|
|
stranger
|
|
stranger
Tak, logowanie bezproblemowo
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Gram konie pre play, cała ta ustawa od kilku miesięcy powoduje u mnie narastającą depresję. Próbując trochę uczciwie dorobić do wypłaty,czuję się trochę, jakbym kur.a szmuglował kokainę z Kolumbii. Witam w kubie  Generalnie BF w przeciwieństwie do Bet365.com nie ma żadnego interesu w tym żeby za wszelką cenę usunąć Polaków z grona swoich użytkowników. Może zostawią taką lekko uchyloną furtkę na dłużej, bo witanie zwycięzców to przecież ich motto  Rozmawiałem na czacie z ich supportem przedwczoraj i powiedziano mi, że ostateczny deadline na postawienie, rozliczenie zakładu/rynku, wypłatę (w domyśle przez stronę) to 31.03.2017 godz. 23:59. Nie dopytałem CET, czy GMT 
|
|
|
|
|
|
|
Gram konie pre play, cała ta ustawa od kilku miesięcy powoduje u mnie narastającą depresję. Próbując trochę uczciwie dorobić do wypłaty,czuję się trochę, jakbym kur.a szmuglował kokainę z Kolumbii. Witam w kubie  Generalnie BF w przeciwieństwie do Bet365.com nie ma żadnego interesu w tym żeby za wszelką cenę usunąć Polaków z grona swoich użytkowników. A jaki to interes ma bet?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam Panowie. Takie krótkie pytanie: mam dostęp do GT i chcę wypłacić środki, czy w dokonać wypłaty na kartę banku czy Skrill? Przelew normalnie dojdzie na konto? Dzięki za pomoc 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Gram konie pre play, cała ta ustawa od kilku miesięcy powoduje u mnie narastającą depresję. Próbując trochę uczciwie dorobić do wypłaty,czuję się trochę, jakbym kur.a szmuglował kokainę z Kolumbii. Witam w kubie  Generalnie BF w przeciwieństwie do Bet365.com nie ma żadnego interesu w tym żeby za wszelką cenę usunąć Polaków z grona swoich użytkowników. A jaki to interes ma bet? Co poniektórzy ubzdurali sobie, że Polacy ogrywają bet365 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na expekt.com [ gambling-affiliation.com] dalej mozna grac? Przy logowaniu wyskoczylo ze musze przeniesc sie na nowa platforme tyle ze nie pamietam czy dobre haslo podawalem i nie wiem czy probowac odzyskiwac konto
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Do czasu wg mnie... Ostatnio miałem telefon z firmy bukmacherskiej, gdzie logowałem się przez HIDEipVPN, że moje IP jest dzielone z 3 innymi graczami i jak to możliwe?  i jak się ta historia zakończyła jeśli to nie tajemnica? można pewnie się z tego jakoś wytłumaczyć, pytanie tylko czy oni chcą słuchać jakichkolwiek wyjaśnień czy uznają to jako podstawę do zablokowania konta?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A jaki to interes ma bet? Polacy tam grali masowo.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Do czasu wg mnie... Ostatnio miałem telefon z firmy bukmacherskiej, gdzie logowałem się przez HIDEipVPN, że moje IP jest dzielone z 3 innymi graczami i jak to możliwe?  i jak się ta historia zakończyła jeśli to nie tajemnica? można pewnie się z tego jakoś wytłumaczyć, pytanie tylko czy oni chcą słuchać jakichkolwiek wyjaśnień czy uznają to jako podstawę do zablokowania konta? Za darmo można mieć VPN UK. Za 5 funtów miesięcznie IP współdzielone z sześcioma innymi użytkownikami. Za 10 mamy VPN z własnym IP niewspółdzielonym z nikim innym. Za 25 funtów VPS.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podpowiedzcie zielonemu w temacie VPN jak najłatwiej uzyskać do tego dostęp. Trochę poczytałem i technicznie raczej nie ogarnę Znalazłem coś takiego www.vpnonline.pl [ vpnonline.pl] gdzie teoretycznie będzie łatwiej ale trzeba cos tam płacić... Pytanie czy to nie jacyś naciągacze i czy rzeczywiście daje anonimowość? Korzystał ktoś ? Działa b365 na tym (chodzi mi o podgląd kursów nie o logowanie) ? PWDo podglądu kursów na b365 wystarczy Ci ten link https://www.288365.com/#/HO/to juz tez zablokowali macie cos innego?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Instalujesz opere i masz tam VPN gdzie wchodzisz wszedzie
Nie testowałem ,ale działa na pewno bo juz kilka osob o tym pisalo
