Ojro zna temat, ta twarz te oczy i ten głos. Ściągnąłem cała dyskografia do auta . Szkoda że przedwcześnie odeszła z zespołu bez niej AoB to już nie to samo
sensei, aż mi się łezka zakręciła- piękne czasy i piękna muzyka, a kobiety niesamowite
Slyszales ze srpdowiska LGBT oglosily 4-letniego ksiecia Jerzego gejowska ikona stylu?
Oni "ogłosili" już jakiegoś 40 letniego emigranta arabskiego zwycięzcą zawodów dla nastolatków, gwałty na kobietach wyrazem braku wrażliwości wobec dziczy a afryki i takie inne głupoty. Nie bardzo biorę na poważnie co upośledzeni ludzie ogłaszają.
Slyszales ze srpdowiska LGBT oglosily 4-letniego ksiecia Jerzego gejowska ikona stylu?
Oni "ogłosili" już jakiegoś 40 letniego emigranta arabskiego zwycięzcą zawodów dla nastolatków, gwałty na kobietach wyrazem braku wrażliwości wobec dziczy a afryki i takie inne głupoty. Nie bardzo biorę na poważnie co upośledzeni ludzie ogłaszają.
Właśnie obejrzałem w polskiej tv wiadomości gdzie pokazali jak cywilizowany ludzie opalają się na plaży i w tym momencie przepływa Łódź pełna inżynierów i lekaży którzy zaczynają biec w głąb lądu. Ludzie tylko obserwowali co się tu odebrało, zanim policja przyjechała to po inżynierach ani widu ani słychu