Jedna oprawa, a zrobiła 100x więcej w kwestii odkłamywania historii niż lata 'działań' 'polityków'.
I teraz można spokojnie odsiać sceptyków pewnych ruchów w historii kraju (do czego mają prawo, wnioski trzeba wyciągać) od negujących wszystko co Polskie kurwolisów. Do pieca.
Jeezcze wypadałoby przypomnieć, że german death camps i czekać na ten ból dupy.
Powodzenia Chudy. Ja mojego wyjazdu do Danii nie wspominam dobrze. Broendby. Nie weszliśmy na stadion. Ale pod stadionem było zacnie dobra zadyma z psami.
Jacek Magiera : zagraliśmy dobry mecz ... cytat miesiąca
Równie śmieszny tekst co wczoraj Tazena " Jaga Mistrzem Polski" Albo Kury " Na koniec sierpnia Jaga 21/21.
przestań teoś dobrze wiesz że Tazen specjalnie to robi tymi tekstami dodaje kolorytu na forum Magiera jest trenerem i czasami powinien się uderzyć w pierś lub pięścią w stół widać że jest mentalnie podobny do Michasia jeżeli chodzi o nieomylność co pokazały dwie pierwsze zmiany ale w przeciwieństwie do niego ma zamiast jaj wydmuszki i kopacze srają mu na łeb dlatego jest taka chujnia z grą w tym sezonie u was
Bez kitu najebać sie nie idzie a pije takiego mixa że już dawno powinienem chrapać
dużo was ?
Szacunkowo ma pęknąć 1k, Dunole piszą na forum że spodziewają sie ok 2k ale to raczej fantasmagoria
Szacunek ze udostępnili całą trybune przylegajaca do sektora przyjezdnych, podjarali sie naszym dopingiem, na swoim forum pisali ze obawiają sie ze ich zagłuszymy
Zrobili co mogli. Ne tę chwilę formy nie ma i chyba każdy to widzi.
ja to wszystko rozumiem teoś ale niech nie bredzi że zagrali dobry mecz bo te słowa zasługują na śmieszność
Zagrali słabo. Jedna sytuacja w meczu. A i tak mało brakło żeby jakimś fartem 2-0 wyciągnęli. Pocieszenie dla mnie jest jedno. Gorzej już grać chyba nie będą. Może być tylko lepiej.