Hajto jakiego bogacza zgrywa widze jebany pajac, który nie potrafi oddawać kasy bo wszystko przepierdala, a później z łzami w oczach prosił w Tychach by dać mu jeden dzień i przyniósł w zębach do chłopców na Dziesięciny, pewnie ściepa od wszystkich ziomów była
ten chłop to chodzący żeton i narkoman
a Kamil jak widać niczego się nie nauczył, ale inteligentem nigdy nie był, a kolegów sobie też nie dobiera dobrych
nie ma co zazdrościć tym debilom zarobków, większość i tak nie ma pojęcia jak utrzymać taką kase przy sobie, za 30 lat usłyszycie wywiad że jest na bruku i szuka pomocy
no co ty jutro o tej porze juz powoli zaczynamy balowac
co do ostatnich zajsc ze swiata pilki to nowy trener legii mial idealna okazje zeby zyskac szacunek swoich grajkow a zamiast tego dal ich obic
niezle sobie przejebal i stawiam ze szybko bedzie nowy trener nie ogarniam jak mogl po prostu do tego dopuscic
a ja nie ogarniam jak tzw. towarzystwo dziennikarskie i jak widac po Twoim wpisie nie tylko przypierdala sie do goscia, ktory jest w nowym kraju 2 czy 3 tygodnie, ze w srodku nocy na ciemnym parkingu nie wkroczyl miedzy grupe zakapturzonych dresow i koksiarzy a grupe 30-letnich facetow.
Jakby to repra ze Swierczewskim, Kowalem wracala, to taka akcja kibicow sie nie powiodla. A ze pilkarzyki sa teraz panienkami nie tylko na boisku, ale i w realu, to chyba kazdy widzi. A czepianie sie akurat w tej sprawie Jozaka jest dla mnie mega slabe.
no co ty jutro o tej porze juz powoli zaczynamy balowac
co do ostatnich zajsc ze swiata pilki to nowy trener legii mial idealna okazje zeby zyskac szacunek swoich grajkow a zamiast tego dal ich obic
niezle sobie przejebal i stawiam ze szybko bedzie nowy trener nie ogarniam jak mogl po prostu do tego dopuscic
a ja nie ogarniam jak tzw. towarzystwo dziennikarskie i jak widac po Twoim wpisie nie tylko przypierdala sie do goscia, ktory jest w nowym kraju 2 czy 3 tygodnie, ze w srodku nocy na ciemnym parkingu nie wkroczyl miedzy grupe zakapturzonych dresow i koksiarzy a grupe 30-letnich facetow.
Jakby to repra ze Swierczewskim, Kowalem wracala, to taka akcja kibicow sie nie powiodla. A ze pilkarzyki sa teraz panienkami nie tylko na boisku, ale i w realu, to chyba kazdy widzi. A czepianie sie akurat w tej sprawie Jozaka jest dla mnie mega slabe.
po prostu nie wyobrazam sobie sytuacji w ktorej bedac na jego miejscu stoje z boku i patrze jak mi klepia grajkow
to dla mnie jakas abstrakcja szczegolnie jesli wiem ze mam byc ich trenerem/mentorem
mozna bylo zrobic 100 roznych rzeczy, np zamknac drzwi busa, wyjebac tych co weszli do srodka na zewnatrz i odjechac (to tak na szybko)
rozumiem, ze pewnie nie byli swiadomi ze bedzie lanie ale mimo wszystko nalezalo jakos zareagowac a nie stac i sie przygladac