Nowych linkow nie ma a kolejne jakie beda powstawac juz pewnie tez beda dla Polakow zablokowane jak ten powyżej. To sa linki dla Azjatow.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Potwierdzam, że bet365 hula przez vpn, ale można faktycznie tylko podglądać kursy, logowanie na stronie nie przechodzi. Jak patrzę na stronę beta to aż się łezka w oku kręci 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gram konie pre play, cała ta ustawa od kilku miesięcy powoduje u mnie narastającą depresję. Próbując trochę uczciwie dorobić do wypłaty,czuję się trochę, jakbym kur.a szmuglował kokainę z Kolumbii. Witam w kubie  Generalnie BF w przeciwieństwie do Bet365.com nie ma żadnego interesu w tym żeby za wszelką cenę usunąć Polaków z grona swoich użytkowników. A jaki to interes ma bet? Co poniektórzy ubzdurali sobie, że Polacy ogrywają bet365  Wszystko pozostaje w sferze domysłów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do czasu wg mnie... Ostatnio miałem telefon z firmy bukmacherskiej, gdzie logowałem się przez HIDEipVPN, że moje IP jest dzielone z 3 innymi graczami i jak to możliwe?  i jak się ta historia zakończyła jeśli to nie tajemnica? można pewnie się z tego jakoś wytłumaczyć, pytanie tylko czy oni chcą słuchać jakichkolwiek wyjaśnień czy uznają to jako podstawę do zablokowania konta? Tak, akurat ta firma była o tyle "miła", że skończyło się limitem do 0,00 PLN na zakład, ale wypłacili wpłacone pieniądze + wygrane. Z inną firmą już tak lekko nie poszło i przywłaszczyli sobie część depozytów z racji na złamanie regulaminu - gra przez VPN. Nie jest tak kolorowo, jak się wszystkim wydaje, że VPN i jazda. Wiadomo, jak ktoś gra jakieś Bayerny, czy inne Barcelony za kilka stówek i chociażby kilka kont na jednym IP/komputerze jechał to nikt problemu nie zrobi. Ale jak już są większe wygrane to konta są całkowicie prześwietlane i to nie tylko na zasadzie powtarzalności IP, a nawet numerów MAC urządzeń z których się loguje. A to już cięższa sprawa do wytłumaczenia, jak ktoś często musi zmieniać konta z racji na otrzymywane limity. Nie chcę krakać, ale czekam tylko na wysyp narzekań typu: "grałem przez VPN, bukmacher zabrał środki, co teraz?". Nie przypadkowo większość buków ma na tę sposobność specjalny zapis w regulaminie i żadne MGA, ani inne organizacje wtedy nie pomogą.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Na expekt.com [ gambling-affiliation.com] dalej mozna grac? Przy logowaniu wyskoczylo ze musze przeniesc sie na nowa platforme tyle ze nie pamietam czy dobre haslo podawalem i nie wiem czy probowac odzyskiwac konto można
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do czasu wg mnie... Ostatnio miałem telefon z firmy bukmacherskiej, gdzie logowałem się przez HIDEipVPN, że moje IP jest dzielone z 3 innymi graczami i jak to możliwe?  i jak się ta historia zakończyła jeśli to nie tajemnica? można pewnie się z tego jakoś wytłumaczyć, pytanie tylko czy oni chcą słuchać jakichkolwiek wyjaśnień czy uznają to jako podstawę do zablokowania konta? Za darmo można mieć VPN UK. Za 5 funtów miesięcznie IP współdzielone z sześcioma innymi użytkownikami . Za 10 mamy VPN z własnym IP niewspółdzielonym z nikim innym. Za 25 funtów VPS. Jeżeli jest faktycznie taka możliwość, to zmienia sytuację. Ja korzystam z 2 firm, w obu płacę 10 USD za miesiąc i nie ma takiego luksusu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nawet numerów MAC urządzeń z których się loguje. Takiej możliwości chyba akurat nie ma. Numery MAC można sprawdzać, jeżeli klient i serwer są w tej samej sieci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nawet numerów MAC urządzeń z których się loguje. Takiej możliwości chyba akurat nie ma. Numery MAC można sprawdzać, jeżeli klient i serwer są w tej samej sieci. na PRIV Ci opiszę sytuację
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nawet numerów MAC urządzeń z których się loguje. Takiej możliwości chyba akurat nie ma. Numery MAC można sprawdzać, jeżeli klient i serwer są w tej samej sieci. To ja Ci powiem, ze moga nawet podejrzec id dysku 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|