|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
nie wierze ze krzysiek ibisz dal sie tak zalatwic 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
tylko się nie obrażaj rafał i nie uciekaj bo jak ciebie nie będzie to benqi i beksy będą tu hasać jak ciapate u Makreli  Ja się nie obrażam. Co do makreli to sporo Niemców  przyjeżdża u mojego kolegi wynajmować apartamenty. W tym roku jakieś takie same ciemne przyjeżdżają. Typowa rasa aryjska 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
tylko się nie obrażaj rafał i nie uciekaj bo jak ciebie nie będzie to benqi i beksy będą tu hasać jak ciapate u Makreli  Ja się nie obrażam. Co do makreli to sporo Niemców  przyjeżdża u mojego kolegi wynajmować apartamenty. W tym roku jakieś takie same ciemne przyjeżdżają. Typowa rasa aryjska  w stolicy też sporo i ciapatych i Ukraińców ale póki co jest spokój Ciapaci chyba działają u nas inaczej bu trują ludzi z UberEATS 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam koleszkę w Lublinie i mówił mi że do nich ostro najebało ciapatych widać to na ulicach łażą w piżamach z turbanami myślę że to jest jakieś ciche przyzwolenie żeby oni u do nas przyjeżdżali a ukraniców to u nas tez od chuja i czeczeńców
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Piłkarze Legii dostana zamrożone wyjściówki tylko w przypadku zdobycia Mistrzowstwa Polski.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostaną w zębach nawet jak spadną z ligi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Warszawie też ich stosunkowo często widać głównie wieczorem w Centrum. Ale chodzą głównie pojedynczo lub po 2-3.
Duża cześć to studenci, ale są też przybysze z Kalifatu niemieckiego, dla których wyrwanie tutaj przyjezdnej studentki, która chce sobie zarobić na " warszawskie " życie, nie stanowi problemu z niemieckiego zasiłku.
Inna sprawa że sporo jest też Hindusów, którzy ze względu na podobną karnację, często są myleni z ciapatymi.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
dostaną w zębach nawet jak spadną z ligi Szopen oświadczenie wydał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostaną w zębach nawet jak spadną z ligi  Tazen - wejście smoka. " nawet jak spadną " 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciapaków u nas stosunkowo mało jest, jeśli już to zwykle kręcą interesy mniej lub bardziej legalne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostaną w zębach nawet jak spadną z ligi Szopen oświadczenie wydał Może im ssać chuje, dyscyplinarna PZPN im nakaże jeśli zostaną zaległości. Nie dostaniecie licencji bez uregulowania tych premii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
burbi, tych Twoich na podatek można dorzucić do kuponu ?
|
|
|
|
|
|
|
dostaną w zębach nawet jak spadną z ligi Szopen oświadczenie wydał Może im ssać chuje, dyscyplinarna PZPN im nakaże jeśli zostaną zaległości. Nie dostaniecie licencji bez uregulowania tych premii. Wszystko zalezy jak stanowią umowy.Jezeli to jako premia,to spokojnie mogą nie wyplacic.Jezeli mają tak w regulaminie.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
dostaną w zębach nawet jak spadną z ligi Szopen oświadczenie wydał Może im ssać chuje, dyscyplinarna PZPN im nakaże jeśli zostaną zaległości. Nie dostaniecie licencji bez uregulowania tych premii. Kontrakty dostają na bieżąco. Reszta ma być za wynik.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoją drogą ostatnio parę dni w Niemczech i mam różne odczucia co do ciapków niż pokazują to media
Traktowani trochę jak śmiecie, wyjebani dość brutalnie przez chyba Chorwata? z restauracji, psy zatrzymują i przeszukują szarpią ciemnych, ogólnie dość mocno na uboczu żyją, traktowani jak powietrze
ale inna sprawa że nie dziwie się niemcom, że ciągną kogokolwiek do siebie, bo rodowitych to jest dosłownie garstka jak na tak ogromne miasta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chłopaki, gdyby kontrakty były inaczej skonstruowane i nie trzeba by było płacić premii to by tego nie zrobili już w tamtym sezonie
mogą jedynie opóźnić (co dla Legii i tak jest mega oddechem), ale wypłacą przy wyniku jakimkolwiek
to są wyjściówki, wynik nie ma znaczenia a Legia Leśnodorskiego słynie z kontraktów korzystnych zawodnikom
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostaną w zębach nawet jak spadną z ligi Szopen oświadczenie wydał Może im ssać chuje, dyscyplinarna PZPN im nakaże jeśli zostaną zaległości. Nie dostaniecie licencji bez uregulowania tych premii. Wszystko zalezy jak stanowią umowy.Jezeli to jako premia,to spokojnie mogą nie wyplacic.Jezeli mają tak w regulaminie. Z tego co zrozumiałem to są premie za ilość występów (częste w kontraktach). Do wypłacenia przed rozpatrywaniem wniosku licencyjnego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoją drogą ostatnio parę dni w Niemczech i mam różne odczucia co do ciapków niż pokazują to media
Traktowani trochę jak śmiecie, wyjebani dość brutalnie przez chyba Chorwata? z restauracji, psy zatrzymują i przeszukują szarpią ciemnych, ogólnie dość mocno na uboczu żyją, traktowani jak powietrze
ale inna sprawa że nie dziwie się niemcom, że ciągną kogokolwiek do siebie, bo rodowitych to jest dosłownie garstka jak na tak ogromne miasta a bałkany to żyją chyba ponad prawem u nich miałem wrażenie że mogliby mnie zajebać bez jakichkolwiek konsekwencji
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|