|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ufff tylko za 190 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Kilka dobrych sezonów w RSSS.
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
Krycha drugi mecz na ławie, już drugi trener stracił do niego cierpliwość? Co się dzieje Bo Krycha to gwiazdeczka ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HISTORIA .. PIJOKA VWEEKENDOWGO .. NOSA I RUDA W DOMU ...
wczoraj idąc na mecz zgubiłem portfel.. kupował fajki (nie palę ale po ... lubię) zamiast do kieszeni, wypadł) pod stadionem konsternacja .... poczułem braki. żona dzwoni, że ktos przyniósł do chaty ... .. cały. siano i legitymacja oficerska ... mlode laski przyniosły idąsce na "bal". cud.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie legitka zrobiła wrażenie na laskach, najssss
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj idąc na mecz zgubiłem portfel.. kupował fajki (nie palę ale po ... lubię) zamiast do kieszeni, wypadł) pod stadionem konsternacja .... poczułem braki. żona dzwoni, że ktos przyniósł do chaty ... .. cały. siano i legitymacja oficerska ... mlode laski przyniosły idąsce na "bal". cud. pić to trza umić ale, że dobry człowiek ze mnie t karma wraca ... 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
to twoj portfel BKS
piekny gest ,fakt kasy tam nie miałeś za dużo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to twoj portfel BKS
piekny gest ,fakt kasy tam nie miałeś za dużo 85 zł. bo fajki kupił. dorze, że paszportu nie wziołem .. nie zarałem .. taki tango było.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
wczoraj idąc na mecz zgubiłem portfel.. kupował fajki (nie palę ale po ... lubię) zamiast do kieszeni, wypadł) pod stadionem konsternacja .... poczułem braki. żona dzwoni, że ktos przyniósł do chaty ... .. cały. siano i legitymacja oficerska ... mlode laski przyniosły idąsce na "bal". cud. pić to trza umić ale, że dobry człowiek ze mnie t karma wraca ...  Dobry człowiek a szydzi z Koscioła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moja żonka zostawiła w taksówce to nikt nie odniósł musiała dowód lejce i wszystkie karty zniżkowe kredytowe wyrabiać na nowo hajsu ze 400 poszło w pizdu takie to roztargnienie u bab
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a jaki kk ma związek z dobrem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj idąc na mecz zgubiłem portfel.. kupował fajki (nie palę ale po ... lubię) zamiast do kieszeni, wypadł) pod stadionem konsternacja .... poczułem braki. żona dzwoni, że ktos przyniósł do chaty ... .. cały. siano i legitymacja oficerska ... mlode laski przyniosły idąsce na "bal". cud. pić to trza umić ale, że dobry człowiek ze mnie t karma wraca ...  Dobry człowiek a szydzi z Koscioła  no właśnie z grubych czarnych baleronów można sobie żartować ale nigdy z wiary bo w życiu nie ma próżni nie będzie katolicyzmu to przyjdą ciapate
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj idąc na mecz zgubiłem portfel.. kupował fajki (nie palę ale po ... lubię) zamiast do kieszeni, wypadł) pod stadionem konsternacja .... poczułem braki. żona dzwoni, że ktos przyniósł do chaty ... .. cały. siano i legitymacja oficerska ... mlode laski przyniosły idąsce na "bal". cud. pić to trza umić ale, że dobry człowiek ze mnie t karma wraca ...  Dobry człowiek a szydzi z Koscioła  z Kościoła tak, z religii nie ..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj idąc na mecz zgubiłem portfel.. kupował fajki (nie palę ale po ... lubię) zamiast do kieszeni, wypadł) pod stadionem konsternacja .... poczułem braki. żona dzwoni, że ktos przyniósł do chaty ... .. cały. siano i legitymacja oficerska ... mlode laski przyniosły idąsce na "bal". cud. no zgubić legitymację to postępowanie z automatu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moja żonka zostawiła w taksówce to nikt nie odniósł musiała dowód lejce i wszystkie karty zniżkowe kredytowe wyrabiać na nowo hajsu ze 400 poszło w pizdu takie to roztargnienie u bab moja wracała z sopot z panieńskiego ... zapomniała kupić bilet .. (nie pije i artystka) a dostało siano na taxi .. 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
a jaki kk ma związek z dobrem? Koscioł wiara katolicka jest utożsamiana z dobrem, z czynieniem dobra, ja np staram sie byc godnym chrzescijaninem, postępowac honorowo i uczciwie, z wybaczaniem drugiej osobie np
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jaki kk ma związek z dobrem? do mnie piszesz ? jeśli tak to całym zdaniem ...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|