Ależ mnie ta Legia wkurwiła dzisiaj. Mają swoje kurwa hasła: mocno, mocniej... chyba w dupe swoją własną mocniej. Co za baran w ogóle wymyślił to hasło, a drugi baran je przyklepał.
Takiej kompromitacji to ja dawno nie pamiętam. Żeby w jednym sezonie odpaść z Kazachami i Mołdawianami, to jak to mówił młody Kosa: To jest kurwa niemożliwe.
Dno i metr mułu. Zaprawdę powiadam wam, że za tego kudłatego mecenasa sportu nic z Legii nie będzie. Wspomnicie moje słowa.
Leśnodorski jest przy nim Bogiem. Tam był team spirit, tam zawodnicy chcieli grać dla Legii, a nie z niej spierdalać. Tam prezes był mega zaangażowany w klub. Owszem zdarzały się wtopy jak ta z Celtikiem ale ogólnie jego prezesura to praktycznie nieustanne pasmo sukcesów, a kudłaty w pół roku wszystko rozjebał. Jeżeli kibice Legii mają odrobinę oleju w głowie to powinni zrobić odpowiednią oprawę na najbliższy mecz.
Na awans Hajduka widzę @5,90. I chyba się w to przejdę.
pamietam jak trener west hamu rok czy dwa lata temu oficjalnie przyznal ze nie interesuje ich LE po czym odpadli dosc niespodziewanie z rumunami bodajze, mozliwe ze everton tez ma te rozgrywki pocieszenia gdzies
Trener coś nie robi zmian. Za Konara to nie ma kto wejść? Ten Kaczmarek to przyjechał jako statysta. Przecież Konarski dziś gra tragicznie. Bez atakującego to żaden zespół jeszcze nie wygrał.