|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o litrowe się zakłada na forum ? ja z Akerem to chyba o dwa litry ale nie pamietam a kartke mam w domu. potwierdzam o dwa litrowe z Sensei o jeden litrowy
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
nawet mogę ci przesłać kase na wizyte u specjalisty  dla twojego dobra to tylko zrobie Skoro jesteś taki zarobiony i trąbisz o tym wszem i wobec, to skorzystam z Twojej propozycji. Człowiek nigdy nie może być pewien czy faktycznie nie jest chory i wizyta może byc faktycznie wskazana. Wizyty u specjalisty w Chicago zaczynają się od $150 prześlij na Skrilla: [email protected]  on wypłaca od bukmachera na konto, bądź bardziej wyrozumiały 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bazyl, tak dobrze Ci się powodzi? To na piłce można wygrać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie tam samo ten Jan Paweł II niby taki Wielki Polak, a też w Watykanie siedział. Lewandowski tak samo, niby Polak dla Polski gra, a z Lecha Poznan do Niemiec wyjechał! A Gortat? Mógł sobie grać w Turowie np., a to do NBA przeszedł! Same sprzedawczyki, a nie Polacy! O Kubicy nie wspominam nawet!
Aaa, Radwańska jeszcze, zamiast grać w Polsce gdzie też są turnieje w Paletki to po Stanach jeździ i za dolary gra!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie tam samo ten Jan Paweł II niby taki Wielki Polak, a też w Watykanie siedział. Lewandowski tak samo, niby Polak dla Polski gra, a z Lecha Poznan do Niemiec wyjechał! A Gortat? Mógł sobie grać w Turowie np., a to do NBA przeszedł! Same sprzedawczyki, a nie Polacy! O Kubicy nie wspominam nawet!
Aaa, Radwańska jeszcze, zamiast grać w Polsce gdzie też są turnieje w Paletki to po Stanach jeździ i za dolary gra! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ps. odnośnie tego, że lasera na ojczystych ziemiach nie ma!
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Aaa, Radwańska jeszcze, zamiast grać w Polsce gdzie też są turnieje w Paletki to po Stanach jeździ i za dolary gra! zdrajcy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trochę zjebane te dyskusje tutaj dziś  odpalam serial "pustkowie" tematyka coś jak belfer jestem po 4 z 8 odcinków i mogę polecić póki co
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i zawsze jadze błędy ortograficzne wytyka  a co może jeszcze mi napiszesz że jaga błędów nie robi  każdemu sie zdarza, mi też ale nie wytykam innym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aaa, Radwańska jeszcze, zamiast grać w Polsce gdzie też są turnieje w Paletki to po Stanach jeździ i za dolary gra! i jeszcze Combi wczoraj w chicago grali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
+7 min w Port za co 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
granie w Paletki to fajny sport jest !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
7min doliczyl, tam cos wpadnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nawet mogę ci przesłać kase na wizyte u specjalisty  dla twojego dobra to tylko zrobie Skoro jesteś taki zarobiony i trąbisz o tym wszem i wobec, to skorzystam z Twojej propozycji. Człowiek nigdy nie może być pewien czy faktycznie nie jest chory i wizyta może byc faktycznie wskazana. Wizyty u specjalisty w Chicago zaczynają się od $150 prześlij na Skrilla: [email protected]  on wypłaca od bukmachera na konto, bądź bardziej wyrozumiały  a drugi będzie skrillem płacił u lekarza  panowie zluzujcie 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sasuolo gol pieknie dla overka.. dawać BARCA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nawet mogę ci przesłać kase na wizyte u specjalisty  dla twojego dobra to tylko zrobie Skoro jesteś taki zarobiony i trąbisz o tym wszem i wobec, to skorzystam z Twojej propozycji. Człowiek nigdy nie może być pewien czy faktycznie nie jest chory i wizyta może byc faktycznie wskazana. Wizyty u specjalisty w Chicago zaczynają się od $150 prześlij na Skrilla: [email protected]a co mnie to że ty w Hameryce siedzisz? wizyta w PL a nie tam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skoro ziejesz do mnie taką nienawiścią proponuję Ci prosty sposób na jej rozładowanie USTAWECZKA podaj miejsce i czas a postaram się stawić bez sprzętu Stacja Shell Belmont/Milwaukee, Chicago, może być w przyszły weekend żebyś miał czas kupić bilety ... Co za tępy, niemiecki łeb ...  to przyjedź tutaj i pokaż na co Cię stać skoro jesteś takim wielkim Polakiem to dlaczego Cię tutaj nie ma na swoich ojczystych ziemiach Przecież kurwa to Ty miałeś się stawić folksdojczu, zaczyna się odwracanie kota ogonem? A co ja robię po świecie, to nie Twój zasrany, niemiecki interes, ale do Twojej wiadomości, wszędzie gdzie pojadę jestem Polakiem, co nie znaczy, że nie szanuję tubulców w ich własnym kraju, czego również Tobie życzę Ślązaku gdy przebywasz w obcym kraju dla Ciebie jakim jest Polska.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Bazyl, tak dobrze Ci się powodzi? To na piłce można wygrać? a nie wiem. nie gram piłki nożnej.
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Aker jaki kowboj, Wyzywa na pojedynek kadego kto podskoczy Aaaahahhahahaha 
|
|