|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na awans Kopenhagi juz 2.05 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
a tak poza konkursem to czy ten arcyksiążę to nie jeden z wysprzęglonych ? Ciężko powiedzieć bo już jest tu sporo czasu. Co do obrotów na koncie to bukmacherzy/kasyna nielegalni robili i może nadal będą robić takie obroty na koncie że banki proponują cuda. Nie będę się rozwlekal bo i tak by nikt nie uwierzył więc nie ma sensu
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Rafał jasna sprawa 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
na awans Kopenhagi juz 2.05  Cienko grają, przegrana na Parken z Zyliną, przegrana w Skopje, i remis ostatnio w lidze.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Z kontami bankowymi i wyplatami to jest dokladnie takie samo pierdolenie jak bylo z nie polecam  bet365 czy BF a Ci ktorzy duzo wygrywali bili sie tylko o to zeby jak najwiecej kont kupic. Z reszta robia to do dzis ale teraz juz jest to mega ryzykowne bo mozna trafic na złe konto wiec dochodzi podwojne ryzyko czy nawet potrojne. Oczywiscie mowa o bet365. Myslicie ze majac konto w duzym banku jak dostaniecie wyplate 10 000 PLN to kogos to zainteresuje lub w przeciagu roku z jednej firmy do 50 000 PLN  Zaniżyłem oczywisice  Wszystkie te glupoty sa oparte na wpisach z netu i nie poparte niczym, ktore powielacie. Oczywiscie Bah i ich wtopa ale tam kwota nie miala znaczenia. Z reszta tylko chyba (nie wiem jak ich nazwac) cos zaplacili Dobra czasami mi sie cisnienie podnosi wiec musicie wybaczyc ale takie sa fakty a nie mity
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam konta w 3 bankach pko sa pko bp i mbank i z każdego idzie minimum 30 przelewów do buków typu efortuna i sts nigdy nie miałem kłopotu z kredytem z peakosa dzwonią do mnie dwa razy w miesiącu i chcą dać 200 koła w 15 minut  wszystko zależy od twojej zdolności, dochodów i rodzaju umowy o pracę plus oczywiście krd i bik a nie od tego czy grasz u buka czy nie  mam wpływy na to konto od 17 lat z jednej firmy  kredytów żadnych aktualnie nie posiadam więc mam zdolność do takiej kwoty 200 tysi w kredycie gotowkowym....hmmm, w kredycie hipotecznym to bez dwoch zdan, ale gotowkowy to inna bajka. Jeżeli tak masz to gratulacje
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ide sie dalej opalac cisnienie opadnie  Dobre piwo podobno dobrze na to dziala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z kontami bankowymi i wyplatami to jest dokladnie takie samo pierdolenie jak bylo z nie polecam  bet365 czy BF a Ci ktorzy duzo wygrywali bili sie tylko o to zeby jak najwiecej kont kupic. Z reszta robia to do dzis ale teraz juz jest to mega ryzykowne bo mozna trafic na złe konto wiec dochodzi podwojne ryzyko czy nawet potrojne. Oczywiscie mowa o bet365. Myslicie ze majac konto w duzym banku jak dostaniecie wyplate 10 000 PLN to kogos to zainteresuje lub w przeciagu roku z jednej firmy do 50 000 PLN  Zaniżyłem oczywisice  Wszystkie te glupoty sa oparte na wpisach z netu i nie poparte niczym, ktore powielacie. Oczywiscie Bah i ich wtopa ale tam kwota nie miala znaczenia. Z reszta tylko chyba (nie wiem jak ich nazwac) cos zaplacili Dobra czasami mi sie cisnienie podnosi wiec musicie wybaczyc ale takie sa fakty a nie mity mam troche styczność z bankami, więc należy tylko unikać wypłat/wpłat po 10 tyś euro jednorazowo, bo bank ma obowiązek poinformować US o taki przelewie, a to odbywa się w centrali banku a nie u Pani w okienku. Co do kredytu, to bank bierze głównie pod uwagę stałe wpływy od pracodawcy, czasami podpiera sie dostarczeniem zaśw o zarobkach, jeżeli kredyt jest na wyższą kwotę i podchodzi pod max zdolnośckredytową Twoją. Przelewy typu bukmaher nie są brane pod uwagę
