Ludka chcialbym zaczac grac powoli juz systemami. WIec mam takie pytanie ktory z systemow nie wymaga az tak bardzo duzych wplat ?
2z3=6 zl (3 komb.), 3z4=8 zl (4 komb.), 2z5=20 zl (10 komb.), 3z5=20 zl (10 komb,), (sumy przy stawce 2 zl)
i czy dobrze rozumien system 2 z 4
powiedzmy tak :
61 1 A
62 1 B
63 1 C
55 1 D
teraz z tych wybranych meczy tworzy mi sie 6 kuponow po 2 zl za kazdy = 12 zl tak ?
tak, AB, AC, AD, BC, BD, CD
wystarczy ze 2 mecze trafie i mam jakis tam zwrot ( ok 70% wplaty zdaje sie ) , w przypadku trafienia 4/4 jest to jzu wygrana ( niewielka przy 2 zl ale jest dobra na start nastepnego dnia).
to zalezy po jakich kursach obstawiles
Teraz powiedzicie mi czy wygrana jest naliczana "normalnie poprzez mnoznik ? - czy tak jak w proffesional w systemiew "11" w postaci AKO ? i dodawana ?
powiedzmy trafisz trzy mecze A, B i C;
kurs A x kurs B x (0.9 x stawka) = X
kurs A x kurs C x (0.9 x stawka) = Y
kurs B x kurs C x (0.9 x stawka) = Z
X + Y + Z = wygrana
Aha - przeczytalem jeszcze - ze do tych 4 meczy moge dodac tzw "pewniaki" - czyli jescze obstawic inne mecze , w ktorych nie popelnie bledu - z czym sie to wiaze ?
pod typami do systemu mozesz napisac "pewniaki" dolaczane sa one do wszystkich kombinacji systemu, wiec jezeli nie trafisz jednego "pewniaka" (lub wiecej) to caly system masz popsuty (niezaleznie od tego ile meczy trafiles "na gorze" systemu - A,B,C,D)