|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Mam dziś przygotowanego ,,byczego tripelka" (przeanalizowane, proszę o opinie). Feyenoord Paire Trenitno Perugia win dzisiaj w perugi sobie niezle radzili, tylko pusiaczyli koncowe fazy setów, tb dzis pachnie jak Perugia utrzyma przyjęcie to wygra. Jak nie utrzyma to przegra  na dzisiaj GKS Katowice warto pograć, polibuda pewnie troche pobalowała po wczorajszym pożegnaniu Gumy  ale to jeszcze się dowiem.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
trzeba zrobić żeby było normalnie i pozamykać tych dewiantów
w Tworkach
to do was apel panowie ,macie znajomych ,rodziny
nigdy więcej takich patoli w parlamencie moze to nastapi za 20lat, narazie to iluzja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem. To za Feyenoord może Stuttgart? Trentino wyszło mi, że 95% szans. Owszem personalnie lepiej wygląda Perugia, ale Trento na własnym parkiecie ich ogrywa notorycznie. Paire w sumie myślę, że będzie chciał wygrać (2-1 ma z nim). Na dwoje babka wróżyła, ale tak myślałem zagrać na niego. Najbardziej to mi ten Feyenoord nie leży, ale pierwsza myśl, to najgorzej później wymieniać.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Mam dziś przygotowanego ,,byczego tripelka" (przeanalizowane, proszę o opinie). Feyenoord Paire Trenitno Perugia win dzisiaj w perugi sobie niezle radzili, tylko pusiaczyli koncowe fazy setów, tb dzis pachnie jak Perugia utrzyma przyjęcie to wygra. Jak nie utrzyma to przegra  na dzisiaj GKS Katowice warto pograć, polibuda pewnie troche pobalowała po wczorajszym pożegnaniu Gumy  ale to jeszcze się dowiem. zagumny ma byc w zarzadzie politechniki, tak słyszałem
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Ferdki kiepskie są 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rymo jak zobaczysz że czat jest aktywny na uni daj znać ok, mysle ze jak juz ta pierwsza wyplate dostaniesz to nastepne beda normalnie szly
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
No kiepskie 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Rozumiem. To za Feyenoord może Stuttgart? Trentino wyszło mi, że 95% szans. Owszem personalnie lepiej wygląda Perugia, ale Trento na własnym parkiecie ich ogrywa notorycznie. Paire w sumie myślę, że będzie chciał wygrać (2-1 ma z nim). Na dwoje babka wróżyła, ale tak myślałem zagrać na niego. Najbardziej to mi ten Feyenoord nie leży, ale pierwsza myśl, to najgorzej później wymieniać. chyba lepsze te vfb własnie od feye, moje zdanie trento jak czujesz ok graj a z tenisa ja gram kerber, giraldo i troickiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba zrobić żeby było normalnie i pozamykać tych dewiantów
w Tworkach
to do was apel panowie ,macie znajomych ,rodziny
nigdy więcej takich patoli w parlamencie chłopie skończ już pisać te dyrdymały nic się przez następną dekadę w polskiej polityce nie zmieni bedzie pis póżniej po i znowu pis chyba że Tusk jak wróci z Brukseli założy swoją partię ale on jest podobno przymierzany do urzędu prezydenta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma szans żeby poło ponownie wygrała wybory lub tusk został prezydentem mogę się o to założyć z każdym a te sondaże to można sobie o kant dupy rozbić bredzisław miał 70% i ujebał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
|
|
|
|
|
|
|
Roma U19 gol do przerwy @1,51  PoSmArOwAnE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja przychylam się do zdania, że ani jedni, ani drudzy nie wygrają wyborów, bo czeka nas III wojna światowa. I podzielam pogląd Huntingtona, że będzie to wojna opierająca się podziałach kulturowych pomiędzy głównymi cywilizacjami. To opisał w zderzeniu cywilizacji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma szans żeby poło ponownie wygrała wybory lub tusk został prezydentem mogę się o to założyć z każdym a te sondaże to można sobie o kant dupy rozbić bredzisław miał 70% i ujebał wielu ludzi w tym moi tesciowie co głosowali na pis teraz żałują i mówią że juz na pis nie zagłosują. jedynym problem po jest schetyna
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wielu ludzi w tym moi tesciowie co głosowali na pis teraz żałują i mówią że juz na pis nie zagłosują. jedynym problem po jest schetyna Naprawde po 8 latach rzadow PO jestes w stanie stwierdzic, ze jedynym problemem PO jest Schetyna? Tak Ci we lbach najebali przez ostatnie 1,5 roku zes zapomnial co Ci ludzie z Tuskiem na czele zrobili przez te 8 lat?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja przychylam się do zdania, że ani jedni, ani drudzy nie wygrają wyborów, bo czeka nas III wojna światowa. I podzielam pogląd Huntingtona, że będzie to wojna opierająca się podziałach kulturowych pomiędzy głównymi cywilizacjami. To opisał w zderzeniu cywilizacji. jak będzie III wojna świata to wrócimy do epoki kamienia łupanego bo bombki atomowe rozniosą wszystko w pył. pisał o tym sam Einstein
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wielu ludzi w tym moi tesciowie co głosowali na pis teraz żałują i mówią że juz na pis nie zagłosują. jedynym problem po jest schetyna Naprawde po 8 latach rzadow PO jestes w stanie stwierdzic, ze jedynym problemem PO jest Schetyna? Tak Ci we lbach najebali przez ostatnie 1,5 roku zes zapomnial co Ci ludzie z Tuskiem na czele zrobili przez te 8 lat? gówno zrobili ale pis robi jeszcze gorzej więc wolę mniejsze zło
|
|
|
|
|
|
|
Roma U19 gol do przerwy @1,51  PoSmArOwAnE Booom 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|