|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
pijany jestem wybacz Pacyfku w tygodniu  fabrykę mnie zamknęli miałem powód Czy istnieje zagrożenie, że stracisz robotę?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
pijany jestem wybacz Pacyfku w tygodniu  fabrykę mnie zamknęli miałem powód Czy istnieje zagrożenie, że stracisz robotę? małe ale istnieje
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Pacyfku Conrad dziś był na forumie, napisałeś do niego w sprawie rejestracji i tych dwóch pacjentów? to tak jakbyś napisał do Błaszczaka czy zagra w FPL
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Za miesiąc 3 lata miną. Ciekawie się pożegnał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przecież nie zamknie rejestracji na swoim własnym forum
w polityce by mu narobili takiego syfu to może by go ruszyło
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Pacyfku Conrad dziś był na forumie, napisałeś do niego w sprawie rejestracji i tych dwóch pacjentów? to tak jakbyś napisał do Błaszczaka czy zagra w FPL 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za miesiąc 3 lata miną. Ciekawie się pożegnał. nie wiem kto to był nie bywałem wtedy tutaj tak jak teraz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei, mam dla Ciebie cytat z wywiadu z niejakim Mirosławem Modzelewskim, który rozegrał w Legii 31 meczów w czasie gdy grał m.i. Czykier. Ale w czym rzecz, Rzucił grę w Legii i wyemigrował w wieku 23 lat do Chicago, a jest też elektrykiem, może go poznałeś. Wyjechałem do Stanów Zjednoczonych jako 23-latek, mieszkam tam dłużej, niż nad Wisłą. Nie ma mowy o tym, bym się stąd ruszył. Stany są jak narkotyk. Wystarczy raz przyjechać, by potem ciągnęło do ponownych odwiedzin. Życie tutaj przyciąga. Jest o wiele… łatwiej? Ładniej? Polska cały czas rozwija, ale… Nie ma tego luzu, co tutaj. Prawdziwe jest, że jeśli tylko będzie się chciało pracować, to w USA będzie się to robiło i nieźle przy tym zarabiało. Ciężka praca pozwala osiągnąć sukces. Sam jestem elektrykiem. Zajmuję się prądem przy budowie nowych domów. W tym kraju nie ma wielkich zabezpieczeń socjalnych, trzeba o wszystko zadbać samemu, ale można to zrobić. Inna rzecz, że ktoś chorujący, ale bez ubezpieczenia, nigdy nie zostałby zostawiony na ulicy na pastwę losu. Jak chorować, to tylko w USA.
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
na chuj przywołujecie tego kretyna ? jak tam Chudini, coś ciekawego ostatnio na rozkładzie? gdzie u mnie może być jakaś fajna dupa na rozkładzie, albo tępe lachony albo jeszcze gorszy sort - takie co na wstępie pytają czym jeżdżę a ja odpowiadam że nie mam prawa jazdy i rozmowa się ucina, niedawno jedna się mnie zapytała czy mam auto a ja jej się pytam czyjest blacharą, poszła do toalety i nie wróciła
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Ciekawe tematy się przewijają tego dnia. Można się dowiedzieć ile Pacyfek zarabia na godzinę, w którym roku i dniu urodził się Paweł Wafel(wtedy jeszcze nie był na ścieżce wojennej z Biczykiem), a Fechu uprawiał hazard i wyszukiwał dogów piłkarskich.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
na chuj przywołujecie tego kretyna ? jak tam Chudini, coś ciekawego ostatnio na rozkładzie? gdzie u mnie może być jakaś fajna dupa na rozkładzie, albo tępe lachony albo jeszcze gorszy sort - takie co na wstępie pytają czym jeżdżę a ja odpowiadam że nie mam prawa jazdy i rozmowa się ucina, niedawno jedna się mnie zapytała czy mam auto a ja jej się pytam czyjest blacharą, poszła do toalety i nie wróciła krótka piłka
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
To chujnia, ale trzeba myśleć pozytywnie. W razie czego w otworzymy kanał na jutjubie i zbijemy na tym fortunę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w polityce by mu narobili takiego syfu to może by go ruszyło to po co się mądrzyć co chwilę na quasi, żeby tak zrobił? 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ciekawe tematy się przewijają tego dnia. Można się dowiedzieć ile Pacyfek zarabia na godzinę, w którym roku i dniu urodził się Paweł Wafel(wtedy jeszcze nie był na ścieżce wojennej z Biczykiem), a Fechu uprawiał hazard i wyszukiwał dogów piłkarskich. I nawet coś fajnego trafiłem.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
takie czasy chudy
ty masz dobry zawód,jesteś młody
zapisuj sie na prawko kup dobre auto na kredyt
zycie szybko ucieka
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
To chujnia, ale trzeba myśleć pozytywnie. W razie czego w otworzymy kanał na jutjubie i zbijemy na tym fortunę. proste 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w polityce by mu narobili takiego syfu to może by go ruszyło to po co się mądrzyć co chwilę na quasi, żeby tak zrobił?  no nie ma to sensu większego jedynie jakieś ograniczenie by mógł dać jeśli na rękę nam w ogóle pójdzie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|