|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
E tam burbon jest spoko nigdy bym nie pomyslal ze laptopa ma w kolorze lila-róż  dramat tego użytkownika, nie dziwię się już że lizał się po fiutach z beksem - do jednej klasy musieli chodzić da radę zrobić tak żeby nie widzieć wpisów tego typa ani cytowanych jego postów przez innych userów ? Bez urazy ale zupełnie nie rozumiem Twojej wybujałej awersji do Burbona. Luźne rozmowy, dla jakiejś radości uśmiechu, etc., a Ty zachowujesz się jakby ktoś zaczął opowiadać sprośne kawały na pogrzebie. Spójrz proszę, że po 12 latach bytności na forum nie jesteś w stanie "ogarnąć" umiejętności ignorowania określonego użytkownika, to jest właśnie ułomność, kiedy uwidaczniasz swoją - jak sądzi już większość - wybujałą awersję, a jednocześnie nie umiesz obsługiwac podstaw forum na którym jestes 12 lat. A ad vocem do Twoich niezbyt "na poziomie" wypowiedzi wobec Burbona i jak napisałeś Jego tekstów i obrazków, przypomnij sobie jaki pozim Ty prezentowałeś afirmując się tym, że "ostatni grosz" wydajesz na prostytutki z roksy, opowiadając jak to jedna z oferentek smażyła jajęcznicę etc. (sic!). To jest poziom oczywiście wyższy od burbona - afiszowanie się przeleceniem kolejnej prostytutki, na sportowym forum. ps. i nie odbieraj tego jako "atak", a próbę wyjaśnienia Ci jako rozumnemu człowiekowi Twojego nierozumnego zachowania.
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poza tym muszę znaleźć jakiś dobry gif na Fecha, gdyż ostatnio z obecnym tutaj Biczu mi strasznie dokuczał!
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
master a co Ty się wpierdalasz między wódkę a zakąskę
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Biczu wrzuc jakas laseczke dla rozladowania atmosfery moze??
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
#THFC: Lloris (C), Dier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Wanyama, Dembele, Sissoko, Dele, Son, Kane. Eriksena wcięło  Son, Kane i Davies po hattricka  Vitolo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
master a co Ty się wpierdalasz między wódkę a zakąskę Jak pedofil przy Tobie będzie bił dziecko też się nie będziesz "wpierdalał", bo to nie Twoja sprawa. Znajomośc pewnych osób upoważnia mnie do tego by zareagować, kiedy obnażasz przed wszystkimi swoje ułomności i tracisz wiele w oczach juz nie tylko tych nowych uzytkowników ale w oczach tych "starszych" przede wszystkim. To jest serio RADA KOLEŻENSKA - kliknij proszę "tu możesz się wylogować", przejdź się na spacer, wróc po 10 min. i zrozumiesz.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
JS jeden...chociaż to na pociechę póki co.. Master..nie trzeba  spadam na drinka...zostałem znieważony, przez osobnika o wątpliwej reputacji...ech, ciężko to znieść...jeszcze ten tekst o lizaniu się po jajach.  ..cios poniżej pasa.. Gefle upierdala...i jeszcze groźba kotwicy w plecach...TEO - przecież ja Cię nie namawiałem..  będę czytał z za firany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też idę, na rower! Gdyż mam!
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Nerwowa atmosfera, trzeba lekko rozluźnić towarzystwo ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/DAHsgLPWAAAcC9X.jpg)
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
master a co Ty się wpierdalasz między wódkę a zakąskę Jak pedofil przy Tobie będzie bił dziecko też się nie będziesz "wpierdalał", bo to nie Twoja sprawa. Znajomośc pewnych osób upoważnia mnie do tego by zareagować, kiedy obnażasz przed wszystkimi swoje ułomności i tracisz wiele w oczach juz nie tylko tych nowych uzytkowników ale w oczach tych "starszych" przede wszystkim. To jest serio RADA KOLEŻENSKA - kliknij proszę "tu możesz się wylogować", przejdź się na spacer, wróc po 10 min. i zrozumiesz. dzięki za koleżeńską? radę - na pewno skorzystam
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
JS jeden...chociaż to na pociechę póki co.. Master..nie trzeba  spadam na drinka...zostałem znieważony, przez osobnika o wątpliwej reputacji...ech, ciężko to znieść...jeszcze ten tekst o lizaniu się po jajach.  ..cios poniżej pasa.. Gefle upierdala...i jeszcze groźba kotwicy w plecach...TEO - przecież ja Cię nie namawiałem..  będę czytał z za firany Burbon jakoś przeżyje to Gefle. Kotwica nie będzie potrzebna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja idę pobiegać gdyż roweru nie posiadam
stary wyniosłem z 2 miesiące temu na śmietnik i jakiś pan żul zainteresował się w max 10min więc może jeszcze mu służy
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ostatnia kolejka w Sserie B moze jakis over kupon puscic 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
JS jeden...chociaż to na pociechę póki co.. Master..nie trzeba  spadam na drinka...zostałem znieważony, przez osobnika o wątpliwej reputacji...ech, ciężko to znieść...jeszcze ten tekst o lizaniu się po jajach.  ..cios poniżej pasa.. Gefle upierdala...i jeszcze groźba kotwicy w plecach...TEO - przecież ja Cię nie namawiałem..  będę czytał z za firany Burbon jakoś przeżyje to Gefle. Kotwica nie będzie potrzebna  a taki rozpis jeszcze posiadam Pilka nozna - 1.Anglia - Leicester - Tottenham75 mecz / SUPEROFERTA - Zagraj wyzszy kurs 1 3.60 -- -- Grupa B 4.05 Pilka nozna - 1.Dania - Brondby - Lyngby222 mecz 2 4.05 -- -- Grupa C 2.78 Pilka nozna - 1.Szwecja - Elfsborg - AFC Eskilstuna812 mecz / SUPEROFERTA - Zagraj wyzszy kurs 02 2.78 -- -- Grupa D 2.45 Pilka nozna - 2.Szwecja - Gefle - Osters1513 mecz 1 2.45 -- -- Grupa E 3.35 Pilka nozna - 1.Szwecja - Jönköping Sodra - Djurgarden821 mecz 1 3.35 -- --
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
ostatnia kolejka w Sserie B moze jakis over kupon puscic  tam dzisiaj padnie dużo skromnych remisów
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
O kurwa, na chwilę was zostawić i widzę dzieje się 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O kurwa, na chwilę was zostawić i widzę dzieje się  To musiało siedzieć w @chudym dłuższy czas, aż wreszcie jebło, że hej !
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|