|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Generalnie jest jeszcze jedna firma ,ktora ma obecnie bardzo dobre opinie a sie w Polsce o niej prawie nie pisze. Ja bym tez o niej zapomnial ale na PW ktos mnie ostatnio pytał. Jest to Vbet [ vbet.com]. Problemow nie powinno byc najmniejszych ,ale juz nic nie polecam zeby pozniej na mnie nie było. No jak oni by wyszli z PL to juz chyba by sie swiat skonczył Vbet [ vbet.com]: ok 40k wypłacone w kilka godzin, więc trudno mi napisać coś negatywnego na nich. kase masz expresowo wypłaconą, proste warunki, bez haczyków, nie kombinują i to się ceni,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
The owner of this website ( vbet.com [ vbet.com]) has banned the country or region your IP address is in (US) from accessing this website. no a kto nie banned USA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Minimalna wypłata - 500. Mniej nie wypłacę w zaistniałej sytuacji? u jakiego buka ? royrichie, już nieaktualne (ale dzięki). minimalna przelewem - 500 zł, skrillem niby 50, ale coś kombinują (trzeba się ewakuować)
|
|
|
|
|
|
|
Mało,że każdy obraca bonusem,i wypłaca.Tu wszyscy jesteśmy.na olbrzymim plusie
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Mało,że każdy obraca bonusem,i wypłaca.Tu wszyscy jesteśmy.na olbrzymim plusie Forty jak tam na wyjeździe? Spokojnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Minimalna wypłata - 500. Mniej nie wypłacę w zaistniałej sytuacji? u jakiego buka ? royrichie, już nieaktualne (ale dzięki). minimalna przelewem - 500 zł, skrillem niby 50, ale coś kombinują (trzeba się ewakuować) oki
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
A wiadomo już jakie decyzje podjął Beks w sprawie nowej ustawy? A jak Wy z tą Łęczną ? Warto ? Bo ludzie chyba to grają.  Po tym co zagrali z Piastem beczeć mi się chce. Plus jest taki, że wszyscy zdrowi. Minus, że nie zagra najlepszy ostatnio Siemaszko, a Łęczna w Poznaniu super zagrała. Z drugiej strony jak nie z łęczną u siebie to z kim? Niby u siebie jesteśmy silni ale patrząc przez pryzmat ostatniego meczu to faktycznie wygląda kiepsko. Trzeba pamiętać że na nas leży duża presja a na Łęcznej jeszcze większa, to będzie spotkanie z cyklu "wóz albo przewóz" zarówno dla Arki jak i dla Łęcznej.
|
|
|
|
|
|
|
Mało,że każdy obraca bonusem,i wypłaca.Tu wszyscy jesteśmy.na olbrzymim plusie Forty jak tam na wyjeździe? Spokojnie? ja cały czas jeszcze na wyjeździe,a w Czarnogórze spokój, żeby było śmieszniej,to Chorwaci trzepaku bagaże na granicy,a Czarnogóry ino proforma
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktoś grał, jakieś opinie ?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
siema forty  jak to wyglądało z wysokości trybun ? Linetty dramat,Zielek to oprócz kluczowego podania przy golu Piszczka też nie wesoło Jędza to w tym roku też niepełnosprawny piłkarz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś ktoś wpadł na pewien pomysł co zrobić żeby w Polsce było dobrze: wybrać kraj który jest bogaty dobrze prosperuje i ludzie są szczęśliwi, wypowiedzieć mu wojne, na drugi dzień skapitulować i przejść na ich strone. Islandia wydaje się być w porządku Niekoniecznie Sensei. Ty w Ameryce podłączasz się do różnych napięć, ale był, nie tak dawno, okres w historii Islandii, że praktycznie zbankrutowała. Ale dzięki mądrym zabiegom polityczno-ekonomicznym, dała radę. Poza tym, tam też wieje, tak jak w Chicago. A gorzała droższa. Zapytaj burbiego, czy by chciał poddać się Islandii. 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Mało,że każdy obraca bonusem,i wypłaca.Tu wszyscy jesteśmy.na olbrzymim plusie Forty jak tam na wyjeździe? Spokojnie? ja cały czas jeszcze na wyjeździe,a w Czarnogórze spokój, żeby było śmieszniej,to Chorwaci trzepaku bagaże na granicy,a Czarnogóry ino proforma A w samej Podgoricy? Nie było starć z kozojebcami?
|
|
|
|
|
|
|
Mało,że każdy obraca bonusem,i wypłaca.Tu wszyscy jesteśmy.na olbrzymim plusie Forty jak tam na wyjeździe? Spokojnie? ja cały czas jeszcze na wyjeździe,a w Czarnogórze spokój, żeby było śmieszniej,to Chorwaci trzepaku bagaże na granicy,a Czarnogóry ino proforma A w samej Podgoricy? Nie było starć z kozojebcami? Podobno nie,ale ja nocowalem w Dubrowniku o Budvie,i tyle wiem co słyszałem na meczu
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Mało,że każdy obraca bonusem,i wypłaca.Tu wszyscy jesteśmy.na olbrzymim plusie Forty jak tam na wyjeździe? Spokojnie? ja cały czas jeszcze na wyjeździe,a w Czarnogórze spokój, żeby było śmieszniej,to Chorwaci trzepaku bagaże na granicy,a Czarnogóry ino proforma O aż dziwne bo Chorwaci z reguly tylko machaja zeby przejeżdzac
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Z tego co pamietam to chyba sporo oosb tam serial Belfra obstawiało
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś ktoś wpadł na pewien pomysł co zrobić żeby w Polsce było dobrze: wybrać kraj który jest bogaty dobrze prosperuje i ludzie są szczęśliwi, wypowiedzieć mu wojne, na drugi dzień skapitulować i przejść na ich strone. Islandia wydaje się być w porządku Niekoniecznie Sensei. Ty w Ameryce podłączasz się do różnych napięć, ale był, nie tak dawno, okres w historii Islandii, że praktycznie zbankrutowała. Ale dzięki mądrym zabiegom polityczno-ekonomicznym, dała radę. Poza tym, tam też wieje, tak jak w Chicago. A gorzała droższa. Zapytaj burbiego, czy by chciał poddać się Islandii.  pogoda hujowa, za to zasoby naturalne, cudo. gotowanie na parze. gajzery!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
ten Vbet [ vbet.com] dosyć podobny bo beta, rafal - jest gdzieś temat albo więcej opinii co do obiektu zainteresowania ? coś mi szukanie nie trybi
|
|
|
|
|
|
|
@rafal,no a jak my byliśmy zdziwieni,mijaliśmy granicę horwacką kilka razy i trzepanko za każdym przejazdem,no ale chorwat mówił że taki dostali razkaz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS, to polski buk wiec podatek 12%, w forbecie juz lepiej bo 6%
|
|