|
|
old hand
|
|
old hand
Witam,
mam pytanie. wplacilem kase kartą MasterCard.
nie można na nią wyplacać.
czy jest jakaś szansa innego rodzaju wyplaty, ale z uniknięciem prowizja 15 EUR jakiej sobie życzą za platnosc na przelew bankowy.
dzieki Yarek, te 15 Euro to pokrycie opłat narzucanych na Betfair przez banki przy tego typu operacjach.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie moge wpłacic przez mb , przekierowuje mnie elegancko a potem zostaje wylogowany , to przez ich "ulepszanie" strony , czy moze cos innego ? Bolo, czy poprawiło się coś czy dalej masz problem z wypłatą przez MB?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juz smiga , to był problem paru godzin tylko :-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie laduje sie od rana http://sports.betfair.com/, jak u Was?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
http://sports.betfair.com/, spróbuj to wpiisac bez przecinka na końcu...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Logiczne, ze bez przecinka, zreszta wchodze przez glowna strona a dopiero pozniej klikam zakladke Sports. Niestety zmiany jesli chodzi o design strony oceniam negatywnie, forum nie jest juz osobna strona i wszystko chodzi sporo wolniej... Mialem tez problemy z zawarciem zakladów, wyswietlal sie napis "Trwa orzetwarzanie zakladu" i nic sie nie dzialo,
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
czy spadnie śnieg na święta? kurs 1.3 Śmierdzi ustawką.... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Logiczne, ze bez przecinka, zreszta wchodze przez glowna strona a dopiero pozniej klikam zakladke Sports. Niestety zmiany jesli chodzi o design strony oceniam negatywnie, forum nie jest juz osobna strona i wszystko chodzi sporo wolniej... Mialem tez problemy z zawarciem zakladów, wyswietlal sie napis "Trwa orzetwarzanie zakladu" i nic sie nie dzialo, ustaw sobie 'Sport' jako stronę główną (na samej górze strony). to, że tobie strona chodzi wolno ( mnie chodzi szybko, bez zastrzezeń) wynikać może z osobistych ustawień (przegladarka, security settings itp.)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam,
mam pytanie. wplacilem kase kartą MasterCard.
nie można na nią wyplacać.
czy jest jakaś szansa innego rodzaju wyplaty, ale z uniknięciem prowizja 15 EUR jakiej sobie życzą za platnosc na przelew bankowy.
dzieki Yarek, te 15 Euro to pokrycie opłat narzucanych na Betfair przez banki przy tego typu operacjach. ale czy jest szansa, aby wyplacic troche taniej, czy to jedyna mozliwosc.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy spadnie śnieg na święta? kurs 1.3 Śmierdzi ustawką....  Przeczytaj 'Zasady' tego rynku 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Moneybookers wypłata bez opłat
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy kod promocyjny FTB125 działa? Akurat wypłaciłem trochę kasy z ibetixa i wpłaciłbym coś do betfair 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|