|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie do ekspertow. Zjezdzam do Polski za tydzien na troche. Tu gdzie mieszkam mam wykupiony internet bez limitow w telefonie i moge siedziec 24 na dobe. Czy w Polsce jest jakas opcja wykupienia czy na karcie czy moze jakas ogolnodostepna siec wifi zeby moc z neta korzystac caly czas? odpocznij od grania a nie 24h na telefonie na beks365 Spieprzaj dziaciaku,zajmij sie soba i swoja wyimaginowana zona normalnie Ci doradzam bo wiem czym to grozi a tu agresja, Kretol już skomentował, ale 1 i ostatni raz karałem podczas urlopu. Zona właśnie skonczyła ćwiczyć te swoje wygibasy i Cie pozdrawia tak dzieciak, dzieciak by grał w buku za potezne kwoty i na konto taty by wypłacał....nie bądz smieszny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rijeka weszła i już myślałem, że jestem w ogródku i witam się z gąską, a tu ... FC Porto po 2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żal Cię czytać sfrustrowany mały człowieczku , bez odbioru Frustratem trzeba być żeby brędzlować się takim typolem jak Beks i to najlepiej opisuje Twoją osobowość "człowieczku". A to, że podkreślasz, że nie jesteś Polakiem, a jednak pasożytujesz choćby na tym polskim forum najlepiej opisuje tą Twoją grupkę etniczną  radzę się leczyć na głowę puki jeszcze nie jest za późno "puki" powiadasz? Myślę, że dużo lepiej pójdzie Ci po niemiecku na jakimś "ślunskim" forum ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks to raczej nie są potężne kwoty często tutaj mafia czy beto wklejają większe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bazyl i Sensei szykujcie już jucusie dla mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
roma po overek 2.5 goli i 12 rogów, to samo w Paryzu i over 3.5 bramek w Barcelonie 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
żal Cię czytać sfrustrowany mały człowieczku , bez odbioru Frustratem trzeba być żeby brędzlować się takim typolem jak Beks i to najlepiej opisuje Twoją osobowość "człowieczku". A to, że podkreślasz, że nie jesteś Polakiem, a jednak pasożytujesz choćby na tym polskim forum najlepiej opisuje tą Twoją grupkę etniczną  radzę się leczyć na głowę puki jeszcze nie jest za późno To mówisz, że z polskim też nie miałeś problemów?? 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
procent przyznam atrakcyjny ale czy spłacać trzeba ? bo jak nie , to mam kilku chętnych  Zdecydowanie trzeba. Ściągalność 100%.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żal Cię czytać sfrustrowany mały człowieczku , bez odbioru Frustratem trzeba być żeby brędzlować się takim typolem jak Beks i to najlepiej opisuje Twoją osobowość "człowieczku". A to, że podkreślasz, że nie jesteś Polakiem, a jednak pasożytujesz choćby na tym polskim forum najlepiej opisuje tą Twoją grupkę etniczną  radzę się leczyć na głowę puki jeszcze nie jest za późno "puki" powiadasz? Myślę, że dużo lepiej pójdzie Ci po niemiecku na jakimś "ślunskim" forum ... skoro ziejesz do mnie taką nienawiścią proponuję Ci prosty sposób na jej rozładowanie USTAWECZKA podaj miejsce i czas a postaram się stawić bez sprzętu
|
|
|
|
|
|
|
bazyl, napisałem Ci wczoraj priva... nie pożyczysz?? Tobie zawsze  Kwotę podesłałem prywatną wiadomościOM, żeby się inni nie zlecieli jak sEMpy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żal Cię czytać sfrustrowany mały człowieczku , bez odbioru Frustratem trzeba być żeby brędzlować się takim typolem jak Beks i to najlepiej opisuje Twoją osobowość "człowieczku". A to, że podkreślasz, że nie jesteś Polakiem, a jednak pasożytujesz choćby na tym polskim forum najlepiej opisuje tą Twoją grupkę etniczną  radzę się leczyć na głowę puki jeszcze nie jest za późno To mówisz, że z polskim też nie miałeś problemów??  i zawsze jadze błędy ortograficzne wytyka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks to raczej nie są potężne kwoty często tutaj mafia czy beto wklejają większe dla mnie duże, ja nie rywalizuję z nimi jeśli chodzi o wysokość stawek dla Ciebie będzie dużo np 1000 zł a dla mnie 5000 zł @laser ty to jesteś najgorsza menda na tym forum przerąbane masz, szczerze ci współczuje, nawet mogę ci przesłać kase na wizyte u specjalisty  dla twojego dobra to tylko zrobie
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
bazyl, napisałem Ci wczoraj priva... nie pożyczysz?? Tobie zawsze  Kwotę podesłałem prywatną wiadomościOM, żeby się inni nie zlecieli jak sEMpy  Sępy muszą wiedzieć że pożyczka jest limitowana. znaczy w sumie bez limitu ale dla limitowanych osob. eklsuzywnych tylko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żal Cię czytać sfrustrowany mały człowieczku , bez odbioru Frustratem trzeba być żeby brędzlować się takim typolem jak Beks i to najlepiej opisuje Twoją osobowość "człowieczku". A to, że podkreślasz, że nie jesteś Polakiem, a jednak pasożytujesz choćby na tym polskim forum najlepiej opisuje tą Twoją grupkę etniczną  radzę się leczyć na głowę puki jeszcze nie jest za późno To mówisz, że z polskim też nie miałeś problemów??  miałem czwóreczkę więc można wybaczyć 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
skoro ziejesz do mnie taką nienawiścią proponuję Ci prosty sposób na jej rozładowanie USTAWECZKA podaj miejsce i czas a postaram się stawić bez sprzętu o jaki honorowy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skoro ziejesz do mnie taką nienawiścią proponuję Ci prosty sposób na jej rozładowanie USTAWECZKA podaj miejsce i czas a postaram się stawić bez sprzętu Stacja Shell Belmont/Milwaukee, Chicago, może być w przyszły weekend żebyś miał czas kupić bilety ... Co za tępy, niemiecki łeb ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o litrowe się zakłada na forum ?
|
|