastnikow, zmeczone po Rosji, wiec teoretycznie Czelsi, ale slaby kurs
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
.... ...... co Wam da skrill, normalnie pytam ? masz wpływ na konto przecież, z nieba Ci nie spada kasa do portfela. Nie korzystam więc pytam Jakoś wiem
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|