" Dobrze " w sensie że Legia mogła trafić trochę gorzej.
A Miodek gamoniem nie jest bo grał z Obamą w kosza na Harvardzie.
Ale ja też wolałem Leśnego.
Właśnie dlatego traktuje Legię - wg mnie - bardziej jako "interes" niż klub, Leśny najpierw widział klub i interes, Miodek interes i klub, taka mała różnica.
ps. Magiera nie jest trenerem dla Legii, nie na Puchary.
Legię w lidze może poprowadzić Kasia Cichopek, pacyfek potwierdzi
Hiszpański liga sezon od 2017/2018 wprowadza swoje własne oprogramowanie, którego celem jest odkryć zakłady oszukańczych i ustawianie meczów. Do tej pory te sprawy pod opieką innych firm, ma teraz La Liga nad ochroną konkurencji absolutną kontrolą.
Właśnie włączyłem. Opowiada o tym jak to zaprosił uchodźców do szkół i opowiadali swoje historie.
Może jako odpowiedź na takie zaproszenia, można byłoby zaprosić tych uchodźców, którzy gwałcą dzieci w Niemczech, którzy zbiorow gwałcili kobiety podczas sylwestra też w Niemchecz, o strefach zamknietych w Szwecji, gdzie policja już nie interweniuje.
Pomagać trzeba ale najlepiej dzięki swoim siłom i nakładom, a nie wymudzać na innych by partycypowali w koształ przyjmowania uchodźców którzy gwałcą już dzieci na zachodzie.
-- Z Biedroniem można pogadać, bo mimo swoich skrajnie lewicowych poglądów człowiek jak najbardziej do dyskusji. Kraśko bardzo średnio prowadzi tę rozmowę. -- Co to ASP na Wood, świetna sprawa, zapraszają naprawdę "różnych ludzi".
nic nie będe pisał bo to dzięki takim gamoniom jak ty Jaga
nigdy nie będzie w kraju normalnie
tak możesz pisać że jestem pucybutem i pedałem chuj mnie to obchodzi
o żesz kurnasz jaki pocisk tęczowego pióracza posłuchaj Lucjan dzięki takim jak ja nie będzie nigdy takiego chlewu w Polsce jaki masz u swojej koleżanki makreli chodząc na kolanach przed helmutem i układając kafle nie widzisz pewnie że po 22 ludzie boją się wyjść na ulice kobiety są gwałcone a obywatele mordowani i w przeciwieństwie do ciebie jeżeli dojdzie kiedyś do jakiegoś konfliktu zbrojnego w naszym kraju ja i tacy jak ja staniemy w obronie naszych domów i rodzin w pierwszym szeregu a ty pewnie spierdolisz do piwnicy z pampem na dupie a o polityce i okłamywaniu ludzi od 89 roku nie będę pisał bo ty nie masz o tym zielonego pojęcia oglądaj dalej tvn 24 i słuchaj jaka to komuna panuje teraz w naszym kraju bez odbioru
W drużynie gospodarzy nie zobaczymy dzisiaj na boisku Jose Kante, Piotra Wlazło, Kamila Sylwestrzaka i Maksymiliana Rogalskiego. Dodatkowo odszedł do Palermo podstawowy obrońca, Przemysław Szymiński, który w trzech pierwszych kolejkach wychodził w podstawowym składzie i rozegrał 226 minut. Natomiast w drużynie z Krakowa zabraknie kontuzjowanego od dłuższego Pola Lloncha, który wrócił już do treningów oraz Zdenka Ondraska. Dodatkowo, w drużynie Białej Gwiazdy zagrożony pauzą w następnym meczu (o ile otrzyma dziś żółtą kartkę) jest Fran Velez.
tęczowy zapisałeś się kurs wiązania hidżabu u Jurka?
Poluzuj trampki i się zachowuj, bo zejść do poziomu Twojego kolegi nie jest łatwo, a zbliżasz się niebezpiecznie. Macie temat o swoich pupilach i tam się wyżywajcie.