Najbliższy futbolowy weekend na Podlasiu stanie pod znakiem międzynarodowego turnieju Jaga Cup 2017. Na Stadionie Miejskim przez dwa dni rywalizować będzie 12 silnych zespołów z Polski i Europy. Przy Słonecznej zobaczymy drużyny z rocznika 2007 całej krajowej czołówki, a także reprezentantów silnych klubów europejskich, m.in. Borussii Dortmund, Arsenalu Londyn oraz Celticu Glasgow. W grupie A zagrają Jagiellonia Białystok, Borussia Dortmund, Infonet Tallin, Wigry Suwałki, Legia Warszawa oraz BKS Lublin. Grupę B stworzą z kolei Arsenal Londyn, Celtic Glasgow, Lech Poznań, Zagłębie Lubin, Pogoń Szczecin oraz Lechia Gdańsk.
Brzęczek brany pod uwagę na trenera Jagi, to chyba jakieś żarty albo wypusty dziennikarskie żeby dużo mówić o Jadze, a z kimś po cichu gadają włodarze/udziałowcy.
Chłopaki z Białego, co pisze Wołosik na twiterze? bo mnie zbanował redaktorzyna
Brzęczek brany pod uwagę na trenera Jagi, to chyba jakieś żarty albo wypusty dziennikarskie żeby dużo mówić o Jadze, a z kimś po cichu gadają włodarze/udziałowcy.
Chłopaki z Białego, co pisze Wołosik na twiterze? bo mnie zbanował redaktorzyna
wczoraj wspominał tylko o Bartoszku, ale jemu to nie wiadomo w co wierzyc
jeżeli Brzęczek by został trenerem to poważnie bym rozważył czy nie przestać chodzić na mecze, bo taki wybór to byłby skandal, aż mi się nie chce wierzyć