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Z kontami bankowymi i wyplatami to jest dokladnie takie samo pierdolenie jak bylo z nie polecam  bet365 czy BF a Ci ktorzy duzo wygrywali bili sie tylko o to zeby jak najwiecej kont kupic. Z reszta robia to do dzis ale teraz juz jest to mega ryzykowne bo mozna trafic na złe konto wiec dochodzi podwojne ryzyko czy nawet potrojne. Oczywiscie mowa o bet365. Myslicie ze majac konto w duzym banku jak dostaniecie wyplate 10 000 PLN to kogos to zainteresuje lub w przeciagu roku z jednej firmy do 50 000 PLN  Zaniżyłem oczywisice  Wszystkie te glupoty sa oparte na wpisach z netu i nie poparte niczym, ktore powielacie. Oczywiscie Bah i ich wtopa ale tam kwota nie miala znaczenia. Z reszta tylko chyba (nie wiem jak ich nazwac) cos zaplacili Dobra czasami mi sie cisnienie podnosi wiec musicie wybaczyc ale takie sa fakty a nie mity mam troche styczność z bankami, więc należy tylko unikać wypłat/wpłat po 10 tyś euro jednorazowo, bo bank ma obowiązek poinformować US o taki przelewie, a to odbywa się w centrali banku a nie u Pani w okienku. Co do kredytu, to bank bierze głównie pod uwagę stałe wpływy od pracodawcy, czasami podpiera sie dostarczeniem zaśw o zarobkach, jeżeli kredyt jest na wyższą kwotę i podchodzi pod max zdolnośckredytową Twoją. Przelewy typu bukmaher nie są brane pod uwagę i dokładnie o to mi chodziło bo arcyksiążę jest zły na iforbet że mu napisali że wygrał od nich 200 pln  i teraz będzie miał kłopot przy kredycie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craxa 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
mam troche styczność z bankami, więc należy tylko unikać wypłat/wpłat po 10 tyś euro jednorazowo, bo bank ma obowiązek poinformować US o taki przelewie, a to odbywa się w centrali banku a nie u Pani w okienku. Co do kredytu, to bank bierze głównie pod uwagę stałe wpływy od pracodawcy, czasami podpiera sie dostarczeniem zaśw o zarobkach, jeżeli kredyt jest na wyższą kwotę i podchodzi pod max zdolnośckredytową Twoją. Przelewy typu bukmaher nie są brane pod uwagę Co do 10K € pelna zgoda ,ale co do reszty niekoniecznie. Niewazne . Kazdy ma swoje doswiadczenia
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Polsat Sport
18:30 Piłka nożna: Priemjer Liga: Spartak Moskwa FK Krasnodar
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za nietrafianie w bramke z 6 metrow powinien byc wpierdol.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i nawet over 1.5 ht 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze niech o2.5 zrobią do ht żeby później się nie okazało, że a już nie ważne over jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam troche styczność z bankami, więc należy tylko unikać wypłat/wpłat po 10 tyś euro jednorazowo, bo bank ma obowiązek poinformować US o taki przelewie, a to odbywa się w centrali banku a nie u Pani w okienku. Co do kredytu, to bank bierze głównie pod uwagę stałe wpływy od pracodawcy, czasami podpiera sie dostarczeniem zaśw o zarobkach, jeżeli kredyt jest na wyższą kwotę i podchodzi pod max zdolnośckredytową Twoją. Przelewy typu bukmaher nie są brane pod uwagę Co do 10K € pelna zgoda ,ale co do reszty niekoniecznie. Niewazne . Kazdy ma swoje doswiadczenia  jeżeli mówimy o debecie to jak posiadasz rachunek dużej to wystarczy oswiadczenie, jeżeli kredyt to musi być podparty czymś wiecej. Banki też podchodzą indywidualnie do klienta więc wszystko zalezy czy posiadasz karte kredytowa, brałes juz kredyt i go spłaciłes w terminie, itp
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|