|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
u mnie w technikum młodych adeptów wysyłaliśmy po wiadro prądu  a u mnie po wódkę i browary..
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
u mnie w technikum młodych adeptów wysyłaliśmy po wiadro prądu  a u mnie po wódkę i browary.. to akurat zawsze było po ręką 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie w technikum młodych adeptów wysyłaliśmy po wiadro prądu  u mnie w robocie wysyłali młodego do brygadzisty po klucz wiolinowy 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
kiedyś jednego wkręciłem że ma iść na górę z gruzem bo tam strop jeszcze nie zalany i dźwig podaje kontener żeby było łatwiej, chłop polazł, wrócił bez wiader, rzucił rękawice, polazł do domu wkurwiony jak stał w ciuchach roboczych i nie przyszedł na drugi dzień do roboty, nawet po ciuchy nie wrócił  a potem szefowi mówiłeś że młody się nie nadaje 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
u mnie w technikum młodych adeptów wysyłaliśmy po wiadro prądu  u mnie w robocie wysyłali młodego do brygadzisty po klucz wiolinowy   u mnie wysyłali też po przyczłapke do homolajsty żeby wihajstter zaryglować
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
u mnie w technikum młodych adeptów wysyłaliśmy po wiadro prądu  a u mnie po wódkę i browary.. to akurat zawsze było po ręką  do czasu... dawać Niebiescy 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Takie coś mi do głowy przyszło. https://gm.efortuna.pl/nahled-tiketu?ticket_id=MzMyMDE3NTAxNjUwMjgwMDqg12wKbXzIcF%2F62Ig%3D&kind=MAIN
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marciniak powinien dzis karnego gwiznąć jest komu padać dziś w polu karnym 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
kiedyś jednego wkręciłem że ma iść na górę z gruzem bo tam strop jeszcze nie zalany i dźwig podaje kontener żeby było łatwiej, chłop polazł, wrócił bez wiader, rzucił rękawice, polazł do domu wkurwiony jak stał w ciuchach roboczych i nie przyszedł na drugi dzień do roboty, nawet po ciuchy nie wrócił  a potem szefowi mówiłeś że młody się nie nadaje  tacy sami się wyOUTowują, nie trzeba na nich gadać Biczyk na budowę taki element trafia bezradnych życiowo że książkę by można napisać o ciężkich przypadkach budolanych ja tam nikomu pod górkę nigdy nie robię ale jak widzę że ktoś ciemna masa do kwadratu i tylko kiwa głową że rozumie jak piesek maskotka przyklejona na deskę rozdzielczą albo podszybie z tyłu auta a odpierdala taką fuszerkę że ręce opadają to trzeba wprowadzić element komedii żeby sami pojęli że siękurwa do roboty nie nadają 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
@2.85 na CFC z United  Bazyl pobierasz ? CFC w czwartek cygaro i drink z palemką a ekipa Jose frytki w Belgii będzie wpierdalać to jest wiadomix kto to wygra Smerfy -1.5 i -2.5
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
No to może City nie przeskoczą. Liczę na jakąś herbatę od Bazyla. przez jebany United beczke whisky przepirdole! dobrze ze na Legii się odkuje 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Chelsea nie będzie sie zabijać
remis biorą z pocałowaniem reki
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Chelsea nie będzie sie zabijać
remis biorą z pocałowaniem reki oni na zaciągniętym ręcznym dwójke wrzucą
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Krótki rzut oka na ćwierćfinalistów.
Prognozowane przez media składy:
Juventus Barcelona
Buffon; Alves, Bonucci, Chiellini, Sandro; Cuadrado, Pjanic, Khedira, Mandzukic; Dybala; Higuain
ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Rakitic, Iniesta, Gomes; Messi Suarez, Neymar
Borussia Monaco
Burki; Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer; Weigl; Dembele, Kagawa, Pulisic, Guerreiro; Aubameyang
Subasic; Fabinho, Raggi, Glik, Mendy; Silva, Moutinho, Lemar; Mbappe, Falcao, Germain
Bayern Real
Neuer; Lahm, Boateng, Martinez, Alaba; Alonso, Vidal; Robben, Thiago, Ribery; Lewandowski
Navas; Danilo, Nacho, Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Benzema, Ronaldo
Atletico Leicester
Oblak; Luis, Savic, Godin, Juanfran; Koke, Gabi, Niguez, Carrasco; Torres, Griezmann
Schmeichel; Simpson, Benalouane, Huth, Fuchs; Mahrez, Ndidi, Drinkwater, Albrighton; Okazaki, Vardy
Jako zwycięzców tych par obstawiam Juve, BVB, Atletico i Bayern i z tych klubów sprowadzałbym do składu graczy, oprócz oczywiście kilku tanich grających i punktujących zawodników z pozostałych drużyn jak Mbappe czy Lemar. W Barcelonie może być widoczny brak pauzującego za kartki Busquetsa. Występ Lewego nadal stoi pod dużym znakiem zapytania, a Hummels walczy by być gotowym na rewanż, podczas gdy Real może wyjść w Monachium w obronie z rzadko grającymi Nacho i Danilo. Najbardziej kuszące w punktu widzenia transferów wydają się być atak Dortmundu i obrona Atletico.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chiellini suarez 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
będę go zjad 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Ten prognozowany skład Monaco to chyba zbyt ofensywny 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
No to może City nie przeskoczą. Liczę na jakąś herbatę od Bazyla. przez jebany United beczke whisky przepirdole! dobrze ze na Legii się odkuje  Ty każdego dnia w innym humorze, ostatnio smutne miny, że Legia bierze majstra, a dzisiaj się odkuwasz?  Narkotyki to zuuuooo bazylu
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Ty każdego dnia w innym humorze, ostatnio smutne miny, że Legia bierze majstra, a dzisiaj się odkuwasz?  Narkotyki to zuuuooo bazylu  Nowy dzień, nowe informacje... jak na giełdzie, raz słupki w dół raz w góre, hossa, bessa i te sprawy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|