|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam podobnie  ostatnio rozmawiałem z kumplem który od 15 roku życia nie opuścił ani jednego meczu w Chorzowie (zawsze kupował karnety) i też popadł w konflikt
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ja w 96 po meczu z Widzewem w Stolicy ciężki wpierdol od psiarni, nocka w areszcie i sprawa karna. Żeby było śmiesznie o sprawie sobie przypomnieli w 2003 czy 2004.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja w 96 po meczu z Widzewem w Stolicy ciężki wpierdol od psiarni, nocka w areszcie i sprawa karna. Żeby było śmiesznie o sprawie sobie przypomnieli w 2003 czy 2004. najbardziej mnie rozpierdala jak coś się stanie to psiarnia wszystko zwala na kibiców a prawda jest taka że to głównie oni zaczepiają i prowokują (kto jeździł/jeździ na wyjazdy ten wie)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja w 96 po meczu z Widzewem w Stolicy ciężki wpierdol od psiarni, nocka w areszcie i sprawa karna. Żeby było śmiesznie o sprawie sobie przypomnieli w 2003 czy 2004. najbardziej mnie rozpierdala jak coś się stanie to psiarnia wszystko zwala na kibiców a prawda jest taka że to głównie oni zaczepiają i prowokują (kto jeździł/jeździ na wyjazdy ten wie) żeby tylko prowokowali to pół biedy jak jest avati to zawijają nie tych co rozrabiają a niewinnych ludzi dla nich sztuka to sztuka a statystyki muszą się zgadzać niby nazwa się zmieniła ale mentalność milicyjna pozostała
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ja w 96 po meczu z Widzewem w Stolicy ciężki wpierdol od psiarni, nocka w areszcie i sprawa karna. Żeby było śmiesznie o sprawie sobie przypomnieli w 2003 czy 2004. najbardziej mnie rozpierdala jak coś się stanie to psiarnia wszystko zwala na kibiców a prawda jest taka że to głównie oni zaczepiają i prowokują (kto jeździł/jeździ na wyjazdy ten wie) Aker przybili mi rozjebanie radiowozu którego nawet nie widziałem. Trzy sprawy i apelacja. Świadków miałem co ze mną byli. Sprawa słowo nasze przeciwko słowu psów. Innych dowodów nie było. Wyrok. Zapłacić 1000zł za rozjebany radiowóz. Głupi byłem bo jak poszedłem do papugi w Kołobrzegu to jak się zapoznał z aktami to mówił żebym pojechał na pierwszą sprawę przyznał się i wystąpił o samoukaranie. Ala ja nie i huj. Nic nie zrobiłem nie będę się przyznawał. I cztery wyjazdy na sprawy do Warszawy, papuga że Stolicy wynajęty. I wszystko psu w dupę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja w 96 po meczu z Widzewem w Stolicy ciężki wpierdol od psiarni, nocka w areszcie i sprawa karna. Żeby było śmiesznie o sprawie sobie przypomnieli w 2003 czy 2004. najbardziej mnie rozpierdala jak coś się stanie to psiarnia wszystko zwala na kibiców a prawda jest taka że to głównie oni zaczepiają i prowokują (kto jeździł/jeździ na wyjazdy ten wie) Mnie za to rozwala to, że oni demolują stadiony, miasto i itd., a całe społeczeństwo musi na to się składać. Kary powinny być zbiorowe dla wszystkich obecnych przy zajściu wyliczone i pomnożone x10 razy. Może wtedy skończyłoby się to dziadostwo.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ja w 96 po meczu z Widzewem w Stolicy ciężki wpierdol od psiarni, nocka w areszcie i sprawa karna. Żeby było śmiesznie o sprawie sobie przypomnieli w 2003 czy 2004. najbardziej mnie rozpierdala jak coś się stanie to psiarnia wszystko zwala na kibiców a prawda jest taka że to głównie oni zaczepiają i prowokują (kto jeździł/jeździ na wyjazdy ten wie) Kary zbiorowe? Do reszty Cię pojebało. Mnie za to rozwala to, że oni demolują stadiony, miasto i itd., a całe społeczeństwo musi na to się składać. Kary powinny być zbiorowe dla wszystkich obecnych przy zajściu wyliczone i pomnożone x10 razy. Może wtedy skończyłoby się to dziadostwo.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Ja w 96 po meczu z Widzewem w Stolicy ciężki wpierdol od psiarni, nocka w areszcie i sprawa karna. Żeby było śmiesznie o sprawie sobie przypomnieli w 2003 czy 2004. najbardziej mnie rozpierdala jak coś się stanie to psiarnia wszystko zwala na kibiców a prawda jest taka że to głównie oni zaczepiają i prowokują (kto jeździł/jeździ na wyjazdy ten wie) Aker przybili mi rozjebanie radiowozu którego nawet nie widziałem. Trzy sprawy i apelacja. Świadków miałem co ze mną byli. Sprawa słowo nasze przeciwko słowu psów. Innych dowodów nie było. Wyrok. Zapłacić 1000zł za rozjebany radiowóz. Głupi byłem bo jak poszedłem do papugi w Kołobrzegu to jak się zapoznał z aktami to mówił żebym pojechał na pierwszą sprawę przyznał się i wystąpił o samoukaranie. Ala ja nie i huj. Nic nie zrobiłem nie będę się przyznawał. I cztery wyjazdy na sprawy do Warszawy, papuga że Stolicy wynajęty. I wszystko psu w dupę. tez bym się nie przyznał do czegos czego nie zrobiłem, postąpiłes słusznie mimo niekorzystnego wyroku, ebac polską milicje 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ja w 96 po meczu z Widzewem w Stolicy ciężki wpierdol od psiarni, nocka w areszcie i sprawa karna. Żeby było śmiesznie o sprawie sobie przypomnieli w 2003 czy 2004. najbardziej mnie rozpierdala jak coś się stanie to psiarnia wszystko zwala na kibiców a prawda jest taka że to głównie oni zaczepiają i prowokują (kto jeździł/jeździ na wyjazdy ten wie) Mnie za to rozwala to, że oni demolują stadiony, miasto i itd., a całe społeczeństwo musi na to się składać. Kary powinny być zbiorowe dla wszystkich obecnych przy zajściu wyliczone i pomnożone x10 razy. Może wtedy skończyłoby się to dziadostwo. Kary zbiorowe do reszty Cię pojebało.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tiger ty do lekarza się zapisz
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
na marszach niepodległosci za rządów tuska i tej całej swity platfusów, także psy prowokali i podsycali atmosfere, by potem wszystko zwalic na uczestników marszu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tiger ty do lekarza się zapisz  Nie skomentuje, bo nie będę się zniżał do twojego poziomu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tigerrr to na bank milicyjna menda
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Tigerrr to na bank milicyjna menda tiger na makowca chodzi do komendanta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na marszach niepodległosci za rządów tuska i tej całej swity platfusów, także psy prowokali i podsycali atmosfere, by potem wszystko zwalic na uczestników marszu i jeszcze tvn podsycał atmosferę i wszystko się kręciło
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tiger ty do lekarza się zapisz  Nie skomentuje, bo nie będę się zniżał do twojego poziomu. nie masz ambicji pracujesz k.... w policji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to dobrze jak widzę 18 letnie dzieci na ślubnym kobiercu
to jest dramat miłość od pierwszego włożenia 
|