|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kretol, każdy żyje jak chce. Ja nikogo pod tym względem nie osądzam. Wszystkiego są plusy i minusy. Mnie jest dobrze tak jak jest  Szkoda tylko rozbitej głowy i telefonu, ale najważniejsze, że nic poważniejszego się nie stało bo mogło być różnie. Zdrowia  z telefonu był sms po 14 do koleżanki ale jakieś losowo wybrane 2 czy 3 literki a ja musialem gdzieś paść max o 10 na fanpage mojego miasta jest info, że jakaś kobieta znalazła jakiś telefon czekam na odzew
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nie odsunie jedynego napastnika w drużynie. Nie powiem, że bardzo by mnie to jednak ucieszyło.  Jakie jest źródło tego newsa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kretol, każdy żyje jak chce. Ja nikogo pod tym względem nie osądzam. Wszystkiego są plusy i minusy. Mnie jest dobrze tak jak jest  Szkoda tylko rozbitej głowy i telefonu, ale najważniejsze, że nic poważniejszego się nie stało bo mogło być różnie. Zdrowia  z telefonu był sms po 14 do koleżanki ale jakieś losowo wybrane 2 czy 3 literki a ja musialem gdzieś paść max o 10 na fanpage mojego miasta jest info, że jakaś kobieta znalazła jakiś telefon czekam na odzew ja telefonu pilnuję bardziej niż kluczy itd
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
tronk jak zwykle kurwa najmądrzejszy  wróciłem z imprezy z Katowic po 6:00 z kumplem taxą ale poszliśmy na flaszkę i potem na kolejną... Biczyk nie do końca nic mi nie jest poszyty trochę jutro chirurg No jak widać umiem wypic i nie traktuje swojego gardła jak zlewu. albo prowadzisz tak nude życie w wieku 30 lat u mamy na pokoju albo próbujesz być na forum taki zajebisty nigdy nie najebany każda decyzja przemyślana 10 razy chodząca wikipedia itd. nie o to w życiu chodzi ja się najebałem ale drugiemu krzywdy nie zrobiłem tylko swój łeb rozjebałem bywa i tak trzeba z życia korzystać a takie sytuacje.. no cóż bywają ale mówię jak jest znamy się tylko z internetu i chyba trochę osób mnie tutaj akceptuj i ze mną piszę więc nie mam potrzeby nic udawać Tak prowadze nudne życie bo nie pije dużych ilosci alko i z mamusią mieszkam Starego miałem pijaka rozumiesz to ? przeszedłem za łepka troche złego przez jeb.. alkohol + z prawem też miałem konflikt głównie przez także alkohol i uważam teraz, jestem ostrożny z piciem, chyba dobrze że się pilnuje, są ludzie którzy wogóle nie piją, chciałbym z takich brac przykład, ale jest to bardzo trudne bo wyjsc trzeba no i ktos namówi, także piwko do meczu czy bez okazji odpręża, napewno mnie. Nie robie nic złego że się troche różnie od innych, wnioski wyciągam z własnych błędów, kwestia zasad i dyscypliny, tyle pokój wszystkim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trochę wkurzajace, portfel, klucze i telefon........ ale cóż
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kretol, każdy żyje jak chce. Ja nikogo pod tym względem nie osądzam. Wszystkiego są plusy i minusy. Mnie jest dobrze tak jak jest  Szkoda tylko rozbitej głowy i telefonu, ale najważniejsze, że nic poważniejszego się nie stało bo mogło być różnie. Zdrowia  z telefonu był sms po 14 do koleżanki ale jakieś losowo wybrane 2 czy 3 literki a ja musialem gdzieś paść max o 10 na fanpage mojego miasta jest info, że jakaś kobieta znalazła jakiś telefon czekam na odzew ja telefonu pilnuję bardziej niż kluczy itd ja na melanż biorę tylko jeden klucz , telefon i hajs , żadnych portfeli i dokumentów
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
a kto ma tam podawac
podobnie smieszna drużyna miliardy wpompowane
tak jak Real i kulawy Benzema
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trochę wkurzajace, portfel, klucze i telefon........ ale cóż tylko telefonu nie mam a gubiłem kiedyś często... rekord to kupiłem w piątek przed zmianą 14-22 i w sobotę przejebałem ale znalazł się 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
chłopaki z deilpage piszą że Lukaku nie potrafi przyjąć dobrze piłki  Zgadzasz się z nimi Fechu ?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
oczywiście że takiego wysokiego loba to bierze jak kazek Węgrzyn na piszczele
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trochę wkurzajace, portfel, klucze i telefon........ ale cóż tylko telefonu nie mam a gubiłem kiedyś często... rekord to kupiłem w piątek przed zmianą 14-22 i w sobotę przejebałem ale znalazł się  ja to lepszy numer miałem, położyłem na dachu, spadł po 100-200m zawróciłem, zbliżam się do miejsca gdzie leżał i z naprzeciwka samochód po nim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kretol, każdy żyje jak chce. Ja nikogo pod tym względem nie osądzam. Wszystkiego są plusy i minusy. Mnie jest dobrze tak jak jest  Szkoda tylko rozbitej głowy i telefonu, ale najważniejsze, że nic poważniejszego się nie stało bo mogło być różnie. Zdrowia  z telefonu był sms po 14 do koleżanki ale jakieś losowo wybrane 2 czy 3 literki a ja musialem gdzieś paść max o 10 na fanpage mojego miasta jest info, że jakaś kobieta znalazła jakiś telefon czekam na odzew ja telefonu pilnuję bardziej niż kluczy itd ja na melanż biorę tylko jeden klucz , telefon i hajs , żadnych portfeli i dokumentów ja to samo dokumentów nie biorę a gotówka około 300-500zł + w niektórych bankomatach można wypłacać na blik z millenium i daje radę
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
niezły (nie)fart 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niezły (nie)fart  oprawka przetrwała (gumowa)
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Biczyk, The Sun to trochę taki Fakt. Nie wiem czy można ich brać poważnie.
Kaku to kołek, ale daje radę w polu karnym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś Belfer będzie dobry odcinek widziałem zwiastun na canalu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczyk, The Sun to trochę taki Fakt. Nie wiem czy można ich brać poważnie.
Kaku to kołek, ale daje radę w polu karnym. gol z Meksykiem przyjęcie strzał  odbiła się od niego ale wpadło ! dobry jest i ograny w PL
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolejnego 0-0 nie bedzie, tam cos musi wpasc w szwajcarii
|
|