|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
a jak masz złe przeczucie i jesteś hazardzistą to co robisz?  wsiadam do busa i w czasie jazdy walę konia, jak tronku Ostatnio jak byłem na basenie. Baba aferę ostrą robiła. Mówi że w saunie siedziała z zamkniętymi oczami, otwiera a przed nią gość konia wali.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak masz złe przeczucie i jesteś hazardzistą to co robisz?  złe przeczucie nie minęło a u buków w ostatnim roku zostawiłem z 200 zł, grając z 5-6 razy, kont aktywnych brak, ziemniaków nie odwiedzam, da się żyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tazen ubolewam tak jak ty
Łyncna, Nieciecza, Nowy Sącz
do kompletu brakuje Chojnic
a za rok Kluczborka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak masz złe przeczucie i jesteś hazardzistą to co robisz?  wsiadam do busa i w czasie jazdy walę konia, jak tronku Ostatnio jak byłem na basenie. Baba aferę ostrą robiła. Mówi że w saunie siedziała z zamkniętymi oczami, otwiera a przed nią gość konia wali. wcalę się nie dziwę jak nago siedziała naturalny męski odruch 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Biczu gdzie taśmy  wstaw coś grubego pliss
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
a jak masz złe przeczucie i jesteś hazardzistą to co robisz?  wsiadam do busa i w czasie jazdy walę konia, jak tronku Ostatnio jak byłem na basenie. Baba aferę ostrą robiła. Mówi że w saunie siedziała z zamkniętymi oczami, otwiera a przed nią gość konia wali. wcalę się nie dziwę jak nago siedziała naturalny męski odruch  Jaga stara baba w stroju kompielowym.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Biczu poleć jakiś w miarę tani odkurzacz do mieszkania. Bo mnie dzisiaj mój wkurwił i już go nie ma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby to ode mnie zależało to już dawno bym Motor przesunął do Ekstraklasy  na ostatnim meczu z Avią 4000 ludzi wczoraj mecz o 6 pkt Arka-Łęczna i 5600 ... to jest qrwa dramat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby to ode mnie zależało to już dawno bym Motor przesunął do Ekstraklasy  na ostatnim meczu z Avią 4000 ludzi wczoraj mecz o 6 pkt Arka-Łęczna i 5600 ... to jest qrwa dramat Popatrz na frekwencje na Widzewie. Fakt to jest śmieszne, że na mecz ekstraklasy po zdobyciu PP przychodzi hmmm garstka ludzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zerwanie tej zgody ,jedna z wiekszych głupot w światku kibicowskim Z której strony ta głupota? Wisły czy Jagi? Bo z naszej strony to była decyzja jedyna możliwa. Później mogło pozostać "normalnie", ale wybrali inaczej. Daję kilka lat i znów będzie blisko, patrząc na ostatnie poczynania "sceny" Zerwanie zgody januszy od piwa Sama Jaga oficjalnie tak to okreslila.Faktycznie wielka strata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uważajcie na granie przeciw Jadze bo różne głosy chodzą, nie będę pisał szczegółów, bo wyjdzie że macierewicz jestem
a do ekstraklasy awansuje zaraz Sandecja, kurwa jego mać. Nowy Sącz. ........ ........ ........ nigdy nie może być normalnie w ekstraklasie Ooo panisko, odezwał się kibic wielokrotnego mistrza Polski, zasłuzonego reprezentanta polskiej ekstraklasy w LM i LE, wręcz klubu-założyciela polskiej elity piłkarskiej  Kto jak kto, ale Wasze raptem 14 lat w ekstraklasie dupy nie urywa i napinka na kolejnych nowicjuszy jest conajmniej śmieszna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby to ode mnie zależało to już dawno bym Motor przesunął do Ekstraklasy  na ostatnim meczu z Avią 4000 ludzi wczoraj mecz o 6 pkt Arka-Łęczna i 5600 ... to jest qrwa dramat ale niedawno w Lublinie na Łęcznej z Wisłą Kraków było 6 koła kupujcie licencję od nich i grajcie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzew to jeszcze inna bajka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zerwanie tej zgody ,jedna z wiekszych głupot w światku kibicowskim Z której strony ta głupota? Wisły czy Jagi? Bo z naszej strony to była decyzja jedyna możliwa. Później mogło pozostać "normalnie", ale wybrali inaczej. Daję kilka lat i znów będzie blisko, patrząc na ostatnie poczynania "sceny" Zerwanie zgody januszy od piwa Sama Jaga oficjalnie tak to okreslila.Faktycznie wielka strata Tego nie neguję, tylko Wisła wtedy, a Wisła dziś to trochę inna siła jednak, rzecz jasna w Krakowie. Stwierdzam tylko, że dostali proste info, albo te kurwy, albo my, a teraz już wszystko się przemieliło
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Widzew ŁKS Zawisza Katowice Górnik Sosnowiec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Górnik spadnie na 99,9%
mam wrażenie, że nawet kopacze tego chcą
spadek najprawdopodobniej oznaczać będzie koniec tułaczki i powrót do Łęcznej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uniesliscie sie honorem i to bylo zachowanie godne ludzi z charakterem.
Jeden telefon,flaga w dol i nawet nikt nie chcial przyjechac porozmawiac.To co tu ciagnac na sile
Glupim paradoksem bylo to ze kilka kolejek ,a moze runde wczesniej byla oprawa zgodowa "20 lat raze ma to dopiero poczatek"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uważajcie na granie przeciw Jadze bo różne głosy chodzą, nie będę pisał szczegółów, bo wyjdzie że macierewicz jestem
a do ekstraklasy awansuje zaraz Sandecja, kurwa jego mać. Nowy Sącz. ........ ........ ........ nigdy nie może być normalnie w ekstraklasie Ooo panisko, odezwał się kibic wielokrotnego mistrza Polski, zasłuzonego reprezentanta polskiej ekstraklasy w LM i LE, wręcz klubu-założyciela polskiej elity piłkarskiej  Kto jak kto, ale Wasze raptem 14 lat w ekstraklasie dupy nie urywa i napinka na kolejnych nowicjuszy jest conajmniej śmieszna  Kurwa o czym Ty piszesz? Sugerujesz, że lepsza jest Sandecja która nie zagra u siebie, ma mało kibiców więc kurwa będzie ich jeszcze mniej, od Jagi, która od kilku lat wykręca jedne z najlepszych frekwencji w lidze? Serio? Pomijam już potencjał w zarządzaniu, całościowa stabilność klubu. Jeszcze kurwa 5 lat temu prawie bankrutowaliśmy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|