|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
No może jeszcze będziesz wymagał żeby w Afryce na nartach skakali. A Stany to już zupełnie inna piłka oni tam się nadają piłką jajowatą i piłeczką palantową.
|
|
|
|
|
|
|
@BKS,przegraj to co masz w ub ,do innego buka
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
No może jeszcze będziesz wymagał żeby w Afryce na nartach skakali. A Stany to już zupełnie inna piłka oni tam się nadają piłką jajowatą i piłeczką palantową. Jarają
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
witam,
czy to prawda, że w unibecie do 15 tego czy 17 tego można było wypłacić środki, bo po tym terminie blokada ? Tak ale blokada na skrill,netka i paysafe. Wlasciwie nawet chyba wczesniej wprowadzili juz niz te daty czyli na visę wypłacę ? i ewentualnie wpłacę ? wątpliwe, z reszt to nie jest dobra droga jak Biszop napisał
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Ja przed weekendem wypłaciłem na Skrill, zostawiłem coś i nie wiedzieć jakim sposobem (przecież nie gram) mam ciut więcej  Generalnie to coś leży i czeka na jakiś pomysł, tylko na razie nic do głowy mi nie przyszło ale wypłacanie na kartę jakoś mnie nie skusi, dziękuję nasram, że tak powiem. Nie zamierzam sprawdzać co to oszołomstwo wymyśli, a teraz strach lodówkę otworzyć, dlatego trzeba monitorować sytuacje z należytą uwagą  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
|
|
nie musisz jednym zakladem tego robic,a nawet nie rob jednym,spokojnie powoli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No może jeszcze będziesz wymagał żeby w Afryce na nartach skakali. A Stany to już zupełnie inna piłka oni tam się nadają piłką jajowatą i piłeczką palantową. nic nie wymagam jak np Ty ,zeby na sile robic cuda na kiju z niszy to sa fakty,nie opinie niewazne co napiszesz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ze stanami to juz dojebales  Podpowiem : hegemon w swiatowym sporcie
|
|
|
|
|
|
|
No może jeszcze będziesz wymagał żeby w Afryce na nartach skakali. A Stany to już zupełnie inna piłka oni tam się nadają piłką jajowatą i piłeczką palantową. nic nie wymagam jak np Ty ,zeby na sile robic cuda na kiju z niszy to sa fakty,nie opinie niewazne co napiszesz częsciowo masz masz racje.Ale wez taki footbol amerykanski,tam szalensstwo ,a w pozostalej części świata nisza niszy
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
a ze stanami to juz dojebales  Podpowiem : hegemon w swiatowym sporcie Co nie znaczy że będą uprawiać wszystkie sporty.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Widzew sprzedał już ponad 14 tysięcy karnetów. Ładnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie musisz jednym zakladem tego robic,a nawet nie rob jednym,spokojnie powoli gdzie ty grasz /
|
|
|
|
|
|
|
Nie mogę odpowiedzieć na te pytanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ze stanami to juz dojebales  Podpowiem : hegemon w swiatowym sporcie Co nie znaczy że będą uprawiać wszystkie sporty. Przeciez nie o to chodzi,a o to ze z wydzwiekiem pejoratywnym uzyles slowa "nadaja". Jak pokazuje zycie nie nadaja sie tylko do jajowatej pilki" , rowniez do 90% innych sportow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
No może jeszcze będziesz wymagał żeby w Afryce na nartach skakali. A Stany to już zupełnie inna piłka oni tam się nadają piłką jajowatą i piłeczką palantową. nic nie wymagam jak np Ty ,zeby na sile robic cuda na kiju z niszy to sa fakty,nie opinie niewazne co napiszesz częsciowo masz masz racje.Ale wez taki footbol amerykanski,tam szalensstwo ,a w pozostalej części świata nisza niszy I to miałem na myśli. U Nas żużel czy skoki, w Stanach futbol amerykański i piłeczką palantowa a jeszcze gdzie indziej krykiet. Nie widzę powodu żeby umniejszać sukcesy Polskich sportowców bo w innym kraju go nie uprawiają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No może jeszcze będziesz wymagał żeby w Afryce na nartach skakali. A Stany to już zupełnie inna piłka oni tam się nadają piłką jajowatą i piłeczką palantową. nic nie wymagam jak np Ty ,zeby na sile robic cuda na kiju z niszy to sa fakty,nie opinie niewazne co napiszesz częsciowo masz masz racje.Ale wez taki footbol amerykanski,tam szalensstwo ,a w pozostalej części świata nisza niszy Wiem o tym i w przeciwienstwie do innych nie twierdze ze jest inaczej. Inna sprawa jest komercja,300mln ludzi interesujacych sie nfl to juz nie taka nisza np w przeliczeniu na Europe
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
a ze stanami to juz dojebales  Podpowiem : hegemon w swiatowym sporcie Co nie znaczy że będą uprawiać wszystkie sporty. Przeciez nie o to chodzi,a o to ze z wydzwiekiem pejoratywnym uzyles slowa "nadaja". Jak pokazuje zycie nie nadaja sie tylko do jajowatej pilki" , rowniez do 90% innych sportow Miało być jarają się tymi sportami.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|