|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
przy dobrych losowaniach możemy chwilę pokopać w tej LE
Ruch przykładem oby nie było azerbejdżanu armenii gruzji kazachstanu itd. ja tam nie pojadę z wczoraj mówiłem że Legia nie wygra  Złotek to kurwa karny na 3-2 ewidentny ale mnie to wcale nie dziwi przespaliśmy 1 połowę zdecydowanie w meczu o taką stawkę nie ma miejsca na taką chujnię ale szacunek za podjęcie walki naszym kopaczom chciałbym zobaczyć miny kopaczy i kibiców z Wawy czekających na wynik obsrani mega deszcz zepsuł fetę ale i tak było zajebiście jedziem w Europę po kurwy i ruską ropę  wczoraj jadę, dziś już nie jadę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tara dał radę kierować? na finał PP doczołgał się do pociągu i w Łapach już spał stoimy na stacji paliw już na Litwie pijemy piwko coś tam szamiemy patrzymy a tu wjeżdża na cpn golf jedynka a za nią mega kłęby dymu jak z murzyńskich teledysków zatrzymuje się wysiada Tara mówi siema chłopaki chyba nie dojadę macie jak coś miejscówki dla nas? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruch przykładem oby nie było azerbejdżanu armenii gruzji kazachstanu itd. ja tam nie pojadę z wczoraj mówiłem że Legia nie wygra  Złotek to kurwa karny na 3-2 ewidentny ale mnie to wcale nie dziwi przespaliśmy 1 połowę zdecydowanie w meczu o taką stawkę nie ma miejsca na taką chujnię ale szacunek za podjęcie walki naszym kopaczom chciałbym zobaczyć miny kopaczy i kibiców z Wawy czekających na wynik obsrani mega deszcz zepsuł fetę ale i tak było zajebiście jedziem w Europę po kurwy i ruską ropę  wczoraj jadę, dziś już nie jadę  nie pojadę do krajów 3 świata tych które wymieniłem reszta na luzaku więc zluzuj poślady i pierdolnij whisky 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mimo wszystko uważam, że Legii z takim budżetem zwyczajnie nie wypada grać jak równy z równym z Koroną albo Wisłą Kraków
no chyba, że szczyt ambicji to wyszarpane mistrzostwo kraju i liga mistrzów raz na 20 lat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko że ten "żywiołowy" trener zajął 2 miejsce, a ten od wypasu owiec na Podhalu jest Mistrzem Polski. Czy pojmujecie tę subtelną różnicę ? Będzie miał to w CV, tak samo jak żywiołowy Czerczesow. Ludzie, osiągnijcie w życiu coś podobnego, a później oceniajcie według swoich kanonów oceny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wojtek-------->ławeczka w Juve
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
wojtek-------->ławeczka w Juve buffon zakonczył kariera ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wojtek-------->ławeczka w Juve buffon zakonczył kariera ? przeca info jest o Ławeczce 
|
|
|
|
|
|
|
Ruch przykładem oby nie było azerbejdżanu armenii gruzji kazachstanu itd. ja tam nie pojadę z wczoraj mówiłem że Legia nie wygra  Złotek to kurwa karny na 3-2 ewidentny ale mnie to wcale nie dziwi przespaliśmy 1 połowę zdecydowanie w meczu o taką stawkę nie ma miejsca na taką chujnię ale szacunek za podjęcie walki naszym kopaczom chciałbym zobaczyć miny kopaczy i kibiców z Wawy czekających na wynik obsrani mega deszcz zepsuł fetę ale i tak było zajebiście jedziem w Europę po kurwy i ruską ropę  wczoraj jadę, dziś już nie jadę  nie pojadę do krajów 3 świata tych które wymieniłem reszta na luzaku więc zluzuj poślady i pierdolnij whisky  co do zluzowania pośladków, rozumiem, że po pierwszych 45 minutach miałeś mocno spięte ale nie musisz tym obarczać innych podróżniku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
wojtek-------->ławeczka w Juve buffon zakonczył kariera ? przeca info jest o Ławeczce  dziwi mnie kierunek wojtka, zdecydowanie lepiej byc w romie nr1 niz w juve nr2.
