|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby nikt nie popełniał błędów, to piłka nożna nie miałaby sensu bo każdy mecz kończyłby się 0-0
no ale nie mówmy o wychodzeniu ich z grupy, bo to jest zadanie ciężkie nawet dla drużyn "zza miedzy" angielskiej
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Quincy, oglądałem skrót OLy, ten murzynek... Był gorszy niż komentarz Jagody i Olbrychta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swoją drogą dziś czytałem fajną dyskusję na tt na temat Legii i kontynuację na ich forum
dość trzeźwa ocena, że najlepszy okres Legii właściwie nic jej nie przyniósł w rozumieniu długofalowym, rok w rok puchary a znajdują się w punkcie wyjścia z okolic tego 2010 roku
przewaga nad ligą żadna, właściwie jedyna zmiana to wyrównanie poziomu reszty ligi co pozwala na zdobywanie mistrzostw (odpadła ta czołówka Groclinowo-Wisło-Lechowa)
Przewinięte przeogromne pieniądze, ale "stan klubu" porównywalny z całą resztą wydającą 10 razy mniej. I to nie przytyk tylko smutne spostrzeżenie nt polskiego zarządzania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nawet pod względem sponsoringu nie zostało nic rozwinięte, nie ma większych inwestycji w L, ale rozumiem że w tym temacie jest strasznie ograniczony ruch przez skurwiałe rządy w tym kraju.
Bo jak już pisałem i piszę dalej, żeby wszyscy byli świadomi - NAJWIĘKSZYM HAMULCOWYM naszej krajowej piłki są nasi rządzący, ograniczający kroplówkę z biznesu bukmacherskiego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widziałeś Haczyk? Krasnodar odpuścił a Crvena Zvezda nie odpuściła. Izzi win będzie dzisiaj u ruskich. Plus nie ma ich w so, ale kursy się wahają, to jest niepokojące. szybko sie uczycie jak sa wzrosty to OK, gorzej jak spadki
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Vicent jakbyś to napisał jeszcze na jakimś zagranicznym forum bukmacherskim a nie u frajerów to już w ogóle będzie izzi. Większość forum się może obrazi. Frajerzy nie mieliby letkiego plusa. Takie to proste ta bukmacherka - sprawdzić czy nie odpuścili , sprawdzić SO i żeby kurs był 2,02. Kurwa gdzieś Ty był wcześniej?!? Nie smażył bym się u jakiś Rumunów tylko na Karaibach bym sączył capirinche 
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Swieta racja Tazen.
Dodatkowo:
Krzysztof Stanowski‏ @K_Stanowski Follow More Do Legii wpłynęła warta 1 mln euro oferta z Belgii za Moulina. Piłkarz chciałby z niej skorzystać.
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
To co zrobiono z pieniedzmy z Legii przez ostatnie kilka lat, gdzie sprzedawali duzo drozej niz kupowali i opchneli paru malolatow za ciezkie pieniadze plus duza kasa z europejskich pucharow, a teraz sie czyta placzacego Mioduskiego ze doklada do klubu z wlasnej kieszeni, to sie noz w kieszenie otwiera.
Gdzie sa kurwa pieniadze ja sie pytam? I prosze Mastera zeby nie odpowiadal tradycyjnym filmikiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
opłacają takie gwiazdy jak Jędrzejczyk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widziałeś Haczyk? Krasnodar odpuścił a Crvena Zvezda nie odpuściła. Izzi win będzie dzisiaj u ruskich. Plus nie ma ich w so, ale kursy się wahają, to jest niepokojące. szybko sie uczycie jak sa wzrosty to OK, gorzej jak spadki Z Tobą przegrać to jak wygrać.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
To że opłacają Jędrzejczyka czy Pazdana to była wymyślona strategia Leśnodorskiego. Ale już go nie ma.
Myślę, że gdyby on został to Legia ponownie grałaby w LM i pięła się w górę jeśli chodzi o budżet.
Ale przyszedł Szopen zwany EBITDA dla którego ideą jest wybudowanie Akademii z której to będą wypożyczać piłkarzy do Wisły Płock i Zagłędia Sosnowiec.
Widać zresztą po piłkarzach jaki się tam klimat zrobił w klubie jak Vadis spierdolił w podskokach, Pazdan któremu się nigdy nie spieszyło z wyjazdem też chce uciekać, teraz Moulin... Za chwilę Nagy ucieknie, Guilherme też już by chętnie poszedł z Legii. I zaczenie się z powrotem modlenie się o grupową LE.
Tymczasem Sporting Lizbona ma ofertę na piłkarza na 30 mln EUR czyli połowę zeszłorocznego budżetu Legii.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Aha zapomniałem. Prezes grał zajebiście w koszykówkę z jednym takim negatywem. No kurwa pozazdrościć wyczynu.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Aha zapomniałem. Prezes grał zajebiście w koszykówkę z jednym takim negatywem. No kurwa pozazdrościć wyczynu. Clinton też z nimi grał. ![[Linked Image from media1.giphy.com]](https://media1.giphy.com/media/iAAOVAE3qm7KM/giphy.gif)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze napisane, Tazen i quincy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tymczasem Sporting Lizbona ma ofertę na piłkarza na 30 mln EUR czyli połowę zeszłorocznego budżetu Legii. Sporting to inna liga. Swojego czasu mieli jedną z najlepszych akademii dla młodych piłkarzy. Nie ma co porównywać. Prawda jest taka, że poziom Legii niejako wyznaczają rywale w polskiej ekstraklasie. Przecież tutaj taka Legia to nie ma z kim się ogrywać. Raz do roku mają okazję zagrać z zespołami, które potrafią kopać. Tak to klepią z potentatami takimi jak Śląsk, Zagłębie czy Wisła. Wystarczy spojrzeć na grę. Wygląda to bardzo kiepsko. Bez dobrego poziomu w lidze polskiej ciężko myśleć o sukcesach na arenie międzynarodowej.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
W Gliwicach na meczu z Koroną. Kiełbasa z grilla do biletu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wstyd jak smuda  wczoraj w pracy śmialiśmy się z chłopaków 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Gliwicach gastro mocno średnie, słaby deal
zresztą na wszystkich nowych estadio jest dramat, jedynie nie korzystam w Białymstoku, ale teraz się tam znów pozmieniało i jest jeszcze gorzej podobno
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Kiełbasy do góry i golimy frajerów.
No ja wczoraj obejrzałem mecz Olympiakosu i to co grał ten zespół (pomimo że męczyli bułę) to Legię by poskładali w 15 minut.
Zły byłem na Vadisa trochę jak odchodził (myślałem wtedy, że woli jakiś tam klub z greckiej ligi niż wielką Legię) ale po wczoraj smutno się zrobiło i nie dziwię mu się, że spierdolił niczym Chudy swego czasu gdy mu pasztet z odlotów drzwi otworzył.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Kiełbasy do góry i golimy frajerów.
No ja wczoraj obejrzałem mecz Olympiakosu i to co grał ten zespół (pomimo że męczyli bułę) to Legię by poskładali w 15 minut.
Zły byłem na Vadisa trochę jak odchodził (myślałem wtedy, że woli jakiś tam klub z greckiej ligi niż wielką Legię) ale po wczoraj smutno się zrobiło i nie dziwię mu się, że spierdolił niczym Chudy swego czasu gdy mu pasztet z odlotów drzwi otworzył. Nie daj Boże jak byśmy odpadli z Szeryfami. Wtedy jeszcze kilku spierdoli.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|