|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
10000km to trochę daleko obawiam się ze może nie zdąZyć na pogrzeb
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
 ... Jeszcze się nauczysz...do perfum... trzeba dorosnąć  jak byłem mały to tak mówili o oliwkach, że jak bede duzy to polubie. i wiesz co?! i lubie Oliwki....!! ale te perfumy to mi tak ryj krzywią jak denaturat. w gardle drapie, nos przytyka i leci cofka z żołądka zwana przez króla Juliana tylną melą.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Prawdopodobnie głupie pytanie, ale nie mam kogo się obecnie "poradzić", bo nie byłem w takiej sytuacji. Chodzi o to, że mieszkam 10000 km od Polski, mieszkanie itd i zmarła mi właśnie babcia - co się robi w takiej sytuacji? jedzie za wszelką cenę z dnia na dzień? czy po prostu odpuszcza? sam nie wiem co zrobić No to pytanie mój drogi, nie ma prostej odpowiedzi... Sam sobie odpowiedz jak bliska Ci była ta osoba.. nie ma znaczenia jak była bliska bo ona już nie żyje! nie wie czy dondo bedzie czy nie... chyba ze dziadek jeszcze zyje i liczysz na spadek ale to takie zachowanie ala beks juz. weź się goń. I zachowaj te hasła dla siebie. Ja jestem samowystarczalny i sam się dorobilem a wy karmicie Banki kredytami. Prąd korekta 40 zl czyli rachunki są po ok. 7 zl wyższe więc dalej niskie i poniżej 70 zl . Haha beks ale sam pisałes zes materaliasta więc zasadne by było jakbys szedł na pogrzeb by sie podkupic dla spadku, zaprzeczysz ? 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
10000km to trochę daleko obawiam się ze może nie zdąZyć na pogrzeb w polsce pogrzeby sa przeważnie po 3-4 dniach od śmierci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dondo chłopie kupuj bilet i leć nawet się nie zastanawiaj rodzina w życiu najważniejsza pokażesz jej że jesteś prawdziwy facet z honorem twoja babcia pewnie dawała hajs opiekowała się tobą jak byłeś kajtkiem należy się jej szacunek i godne pożegnanie 
|
|
|
|
|
|
|
Lobby alkoholowe na mecz.pl, kontratakuje
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dondo chłopie kupuj bilet i leć nawet się nie zastanawiaj rodzina w życiu najważniejsza pokażesz jej że jesteś prawdziwy facet z honorem twoja babcia pewnie dawała hajs opiekowała się tobą jak byłeś kajtkiem należy się jej szacunek i godne pożegnanie  Jaga ja wiem o co Tobie chodzi, ale sprawa jest z leksza skomplikowana. Chodzi o to, że rozmawiałem sobie z rodzicami na skype - powiedzieli mi, że babcia jest w szpitalu i ma badania, ale ja czuję, że to tak specjalnie, żeby mnie nie martwić, bo nam matkę i pewne rzeczy się wyczuwa w tonie głosu. Przy drugiej rozmowie mówiłem już wprost - powiedzcie mi prawdę co z babcią itd, ale szli w zaparte, przecież nie mogę tego wymusić. Więc nie jestem w 100% pewien tego czy żyje (85 lat twarda sztuka ale chorowita ostatnimi laty nie dziwne). Czuję, że rodzice nie chcą mi powiedzieć, żebym nie wracał na wariata, ponosił koszt ok 5-7 tyś tam i spowrotem [ja wiem, że to może nie na miejscu mowa o kasie ale to jest po prostu fakt], dopiero co się tu gdzie jestem ustatkowałem, po prostu nie chcą mnie tam na tym pogrzebie itp, jakby się poświęcają. I wszystko to po to, żebym postał na pogrzebie godzinę. Babcia pewnie też by nie chciała, z drugiej strony jest też te sumienie co napisałeś, stąd mega pojebana sytuacja z każdej strony.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tronku coś piłeś i bredzisz.zaprzeczam. ja materialista ?Ja pisałem? Coś Ci się pomyliło. Ja oszczędzam siano dla dziecka na przyszłość a i teraz nic mu nie brakuje a mój kumpel to pierdoli i twierdzi że 18 lat i Nara z domu . Niech se sam zarobi i się dorobi.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ja nie pijący, a z tym to cos tak mnie się wydawało, dobra mniejsza z tym
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
dondo chłopie kupuj bilet i leć nawet się nie zastanawiaj rodzina w życiu najważniejsza pokażesz jej że jesteś prawdziwy facet z honorem twoja babcia pewnie dawała hajs opiekowała się tobą jak byłeś kajtkiem należy się jej szacunek i godne pożegnanie  I o tym właśnie pisałem...nie idzie się tam dla innych...o przyleciał...10 tysięcy km...a 10 lat go nie było...itd..pogadaj z rodzicami...jak potrzeba lub jak sam potrzebujesz, to nie trać tutaj czasu tylko tak jak jaga pisze...dupsko w samolot..
