wkurwia mnie takie podejście jak prezentuje jaga i tazen, jak Probierz grał z Jagą to króla ligi z niego robili a jak poszedł, a w zasadzie to skończył tam gdzie skończył to bluzgi takie jakby rozum odjęło i zapomnieli momentalnie ile zrobił dla ich ukochane klubu
koniec tematu bo jaga i tak tego nie zrozumie o co mi chodzi, za młody gówniarz być może jestem
Spokojnie Dziatki Moje. Proszę, Chudy na forum opisał cos ię wydarzyło!
oczarowałem Panią prostytutkę 2013.02.06 [17:09] Spytała się mnie czemu będąc takim przystojnym do niej przychodzę. Odparłem jej, że ciężko trafić na jakąś fajną i fascynującą dziewczynę oraz że mam pecha, bo ciągle trafiam na oziębłe. Ogólnie miło nam się rozmawiało, seks również był fajny i w oral perfekcyjny. A najlepsze jest to, że wzięła 50 zł mniej i powiedziała, że rzadko kiedy przychodzą do niej jacyś fajni faceci- zarówno z charakteru jak i z urody, więc dla mnie wyjątkowo zawsze znajdą się jakieś zniżki i żebym wpadł kiedy będę miał ochotę. Byłem trochę w szoku- zwłaszcza, że była naprawdę ładna i w wieku zbliżona do mojego. Miało to być jednorazowe, ale coś czuję, że jeszcze do niej wpadnę cool.gif
Ja tam nie wiem jak z poborami w tych innych drużynach i nie wim jak sam bym postąpił - czy zostać w druzynie gdzie nawet do szatni mnie nie chcą przed meczem (sic!) i brać większe pobory, czy iśc do np. AM, Milanu itp., jakiejś znanej drużyny coby mieć mniejsze pobory ale grać, być docenianym a w efekcie grać w reprezentacji to przełoży się wymiernie na kontrakty finansowe.
Np. Jordan Michał z reklam bardzo dużo zarobił, też w piłce ale koszykowej.
Karyny mają to co chciały... uganiają się za egzotycznymi parówkami, a potem płacz i zgrzytanie zębów, bo nigeryjski książę okazał się nie być wcale taki fajny i jeszcze przy okazji zrobił dzieciaka , zajebał rower i telewizor