Jak zagadasz do 100 kobiet na ulicy (podobnych) to statystycznie masz szanse na randkę z dwoma, góra trzema. Chyba, że ty ogier to i więcej się zgodzi, a nie wklejasz tutaj baby i tylko apetyt innym robisz, rozbijasz związki i itd.
jeżeli coś takiego rozbija zwiazek, to ten zwiazek nie jest taki mocny
zapropsuj to biczu
Dlatego że ona jest za mocna na ten związek, jesli takowy rozbija.
Jak zagadasz do 100 kobiet na ulicy (podobnych) to statystycznie masz szanse na randkę z dwoma, góra trzema. Chyba, że ty ogier to i więcej się zgodzi, a nie wklejasz tutaj baby i tylko apetyt innym robisz, rozbijasz związki i itd.
zgodziłbym się z tym 2-3
Wszystko byłoby cacy i człowiek nie miałby oporów, żeby podchodzić, ale czasem w tym jakiś % potrafi tak zrugać tekstami typu ,, wiesz co, spierdalaj", że nawet te 2-3 na horyzoncie nie potrafią przemówić do człowieka wyobraźni.
zgodziłbym się z tym 2-3
Wszystko byłoby cacy i człowiek nie miałby oporów, żeby podchodzić, ale czasem w tym jakiś % potrafi tak zrugać tekstami typu ,, wiesz co, spierdalaj", że nawet te 2-3 na horyzoncie nie potrafią przemówić do człowieka wyobraźni.
ja ostatnio widzę, jak jedna pakuje 2 krzesła do cayenne (milfka, słaba bez szau), zaparkowałem obok(oczywiście przez przypadek) i spytałem czy nie potrzebuje pomocy okazało się, że nie wiedziała jak wyciagnac rolete zasuwajaca czesc bagazowa (a bylo to konieczne do zlozenia oparc) pomoglem i skonczylo sie na dziekuje, juz kalkulowalem czy powie: chodz pojedziesz ze mna i pomozesz mi wypakowac
Na ulicy raczej nie , aż taki alvaro miguel nie jestem ale w klubie na domówce czy gdzieś w jakiejś knajpie nie raz się próbowało i próbuje
Szukasz 2 połówki Biczyk ? od razu uprzedzam że nie chodzi mi o monopolowy
nie nie szukam stałego związku , mi starczają weekendowe przygody cenie sobie spokój i niezależność tak wiem że jak będę stary to fajnie mieć drugą połówkę ale na razie nie, Singiel !