panowie , potrzebuje szybkiej odpowiedzi ile trwa wyplata ze skrilla na konto bankowe ale nie na te , które mam na skrillu zarejestrowane tylko na inne ... z góry dzięki za odp.
panowie , potrzebuje szybkiej odpowiedzi ile trwa wyplata ze skrilla na konto bankowe ale nie na te , które mam na skrillu zarejestrowane tylko na inne ... z góry dzięki za odp.
to bedOOOOOO problemy
? jak to ? widze ze opcja wysylki na inne konta (nie moje) jest dostepna... zawsze wyplacalem na swoje , dlatego pytam...
to bedOOOOOO problemy
? jak to ? widze ze opcja wysylki na inne konta (nie moje) jest dostepna... zawsze wyplacalem na swoje , dlatego pytam...
no dobra, dawno nie używałem skrilla, zapytałbym wsparcia u nich
panowie , ponawiam pytanie jak wysle pieniadze ze skrilla na konto bankowe lecz nie te ktore mam podane w skrillu tylko inne to ile bede czekal ? pierwszy raz tak robie i niechce zeby mi wjebalo hajsy na niewiadomo ile czasu... ? prowizje maja fajną wiec nie wyobrazam sobie tego dluzej niz 3 sekundy...