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
dondo chłopie kupuj bilet i leć nawet się nie zastanawiaj rodzina w życiu najważniejsza pokażesz jej że jesteś prawdziwy facet z honorem twoja babcia pewnie dawała hajs opiekowała się tobą jak byłeś kajtkiem należy się jej szacunek i godne pożegnanie  I o tym właśnie pisałem...nie idzie się tam dla innych...o przyleciał...10 tysięcy km...a 10 lat go nie było...itd..pogadaj z rodzicami...jak potrzeba lub jak sam potrzebujesz, to nie trać tutaj czasu tylko tak jak jaga pisze...dupsko w samolot.. dokładnie jak burbix
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jeszcze jest szansa że żyje? to wyślij kwiaty do szpitala i napisz na kartce że bardzo ją kochasz i życzysz jej dużo zdrowia
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Dondo mialem podobna sytuacje 2 lata temu tylko blizej Polski.Nie polecialem, akurat kobieta w ciazy byla itp.Nie powiem ze bylo mi przykro i zal ale niestety nie zyjac w swoim domu w pl jestemsy swiadomi takich sytuacji i nic nie mozemy zrobic.W zeszlym roku na urlipie bylem u babci na grobie, wytkumaczylem jej i mysle ze babcia mi wybaczylai cieszy sie ze jestem szczesliwy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TEOŚ dawaj taśmy. Co wywalic? Atleti,LEch,Roma,Atalanta,Psg over 2.5, Totek,
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Dondo mialem podobna sytuacje 2 lata temu tylko blizej Polski.Nie polecialem, akurat kobieta w ciazy byla itp.Nie powiem ze bylo mi przykro i zal ale niestety nie zyjac w swoim domu w pl jestemsy swiadomi takich sytuacji i nic nie mozemy zrobic.W zeszlym roku na urlipie bylem u babci na grobie, wytkumaczylem jej i mysle ze babcia mi wybaczylai cieszy sie ze jestem szczesliwy. jesli ma mozliwosc niech leci, jesli babcia nie zyje oczywiscie
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
TEOŚ dawaj taśmy. Co wywalic? Atleti,LEch,Roma,Atalanta,Psg over 2.5, Totek, Nie ma dzisiaj taśm. Zaraz trzeba ruszać do BKSa wygranej przypilnować. Atalanta po tym kursie nie do gry. Totek bez Keyna i bez porażki w sezonie u siebie. Może być różnie.Psg jedynka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ech pieprzona Benfa mi zjebała pięknego kupona
na dzisiaj: MU+Pilzno+Feye+Baya
myślę jeszcze nad L ale nie mam przekonania kto normalny gra dwójki po 1.3  gdzie tu masz kurs 1,3?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Takie coś poszło https://gm.efortuna.pl/nahled-tiketu?ticket_id=MzMyMDE3NDc4MzI0NDUwMDrNI3r7Q9ePuUkBxI0%3D&kind=MAIN
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker serio Bayern z Gladbach na wyjeździe po takim kursie ? Gladbach im wyjątkowo nie leży i przewaga w lidze jest bardzo duża ja bym uważał bo tam może skończyć się równie dobrze 0-4 jak i 1-1  Baya chwyciła fest formę i wygra tam z handi
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ech pieprzona Benfa mi zjebała pięknego kupona
na dzisiaj: MU+Pilzno+Feye+Baya
myślę jeszcze nad L ale nie mam przekonania kto normalny gra dwójki po 1.3  gdzie tu masz kurs 1,3? jadze chodziło pewnie o benfice 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|