|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zauważ, że najczęściej rozmawiamy o Probierzu, jego wypowiedziach. Do superpiątków nie ciągają piłkarzy Jagi tylko Probierza. Z nim chcą wywiady, od niego chcą deklaracji, w lidze+ jego wypowiedzi brylują.
Piłkarze są właściwie na drugim planie. I dobrze. O to chyba mu chodzi. To samo robił 2 sezony temu, jak widać z dobrym skutkiem. Polski JOSE jakby nie patrzeć  ostanio był artykuł, że Probierz to połączenie Guardioli, Mourinho i Fergusona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rezerwowy bramkarz Bayernu na dziś to Leo Weinkauf - ktokolwiek to jest  Neuer i Ulreich kontuzje
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Novak Djoković zwolnił cały sztab trenerski
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rezerwowy bramkarz Bayernu na dziś to Leo Weinkauf - ktokolwiek to jest  Neuer i Ulreich kontuzje To bramkarz Bayernu (rezerwowy)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Novak Djoković zwolnił cały sztab trenerski odwiedziłeś profil ES 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Novak Djoković zwolnił cały sztab trenerski odwiedziłeś profil ES  tak 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Novak Djoković zwolnił cały sztab trenerski odwiedziłeś profil ES  tak  a oni odwiedzili qłazaj tennis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zauważ, że najczęściej rozmawiamy o Probierzu, jego wypowiedziach. Do superpiątków nie ciągają piłkarzy Jagi tylko Probierza. Z nim chcą wywiady, od niego chcą deklaracji, w lidze+ jego wypowiedzi brylują.
Piłkarze są właściwie na drugim planie. I dobrze. O to chyba mu chodzi. To samo robił 2 sezony temu, jak widać z dobrym skutkiem. Polski JOSE jakby nie patrzeć  ostanio był artykuł, że Probierz to połączenie Guardioli, Mourinho i Fergusona  a Wengera nie? teraz to dopiero daje do myślenia obecność Stefka Majewskiego na wczorajszym meczu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli odczytujemy słowa Probierza dosłownie to faktycznie, bełkot debila. A to zwykłe rozładowywanie atmosfery w drużynie, kierowanie uwagi na siebie a nie piłkarzy. I zwykła krytyka reformy. Pewnie, że nie dosłownie. Robi się z siebie jednak pajaca wg mnie. Bjelica ostatnio podobnie. Swoją drogą, dziwię się że Probierz nie został jeszcze ukarany.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piłkarze są właściwie na drugim planie. I dobrze. O to chyba mu chodzi. To samo robił 2 sezony temu, jak widać z dobrym skutkiem. Polski JOSE jakby nie patrzeć  Hiszpanski Probierz ,nie polski jose !
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Część Wam. Kilka albo kilkanaście lat temu miałem tu konto , jednak nie pamiętam pod jakim loginem bo za wiele nie pisałem. Było to za czasów Szczypiora i reszty. Głównie gram single i podwójne. Na dzis zagrałem Pilzno DNB + Frosinone. Hull + Leicester + Burnley DNB. Lorient + Swansea DNB. Atletico , Real , Monaco , Juventus. Co myślicie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Część Wam. Kilka albo kilkanaście lat temu miałem tu konto , jednak nie pamiętam pod jakim loginem bo za wiele nie pisałem. Było to za czasów Szczypiora i reszty. Głównie gram single i podwójne. Na dzis zagrałem Pilzno DNB + Frosinone. Hull + Leicester + Burnley DNB. Lorient + Swansea DNB. Atletico , Real , Monaco , Juventus. Co myślicie ? tu się o takich rzeczach już nie rozmawia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Część Wam. Kilka albo kilkanaście lat temu miałem tu konto , jednak nie pamiętam pod jakim loginem bo za wiele nie pisałem. Było to za czasów Szczypiora i reszty. Głównie gram single i podwójne. Na dzis zagrałem Pilzno DNB + Frosinone. Hull + Leicester + Burnley DNB. Lorient + Swansea DNB. Atletico , Real , Monaco , Juventus. Co myślicie ? użyj opcji przypomnij hasło/login
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Część Wam. Kilka albo kilkanaście lat temu miałem tu konto , jednak nie pamiętam pod jakim loginem bo za wiele nie pisałem. Było to za czasów Szczypiora i reszty. Głównie gram single i podwójne. Na dzis zagrałem Pilzno DNB + Frosinone. Hull + Leicester + Burnley DNB. Lorient + Swansea DNB. Atletico , Real , Monaco , Juventus. Co myślicie ? tu się o takich rzeczach już nie rozmawia  kierunek zamknięte (czytaj płatne) forum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Część Wam. Kilka albo kilkanaście lat temu miałem tu konto , jednak nie pamiętam pod jakim loginem bo za wiele nie pisałem. Było to za czasów Szczypiora i reszty. Głównie gram single i podwójne. Na dzis zagrałem Pilzno DNB + Frosinone. Hull + Leicester + Burnley DNB. Lorient + Swansea DNB. Atletico , Real , Monaco , Juventus. Co myślicie ? U mnie Pilzno, Xamax, Monaco w różnych opchach, bramki na Wiśle, Tahiti (beach soccer), Włochy(też), over bramkowy Szwecja-Niemcy (hokej), Pablo Carreno Busta (tenis)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Część Wam. Kilka albo kilkanaście lat temu miałem tu konto , jednak nie pamiętam pod jakim loginem bo za wiele nie pisałem. Było to za czasów Szczypiora i reszty. Głównie gram single i podwójne. Na dzis zagrałem Pilzno DNB + Frosinone. Hull + Leicester + Burnley DNB. Lorient + Swansea DNB. Atletico , Real , Monaco , Juventus. Co myślicie ? tu się o takich rzeczach już nie rozmawia  kierunek zamknięte (czytaj płatne) forum są takie? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze Łęczna dnb po marnym kursie za co pewnie zostane ukarany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Część Wam. Kilka albo kilkanaście lat temu miałem tu konto , jednak nie pamiętam pod jakim loginem bo za wiele nie pisałem. Było to za czasów Szczypiora i reszty. Głównie gram single i podwójne. Na dzis zagrałem Pilzno DNB + Frosinone. Hull + Leicester + Burnley DNB. Lorient + Swansea DNB. Atletico , Real , Monaco , Juventus. Co myślicie ? tu się o takich rzeczach już nie rozmawia  kierunek zamknięte (czytaj płatne) forum są takie?  spotkania kiedy jest czas na anaLizę w wentzlu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|