|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Bullet w tym jest problem w Krakowie, ze tu sie wymaga stylu od zawsze, dlatego Pasieka i Majewski mimo niezlych niektorych wynikow nie byli zbytnio lubianymi trenerami bo nie grali milo dla oka
Probierz ma kredyt zaufania za nazwisko, ale wyglada to narazie rownie gownianie, z tym ze ani pkt ani ladnej gry No to jak ma być ładna gra to trzeba do Stawowego dzwonić albo wirtuozów kupić.
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
walki i ambicji to ja wymagalem jak za dzieciaka i w mlodosci chodzilem kilkanascie lat na 4 lige na moj lokalny klub
tam od chlopakow, ktorzy dostawali tyle, zeby na sobotnia bibe starczylo, wymagalem tylko tyle, a nawet nie musialem wymagac, bo to bylo naturalne, ze to pokaza
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Z Michniewiczem to nie chodzi o wyniki, bo jego wyjebywali z kazdej roboty mimo niezlych osiagniec. Niby sympatyczny, ale cos z gosciem musi byc nie tak ale to nie jest konkurs na fajne charaktery, ma wyniki a wyklada sie gruby hajs na te pseudorozgrywki... potem placi Czeskowi, zatrudnia Dyzme trenerskiego i oczekuje chuj wie czego, Baszczynski kolejny ktora do kolekcji polecial Michniewiczowi wiele osób zarzuca defensywny i mało atrakcyjny dla oka styl, ale wyniki go bronią. Szczerze mówiąc ja nie wiem jak w polskiej lidze ktoś może wymagać stylu?! Z tymi budżetami i wykonawcami zakrawa to na kpinę. Ja osobiście od kopaczy w Arce nie wymagam żadnego wyrafinowanego stylu. Wymagam walki, ambicji, determinacji na 100% to w naszej lidze jest połowa sukcesu. Do tego dodać kilka schematów, dobre stałe fragmenty gry, wybieganie i mamy receptę na sukces. A styl? Styl jako taki to mają w Krakowie gdzie Cracovia i Wisła zawsze grały w miarę techniczną piłkę jak na nasze warunki oraz gdy kogoś stać na piłkarzy pokroju VOO. i to jest wlasnie problem polskiej pilki. od ludzi zarabiajacych w miesiac tyle co ludzie w 8 miesiecy czy rok, nie wymagac niczego poza walka i ambicja. pozniej taki madej, mak czy inny kucharczyk smieja sie nam w twarz Z całym szacunkiem ale czy Ty się dobrze czujesz? Do takiej gry trzeba mieć umiejętności, predyspozycje, bazy treningowe, trenerów na poziomie etc. etc. Byłbym skończonym głupcem gdybym wymagał od kopaczy jacy są w klubie gry na poziomie dla nich nieosiągalnym. Gdyby potrafili grać na wysokim poziomie to nie graliby w Arce a w Lidze Mistrzów albo chociaż w drugiej lidze hiszpańskiej. To skoro chcesz wymagać od innych więcej niż to możliwe to niech Guba, Gutkovskic, Śpiączka stworzą trio ala Messi, Neymar, Suarez
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stawowy to zamkniety rozdzial, ale wczoraj juz zaczely sie pyskowki zawodnikow z kibicami z... sektora rodzinnego, zle sie dzieje a bedzie jeszcze gorzej, nie wiem co oni maja w glowach po wczorajszej 2 polowie i salwie smiechu z trybun ale do poniedzialku musza pokazac, ze maja jaja
problemem jest u nas system plac i wysokosci zarobkow, chore do prezentowanego poziomu
|
|
|
|
|
|
|
Pozwolę się nie zgodzić.Walkę do upadłego chciałbym widzic w kazdym meczu od początku do konca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wymagac walki, zaangazowania, oddawania serca ale nie wiem czy jest to warte np 30 tys zl miesiecznie
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Zgadzam się z tym co Bullet napisał
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
jak przez chwilę widziałem grę pana Cetnarskiego to ona zasługuje na 2 tysiące pln na miesiąc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
biało-czarny likier za te pudła i zjebane setki powinien jeszcze dopłacić z własnej kiermany
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
nikt nie mowi o poziomie Messiego
ja np. pamietam Legie z jesieni w pucharach za Skorzy
1 polowa meczu z psv na wyjezdzie, przeciez to byl majstersztyk, i grali to Gol, Wawrzyniak i inni siermieznicy, pilka chodzila jak po sznurku, przecieralem oczy ze zdumienia
czyli jednak umieja, problem w tym, ze pokazuja to raz na 5 lat
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Cała piłka nożna jest w uj przepłacana, Lewy, Kryspin, Neymar, Lessi, itd oni także nie zasługują na swoje pensje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To po co Jabol go wystawia;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To po co Jabol go wystawia;) bo Sekulski jest jeszcze bardziej chujowy a trzeciego atakera nie mamy bo dla mnie Świder nigdy nie będzie napastnikiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja na miejscu Mamrota z Legia wyszedłbym z Cernychem na szpicy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale to jest jeszcze chuj nie mamy bramkarza i prawdopodobnie Kelemen nie zagra bo ma złamany palec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To słabe value na Jage w takim razie
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ale to jest jeszcze chuj nie mamy bramkarza i prawdopodobnie Kelemen nie zagra bo ma złamany palec może Tazen stanie na bramie ? przy okazji narysuje Mamrotowi tabelę 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Sznghajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 111111111111111
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
bramkarz niepotrzebny, Legia nie umie grac w pilke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mecz Jagiellonii z Legią w C+ skomentują Bartosz Gleń i Grzegorz Mielcarski. to ten chłop od turobokozaka ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|