|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
przecież Smoku i Twaro nie odeszliby z Realu Madryt do Zawiszy Bydgoszcz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pomijam już crowdfunding, przykładem znów ten Gonciarz https://patronite.pl/kgonciarz346tys od widzów w parę miesięcy, teraz ok 12tys/mc, wcześniej ok 25tys/mc. W zamian nagrał parę filmów tematycznych, śmignął na grenlandię, kupił tonę sprzętu i daje "extras" dla wpłacających. Proste.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ciekawe ile kosi Rymo na prelekcjach o kursach matematycznych.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Właśnie się dowiaduję, że jakieś typki siedzą przed kompem, grają w gry czy co innego tam robią i koszą na tym hajs. A jeszcze do tego chyba są jakimiś gwiazdami, bo ich życie prywatne nawet jest powszechnie znane. Zresztą, z tego co piszecie to nawet patolstwo tam zarabia. Co za czasy...
Nie ogarniam tego. Jestem jakimś dinozaurem chyba.
A przy najbliższej okazji opierdolę matkę, że mnie wyganiała na boisko jak chciałem sobie pograć w coś na kompie.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Chorwacja też takie nazwiska i 0-0 ht z takimi ogórami jak Hamalainen Ciekawe czy na chorwackim mecz.pl cisną Caciciowi, że wyszedł jednym napastnikiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kwestia 10-15 lat i YT połknie i wypluje TV w całości. Już dzisiaj widać dyskredytowanie tematów youtubowych w TV - bo to największa ich konkurencja - zresztą teraz sporo gwiazd TV próbuje kręcić coś w youtubie, ale oni nie mają szans. Zbyt specyficzny rynek względem tych telewizyjnych miernot.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe ile bierze ten koles od madrosci bukamcherskich tu nie raz wrzucanych  obstawiam 17 zł za miesiac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koszt takiego filmu sponsorowanego u najpopularniejszych z YT kosztuje więcej niż reklamy 30 sekund w primetime TVN, to chyba sporo mówi.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Kwestia 10-15 lat i YT połknie i wypluje TV w całości. Już dzisiaj widać dyskredytowanie tematów youtubowych w TV - bo to największa ich konkurencja - zresztą teraz sporo gwiazd TV próbuje kręcić coś w youtubie, ale oni nie mają szans. Zbyt specyficzny rynek względem tych telewizyjnych miernot. Za 15 lat będzie virtual reality. Nikt nie będzie miał tv w chałupie. Każdy będzie będzie okularach chodził. Jak ten negatyw ze star Treka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Służby? Wszystko rozlicza i nie ma w tym temacie na niego haków. Inna kwestia to wypierdolka z mieszkania komunalnego, na którym ze 100tys długu, ale raczej nie wyleci bo spłacają. No i brat w ośrodku z tego co wiem.
Matka to kwestia czasu i piach, dieta alkoholowa przy zerowym jedzeniu tak się skończy. A jej "konkubent" to gość po wypadku, delikatnie nie halo z głową. Np. Ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi art. 13(1). Dodatkowo w streamach biorą często osoby niepełnoletnie, które spożywają alkohol. Narażą się również na odpowiedzialność ze względu na prawo własności przemysłowej, a również odpowiedzialność cywilną i itd. Tak naprawdę gdyby ktoś chciał się do niego dobrać to na shotach robionych przez jego wielbicieli na youtube jest zgromadzony cały materiał dowodowy. Tyle,że on nie ma o tym pojęcia, bo jak można traktować poważnie osobę, która na streamie mówi, że zniszczy TVN, jeżeli w uwadze pokażą go w złym świetle.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Wszedłem na stronę tego Gonciarza. Obejrzałem jeden z jego filmików. Wiecie co? Gość ma lepszą kamerę niż wszyscy polscy reżyserzy, którzy kręcą pełnometrażowe filmy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kwestia 10-15 lat i YT połknie i wypluje TV w całości. Już dzisiaj widać dyskredytowanie tematów youtubowych w TV - bo to największa ich konkurencja - zresztą teraz sporo gwiazd TV próbuje kręcić coś w youtubie, ale oni nie mają szans. Zbyt specyficzny rynek względem tych telewizyjnych miernot. Za 15 lat będzie virtual reality. Nikt nie będzie miał tv w chałupie. Każdy będzie będzie okularach chodził. Jak ten negatyw ze star Treka. i ruchanie przez neta pewnie wymyślą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak kebaby nic nie strzela to hakuje foruma z wkurwienia 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Daniel nie zarabia grosza od google/youtube, ma wyłączoną monetyzacje. Gdyby miało mu się cokolwiek stać to już dawno by było. Czasy wzywania karawanów, saperów już na jego streamach minęły. Bez problemu wybroni się ze wszystkiego, współpracuje z policją więc nie ma żadnych podstaw. Jak jego brat będzie pełnoletni to będą mogli im naskoczyć.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Biszop jak tam przygotowania do wyprawy? W sumie to nie wiem po za tym, że za miesiąc, i że mam już wszystko opłacone to nie miałem czasu jeszcze poczytać;-) Ale dziś przyszło trochę sprzętu to się zacznę po mału ogarniać Pierdolnij jakaś fote z dedykacją dla mecz.pl Jest plan, kupiłem drona z dobrym foto, jeszcze tylko reklę z biedry skoszę i na 5k npm walnę fotę pozdro mecz.pl na siatce foliówce z dyskontu  Może biedra coś zapłaci, może Conrad coś sypnie... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszedłem na stronę tego Gonciarza. Obejrzałem jeden z jego filmików. Wiecie co? Gość ma lepszą kamerę niż wszyscy polscy reżyserzy, którzy kręcą pełnometrażowe filmy  Polecam serię z HongKongu, takich filmów/ujęć nikt w PL nie skleja. Ale to kręcone już porządnym sprzętem za porządne $$$ Pomijam, że zatrudnia chyba 12 osób?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Biszop, na Everest wchodzisz?
|
|