|
|
|
|
|
|
|
Tylko że ten "żywiołowy" trener zajął 2 miejsce, a ten od wypasu owiec na Podhalu jest Mistrzem Polski. Czy pojmujecie tę subtelną różnicę ? Będzie miał to w CV, tak samo jak żywiołowy Czerczesow. Ludzie, osiągnijcie w życiu coś podobnego, a później oceniajcie według swoich kanonów oceny.  dobrze wiesz o czym piszę. Nie ujmuję mu mistrzostwa, zdobył, pograł w LM i LE i to z całkiem niezłym efektem i nie o tym tu mowa, nikt tego nie neguje. Ale jak go tak bronisz to powiedz wprost, w przyszłym sezonie zgarnia majstra, sam, cały sezon i ze swoim notesem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wojtek-------->ławeczka w Juve buffon zakonczył kariera ? przeca info jest o Ławeczce  dziwi mnie kierunek wojtka, zdecydowanie lepiej byc w romie nr1 niz w juve nr2. max 1 sezon
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszkopt, póki nie zdobędziemy z Legią mistrzostwa, nie mamy moralnego prawa złego słowa napisać o Magierze
trzeba go qrwa chwalić bo przecież mógł przegrać z Jagą, w której szeregach biega Ronaldo, Modrić i Marcelo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na tę chwilę nie wiem czy zgarnie - Biszop. To zależy od wielu czynników. Za jakiś czas będę mądrzejszy w tej kwestii.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
ogólnie mecz mega ciśnienie z obu stron duże na boisku, Lech pierwsza połowa świetna dwa gongi i po nas, mało kto wierzył że się podniesiemy, niesamowite emocje zabrakło tak niewiele Przepraszam, ale kto pisał w przerwie, że będzie 2-2?  Vitolo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszkopt, póki nie zdobędziemy z Legią mistrzostwa, nie mamy moralnego prawa złego słowa napisać o Magierze
trzeba go qrwa chwalić bo przecież mógł przegrać z Jagą, w której szeregach biega Ronaldo, Modrić i Marcelo  Przestań pić. A po za tym przestań grać, bo to wywołuje u Ciebie ataki agresji.
|
|
|
|
|
|
|
Na tę chwilę nie wiem czy zgarnie - Biszop. To zależy od wielu czynników. Za jakiś czas będę mądrzejszy w tej kwestii.  No właśnie, na tą chwilę w mojej ocenie, nie zgarnie ale tak jak piszesz, zależy to od wielu czynników. Prawda jest taka, że dostanie kogoś o "osobowości" Ljuboi czy kogoś jego pokroju i pozamiatane. Nie życzę mu źle, niech trenuje nawet Real, tylko obaj wiemy, że to jego pobożne życzenie, a mój żartobliwy przykład. Nie jest to typ do drużyny typu Legia i nie ma co tego maskować, a że zdobył mistrzostwo, no zdobył, tylko od nie zdobycia dzieliła go jedna sytuacja i w dorobku miałby nic. Bo uczciwie trzeba powiedzieć, że trener w takim klubie jak Legia albo zdobywa mistrzostwo albo nie zdobywa nic. Zgoła odmiennie jest w Białymstoku, bo tak jak 2 miejsce jest fetowane, tak i w pełni zasłużone, a na dobrą sprawę gdyby to oni zdobyli mistrza to Legia nie mogłaby słówka pisnąć. Ale jest jak jest, gratuluje i Legii mistrzostwa i Jagiellonii 2 miejsca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogólnie mecz mega ciśnienie z obu stron duże na boisku, Lech pierwsza połowa świetna dwa gongi i po nas, mało kto wierzył że się podniesiemy, niesamowite emocje zabrakło tak niewiele Przepraszam, ale kto pisał w przerwie, że będzie 2-2?  Vitolo  nieudokumentowane przepowiednie: całe forum jest niepokonane i nieomylne
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|