|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
wie ktoś kto sędziuje w N drągal Jakubik
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Smuda robi robotę, dobry trener, od nowego sezony w jakimś Lechu lub Legii będzie trenował  charyzma, nos, warsztat, doświadczenie - ma wszystko Może nie czysto piłkarska umiejętność ale się przydaje w dotarciu do tych prostych chłopaków - elokwencja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ale mi się marzy żeby dzisiaj Chelsea przegrała....  Boruc już szykuje plecak ze trzy wyciągnie na pewno Jutro to Czarne Koty wygrywają Boruc na zero dzisiaj, do tego jaki kartofel z przodu lub wapno i Chelsea zacznie się srać o mistrza Bazyl zjedź Snickersa 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
ale mi się marzy żeby dzisiaj Chelsea przegrała....  Boruc już szykuje plecak ze trzy wyciągnie na pewno Jutro to Czarne Koty wygrywają Boruc na zero dzisiaj, do tego jaki kartofel z przodu lub wapno i Chelsea zacznie się srać o mistrza Bazyl zjedź Snickersa  co z tym słodkim? cukier psuje zęby
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wie ktoś kto sędziuje w N Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Wisła Kraków, godz. 20:30, sędzia: Krzysztof Jakubik (Siedlce) dziękuję bardzo mój wątły kolego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wie ktoś kto sędziuje w N drągal Jakubik najebia dziś bramek haczyk co ? over 3.5 trzeba brać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Trener Janusz Wielki 19 godz. ·
Podobno wyrzucili Kowala z Polsatu. I słusznie. Wojtek to niepokorna dusza, a w cafe futbol musiał dyskutować z Gosią Andrzejewicz polskiego dziennikarstwa, czyli Romkiem-Rozporkiem. Pamiętam jak dziś, pewną posiadówę reprezentacyjną, byli na niej sam Pan Prezydent, Kowal, Stoiczkow i niestety niesforny Romek. Zaczął pierdolić coś o wyższości systemu 4-4-2, nad 3-6-1. Narobił mi tyle wstydu, że sam Prezydent powiedział, że nie dziwi się, że Przegląd Sportowy jest tak chujowy, skoro jest w niej Romuś. Byłem zresztą jedynym człowiekiem w tej galaktyce, który potrafił postawić Kowala do pionu. Na pierwszym zgrupowaniu reprezentacji olimpijskiej zaczął mi fikać, że to Pan Piłkarz, bo strzelił jakieś gole w Pucharze Zdobywców Pucharów. Zawołałem więc Olka Kłaka i rzekłem: Oluś, wiesz, że jesteś moją prawą ręką? – Tak jest Panie Trenerze – krzyknął zdecydowanie. – I zrobisz dla mnie i naszej reprezentacji wszystko? – zapytałem. Odpowiedź była oczywista. – No więc misiu, skoro chcesz abyśmy osiągnęli sukces, musisz postrzelać Kowalowi kilka bramek. Kłaczek nie za bardzo wiedział o czym mówię, dlatego też musiałem mu co nie co wytłumaczyć. Nie zrozumcie mnie źle, Olek nie jest pedałem, ale w tamtym czasie bolec zasadzony kilka razy w kakao Kowala, poskutkował fantastyczną grą na igrzyskach. Zresztą tamtej pamiętnej nocy, nakrył ich Łapa, który jak zobaczył jęczącego Kowalka i brązową plastelinę na pałce Olka, zarzygał pół hotelu. Od tamtej pory, Kowal w reprze był nazywany cwelem.
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
wie ktoś kto sędziuje w N drągal Jakubik najebia dziś bramek haczyk co ? over 3.5 trzeba brać  jak coś szybko wpadnie to powinni najebać, bo nie spodziewam się murowania Niecieczy u siebie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Smuda robi robotę, dobry trener, od nowego sezony w jakimś Lechu lub Legii będzie trenował  charyzma, nos, warsztat, doświadczenie - ma wszystko dzielnie "walczy o spadek"
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Trener Janusz Wielki 19 godz. ·
Podobno wyrzucili Kowala z Polsatu. I słusznie. Wojtek to niepokorna dusza, a w cafe futbol musiał dyskutować z Gosią Andrzejewicz polskiego dziennikarstwa, czyli Romkiem-Rozporkiem. Pamiętam jak dziś, pewną posiadówę reprezentacyjną, byli na niej sam Pan Prezydent, Kowal, Stoiczkow i niestety niesforny Romek. Zaczął pierdolić coś o wyższości systemu 4-4-2, nad 3-6-1. Narobił mi tyle wstydu, że sam Prezydent powiedział, że nie dziwi się, że Przegląd Sportowy jest tak chujowy, skoro jest w niej Romuś. Byłem zresztą jedynym człowiekiem w tej galaktyce, który potrafił postawić Kowala do pionu. Na pierwszym zgrupowaniu reprezentacji olimpijskiej zaczął mi fikać, że to Pan Piłkarz, bo strzelił jakieś gole w Pucharze Zdobywców Pucharów. Zawołałem więc Olka Kłaka i rzekłem: Oluś, wiesz, że jesteś moją prawą ręką? – Tak jest Panie Trenerze – krzyknął zdecydowanie. – I zrobisz dla mnie i naszej reprezentacji wszystko? – zapytałem. Odpowiedź była oczywista. – No więc misiu, skoro chcesz abyśmy osiągnęli sukces, musisz postrzelać Kowalowi kilka bramek. Kłaczek nie za bardzo wiedział o czym mówię, dlatego też musiałem mu co nie co wytłumaczyć. Nie zrozumcie mnie źle, Olek nie jest pedałem, ale w tamtym czasie bolec zasadzony kilka razy w kakao Kowala, poskutkował fantastyczną grą na igrzyskach. Zresztą tamtej pamiętnej nocy, nakrył ich Łapa, który jak zobaczył jęczącego Kowalka i brązową plastelinę na pałce Olka, zarzygał pół hotelu. Od tamtej pory, Kowal w reprze był nazywany cwelem. ?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Gladbach 2  Wieśki strzelać I RedBulle też strzelać 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Wujo wrócił na Facebooka Bazylu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
powyżej 2,5 gola Łęczna-Płock
chudy wchodz
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jonathan Walters (Stoke) wbił piłkę głęboko do siatki!
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Wujo wrócił na Facebooka Bazylu co kto jak gdzie?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|