Nie ma co ukrywać, że alkohol sprawia coraz większe spustoszenie w organizmie naszego przyjaciela Biczyka. Dzisiaj ofiarą agresji padł przykładny user Paweł.
Pełna zgoda, po zmianie nicku przestał podawać przepisy, po dzisiejszej konfrontacji z Biczem mogą być już same chamskie odzywki w stronę innych userów, którzy podejmą z nim dyskusję.
Ty chyba również usłyszałeś chamską ripostę jak zadałeś kulturalne pytanie...
Betony kurw jestescir takimi frajerami ze az szok, zawsze nad wami wy wiecznie czwarte kurwy!! Niech wam cxkawka sie to jebane ustawione kurwy odbijalo na wieki
Graty L zasluzonego mistrza graty Lech
Braklo niewiele, brakli koncentracji Wielka Jagiellonia! WICEMISTRZ POLSKI
Przebieram sie bo mokry jak szmata i lecimy dalej z tematem
mówiłem że Legia nie wygra Złotek to kurwa karny na 3-2 ewidentny ale mnie to wcale nie dziwi przespaliśmy 1 połowę zdecydowanie w meczu o taką stawkę nie ma miejsca na taką chujnię ale szacunek za podjęcie walki naszym kopaczom chciałbym zobaczyć miny kopaczy i kibiców z Wawy czekających na wynik obsrani mega deszcz zepsuł fetę ale i tak było zajebiście jedziem w Europę po kurwy i ruską ropę
Tazen jak się wstawił i cisnienie nie trzymane, gratulacje akagi i L, choc ja tej ligi zbytnio nie oglądam i jest jaka jest ale jest ona Polska i oczekuje dobrego wyniku w pucharach europejskich
a spocony janek jak dowalił dziś w studio, że gdyby Magiera prowadził Legie od początku to tytuł był by wcześniej, a wszystko co by dopieprzyć trenerowi z zagranicy