Jak myślicie - czy po tych 2 tygodniach co dał Skrill będzie można wypłacać z EasysportBet [signup.easysportbet.co.uk] tą metodą? Bo podobno ich nie ma na liście zbanowanych.
Tak normalnie bedziesz mogla wplacac i wyplacac ta metoda. Nawet jesli kiedys Skrill zablokuje w Easysportbet [signup.easysportbet.co.uk] firmowego skrilla to nadal bedzeisz mogl wyplacac i wplacac na ich prywatne. Do tego pozostanie w cholere innych opcji wplat i wypłat ktore sa calkowicie normalne tylko malo u Nas znane,ale to sie szybko zmieni
Jak by na to nie patrzec sa obecnie jedna z najlepszych opcji zakladow
Trochę nie siedziałem w temacie , wiec pytanie. Czy nadal jedyne legalne buki to STS fortuna itp , czy ktoś solidny, z zagranicy wykupił licencję i można u niego legalnie grać?
Cos gdzies czytalem, ze na Wegrzech proces licencjonowania jest a nikomu ich i tak nie przyznaja. Ale glowy nie dam, ze tak faktycznie tam jest bo mi sie szukac wiecej nie chcialo.
Unibet sie ostatnio z Wegrami o to sadzil w jakims trybunale w UE i wyrok byl na korzysc unibetu.
Nie oplaca się złodziejskiemu lobby żeby do tego doszło, jakby wszedł normalny buk(z niska marza) i wzial podatek na siebie to reszta ferejny moglaby zakopać się gleboko w ziemi.
bwin dostanie, unibet moze nie dostac bo po 1 kwietnia nadal przyjmowali zaklady, ale nie zmienia to faktu ze nawet jak wejda to beda pobierac 12% chyba ze zrobi promocje jak forbet i tylko wtedy moga pogonic konkurencje
Ok,dzięki za info Ja teraz gram amatorsko, wiec dwa , trzy buki na średnim poziomie kursów , za to legalne, mi by starczyly, ale cóż. .. może kiedyś dożyję.
Depozyty przechodzą normalnie do chwili obecnej, a logując sie na konto skrill dalej wyświetlają się bannery buków. Nie uważacie, że jakby mieli zacząć blokować wpłaty to juz od północy nie dałoby się zasilić nigdzie konta?
Depozyty przechodzą normalnie do chwili obecnej, a logując sie na konto skrill dalej wyświetlają się bannery buków. Nie uważacie, że jakby mieli zacząć blokować wpłaty to juz od północy nie dałoby się zasilić nigdzie konta?
będzie blokował skrill wpłaty/wypłaty do nielegalnych buków
będzie blokował skrill wpłaty/wypłaty do nielegalnych buków