|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pilzno ktoś gra? Dajcie jakieś dobre kuponiki. Żeby nie było, że zaczniecie wklejać po fakcie. moge zaproponowac dubelka jezeli jestes zainter ale na jutro Pilka -Szkocja -ChallengerCup -Dundee Utd. -Crusaders ov 2.5 Pilka - Norwegia - baraz - Mjondalen - Ullensake ov 2.5 Zapiszę sobie i zagramy jutro 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Fech, jaki wynik obstawiasz? Którego meczu? Polska - Urugwaj. Grają dzisiaj w Warszawie. Remis.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Rafał czy ja mogę się dowiedzieć za co znowu dostałem bana na amen??? Za beksa którego żal dupę ściska że tu nie może pisać i wypisuje głupoty??? Wkurzyłeś się farmazonami które tutaj pisze i wciągnąłeś w te bagno też moją osobę a o to tak naprawdę tylko mu chodziło. Czy podpisanie obrazka z kibicującym murzynem że to syn Pacyfika albo krytyczne uwagi o pisaniu na tym forum przez 10 stron wyłącznie o samochodach to naprawdę tak poważne przewinienia????
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Fech, jaki wynik obstawiasz? Którego meczu? Polska - Urugwaj. Grają dzisiaj w Warszawie. Remis. Zwycięski remis.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Fech, jaki wynik obstawiasz? Którego meczu? Polska - Urugwaj. Grają dzisiaj w Warszawie. Remis. dzięki 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Poszło sześć takich kwitów:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDI3NzE0NjAyMDEwMDoESo7OoPh2TH3Uj5Q%3D&kind=MAIN
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafał czy ja mogę się dowiedzieć za co znowu dostałem bana na amen??? Za beksa którego żal dupę ściska że tu nie może pisać i wypisuje głupoty??? Wkurzyłeś się farmazonami które tutaj pisze i wciągnąłeś w te bagno też moją osobę a o to tak naprawdę tylko mu chodziło. Czy podpisanie obrazka z kibicującym murzynem że to syn Pacyfika albo krytyczne uwagi o pisaniu na tym forum przez 10 stron wyłącznie o samochodach to naprawdę tak poważne przewinienia???? Pitbull, nowe porządki.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
I oczywiście kupon w Euro Jackpota. Jutro odbieram 100 melonów, kupuję jakąś wyspę i spierdalam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafał czy ja mogę się dowiedzieć za co znowu dostałem bana na amen??? Za beksa którego żal dupę ściska że tu nie może pisać i wypisuje głupoty??? Wkurzyłeś się farmazonami które tutaj pisze i wciągnąłeś w te bagno też moją osobę a o to tak naprawdę tylko mu chodziło. Czy podpisanie obrazka z kibicującym murzynem że to syn Pacyfika albo krytyczne uwagi o pisaniu na tym forum przez 10 stron wyłącznie o samochodach to naprawdę tak poważne przewinienia???? a Rafał mówił, że będzie spokój z multikontami i koniec z tym na zawsze 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
jakaś stacja / stream nadaje przekaz z wysp owczych ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Rafał czy ja mogę się dowiedzieć za co znowu dostałem bana na amen??? Za beksa którego żal dupę ściska że tu nie może pisać i wypisuje głupoty??? Wkurzyłeś się farmazonami które tutaj pisze i wciągnąłeś w te bagno też moją osobę a o to tak naprawdę tylko mu chodziło. Czy podpisanie obrazka z kibicującym murzynem że to syn Pacyfika albo krytyczne uwagi o pisaniu na tym forum przez 10 stron wyłącznie o samochodach to naprawdę tak poważne przewinienia???? a Rafał mówił, że będzie spokój z multikontami i koniec z tym na zawsze  co Cię tak śmieszy konfidencie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bakaj jaja aker i nie pchaj się tam gdzie Cie nie chcą
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
O to to. Z błażejkiem na wierzchu można latać  Zrobimy tam zlot mecz.pl.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Rafał chyba zbanował nie tego którego powinien 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fech, jaki wynik obstawiasz? Którego meczu? Polska - Urugwaj. Grają dzisiaj w Warszawie. Remis. 2-2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafal mial chwile dobroci i Cie odbanowal po czym wpadl beks, wkurwil Rafala i dostales rykoszetem.
No i Rafal byl chyba lekko dziabniety wczoraj.
Nie martw sie aker. My tu o Tobie pamietamy.
Wor kartofli odebrales?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O to to. Z błażejkiem na wierzchu można latać  Zrobimy tam zlot mecz.pl. Wszystko pięknie, ale jak przyjdzie jakieś tornado, tsunami czy coś w tym stylu to wyspa zniknie w mgnieniu oka, a rekiny tylko czekają na żarcie.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Rafał chyba zbanował nie tego którego powinien  Nie wiem czy widziałeś nocne posty Rafała, ale był w mocnym transie. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|
|
|