|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa ale mam muła ! muszę kupić sobie jakieś specyfiki, pija ktoś yerbe ? na powietrze wyjdź, a nie ciągle mecz.pl  na powietrzu przez komórkę na mecz.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 No proszę, Probierz pokrzywdzony i oszukany. a nie ma racji? wy gracie gówno z Koroną dostajecie karnego z dupy i 2 punkty gratis, my gramy gówno a jedyny gol Kielc pada z ewidentnego spalonego Sędziemu trzeba jeszcze dać okazję do pomyłki, a Jaga wczoraj większość meczu na własnej połowie w obronie. O Lechu słowa nie napisałem. Ty jednak swoje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żeby dostać niesłusznego karnego, trzeba jednak w tym polu karnym się znaleźć. Podobnie ze spalonym. Dlatego to o Legii najczęściej piszę się, że są promowani przez sędziów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa ale mam muła ! muszę kupić sobie jakieś specyfiki, pija ktoś yerbe ? na powietrze wyjdź, a nie ciągle mecz.pl  na powietrzu przez komórkę na mecz.pl nie chodzi mi tylko o dziś i teraz ale głównie mam problem jak mam ranną zmianę i wstaje o 4:15 to czuję się jak zombie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia/Lech jutro też zgubi punkty. Nie zdziwię się jak oba zespoły. Lechia dziś to już w ogóle.. Taki wyścig po mistrzostwo w tym roku. Niby wyrównany, ale żenujący. Sam widziałeś wczoraj Jagiellonie.. Choć niby grypa żołądkowa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 No proszę, Probierz pokrzywdzony i oszukany. A nie oszukany? Spalony ewidentny. Chuj mnie obchodzi co zagraliśmy. Strzeliliśmy jedyną prawidłową bramkę w tym spotkaniu. A taki karny jak wczoraj zostałby gwizdnięty Lechii, Legii, Lechowi. Tylko u nas musi być coś więcej, żeby nie miał wyboru. Lech kurwa dawał okazję sędziemu? Wy byliście tyle samo razy w polu karnym Korony co i my. I strzeliliście nawet bramkę w podobnym stylu. Tylko czarodziej gwizdał jedenastki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa ale mam muła ! muszę kupić sobie jakieś specyfiki, pija ktoś yerbe ? na powietrze wyjdź, a nie ciągle mecz.pl  na powietrzu przez komórkę na mecz.pl nie chodzi mi tylko o dziś i teraz ale głównie mam problem jak mam ranną zmianę i wstaje o 4:15 to czuję się jak zombie  cza iść spać o 21;30 najpóźniej
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
kurwa ale mam muła ! muszę kupić sobie jakieś specyfiki, pija ktoś yerbe ? na powietrze wyjdź, a nie ciągle mecz.pl  na powietrzu przez komórkę na mecz.pl nie chodzi mi tylko o dziś i teraz ale głównie mam problem jak mam ranną zmianę i wstaje o 4:15 to czuję się jak zombie  ![[Linked Image from media0.giphy.com]](https://media0.giphy.com/media/pUpApmcdMnUis/200.gif)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa ale mam muła ! muszę kupić sobie jakieś specyfiki, pija ktoś yerbe ? na powietrze wyjdź, a nie ciągle mecz.pl  na powietrzu przez komórkę na mecz.pl nie chodzi mi tylko o dziś i teraz ale głównie mam problem jak mam ranną zmianę i wstaje o 4:15 to czuję się jak zombie  Generalnie mam podobnie. Do póki jestem "w biegu" jest ok. A taka typowa leniwa niedziela w domu to ziewam cały czas.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cza iść spać o 21;30 najpóźniej to nie kwestia długości snu a pory wstawania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grypa była, to nie podpucha, ale to i tak nas nie tłumaczy. Nawet zdrowi mieliby ciężko z Koroną.
Chociaż każdy atak (czyli ze cztery) Jagi był groźny. Może gdyby było więcej okazji to byłoby lepiej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A taki karny jak wczoraj zostałby gwizdnięty Lechii, Legii, Lechowi. Tylko u nas musi być coś więcej, żeby nie miał wyboru. Probierz już skutecznie przekazał Ci/Wam mentalność. Przegrywacie przez sędziów. O karnym wczoraj nie było mowy. Podobnie jak tydzień temu w Poznaniu (jeśli już musisz koniecznie o tym Lechu).
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niece jaga wpakuje 2 lub 3 gole i nie będzie płaczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A taki karny jak wczoraj zostałby gwizdnięty Lechii, Legii, Lechowi. Tylko u nas musi być coś więcej, żeby nie miał wyboru. Probierz już skutecznie przekazał Ci/Wam mentalność. Przegrywacie przez sędziów. O karnym wczoraj nie było mowy. Podobnie jak tydzień temu w Poznaniu (jeśli już musisz koniecznie o tym Lechu). No nie było mowy - moim zdaniem też. Tylko u nas faktycznie go nie było, a Lech zdobył bramkę. Taka mała różnica "mentalności"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grypa była, to nie podpucha, ale to i tak nas nie tłumaczy. Nawet zdrowi mieliby ciężko z Koroną.
Chociaż każdy atak (czyli ze cztery) Jagi był groźny. Może gdyby było więcej okazji to byłoby lepiej. Trzeba przyznać, że Korona w dobrej formie. Z Legią, Lechem i Jagiellonią fajna postawa. Choć już z Niecieczą w roli faworyta inaczej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia/Lech jutro też zgubi punkty. Nie zdziwię się jak oba zespoły. Lechia dziś to już w ogóle.. Taki wyścig po mistrzostwo w tym roku. Niby wyrównany, ale żenujący. Sam widziałeś wczoraj Jagiellonie.. Choć niby grypa żołądkowa. tu pełna racja cała pierwsza czwórka dupy nie urywa i taka Korona udowodniła, że każdemu można spokojnie się postawić i powalczyć o punkty
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
#FCBayern XI vs Darmstadt: Starke, Rafinha, Boateng, Alaba, Bernat, Kimmich, Sanches, Douglas Costa, Müller, Ribéry, Lewandowski. #FCBD98
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A taki karny jak wczoraj zostałby gwizdnięty Lechii, Legii, Lechowi. Tylko u nas musi być coś więcej, żeby nie miał wyboru. Probierz już skutecznie przekazał Ci/Wam mentalność. Przegrywacie przez sędziów. O karnym wczoraj nie było mowy. Podobnie jak tydzień temu w Poznaniu (jeśli już musisz koniecznie o tym Lechu). No nie było mowy - moim zdaniem też. Tylko u nas faktycznie go nie było, a Lech zdobył bramkę. Taka mała różnica "mentalności" Pozostała jebnąć whisky. Zresztą puchar maja ma wartość?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|