Radwańska to paszczur i nawet szczupła figura tego nie zmieni kto sie nią jara jest zbokiem lub ma problemy ze wzrokiem
Kumpel w czasach liceum - studiow wszedzie gdzie bywalismy zabieral sie za te brzydkie, grubsze na ktore zazwyczaj nikt nie zwracal uwagi mimo ze sam byl ok z wygladu i mogl spokojnie dobierac sie do tych lepszych.
I to on przewaznie nie mial problemu z zaruchaniem. A jemu bylo wszystko jedno, zawsze mowil dziura to dziura co sie bede jebal z pieknymi panienkami do ktorych startuje co drugi koles.
Radwańska to paszczur i nawet szczupła figura tego nie zmieni kto sie nią jara jest zbokiem lub ma problemy ze wzrokiem
Kumpel w czasach liceum - studiow wszedzie gdzie bywalismy zabieral sie za te brzydkie, grubsze na ktore zazwyczaj nikt nie zwracal uwagi mimo ze sam byl ok z wygladu i mogl spokojnie dobierac sie do tych lepszych.
I to on przewaznie nie mial problemu z zaruchaniem. A jemu bylo wszystko jedno, zawsze mowil dziura to dziura co sie bede jebal z pieknymi panienkami do ktorych startuje co drugi koles.
Grube łamią prawa fizyki. im grubsza tym łatwiej poderwać
ja też za małolata nie wybrzydzałem atakowałem i te ładne i te brzydkie tylko miałem jedną zasadę musiała być zadbana (uczesana czyste paznokcie i schludne ubranie ) dla paru pulchnych też dałem klapsa dlatego na moim budziku jest wszystkich ponad setka
mi tam Isia jakoś za bardzo nie robi, daje jej 6/10 z czego 1 za to że w ogóle jest, makeup daje jej pewno ze 2 pkt.
Cibulkova z twarzy też nic specjalnego, u niej makeup to 3-4pkt, na pierwszym zdjęciu wygląda najnaturalnie i nie rusza mnie w ogóle a reszta tych zdjęc na insta to photoshopowane, myślicie że ona ot tak pstryka fotke i wstawia? robi ich ze 100 dziennie i wybiera takie na których nie widać jej wad.