Oglądałeś w niemieckiej wersji językowej z polskimi napisami?
Polecam 'The 100' jeśli ktoś lubi taki post-apokaliptyczny scifi. Pierwszy sezon tani i średni, ale kolejne już trzymają poziom i najnowszy sezon 4 jest także dostępny na Netflixie.
Z innych seriali to 'Ostatni Okręt' jest warty polecenia choć przegapiłem najnowszy sezon na kanale TNT i coś powtórek nie widać... (to samo z nowym Twin Peaks czy Westworld, nie mogę trafić powtórki na naszych kanałach aby to w końcu nagrać).
Drugi sezon do znalezienia w necie z angielskimi napisami - obejrzałem pierwszy odcinek, napisy chyba nie są perfekcyjnie ale da się obejrzeć przy jako takiej znajomości języka angielskiego.
Netflix,-Rodzina Plus,arcydzieło to nie jest,ale można obejrzeć. Chociażby po to aby zobaczyć jak inne społeczenstwo od Nas żyje w Szwecji. Serial w zasadzie komediowy.W Szwecji podobno zrobił furorę
Oglądałeś w niemieckiej wersji językowej z polskimi napisami?
Polecam 'The 100' jeśli ktoś lubi taki post-apokaliptyczny scifi. Pierwszy sezon tani i średni, ale kolejne już trzymają poziom i najnowszy sezon 4 jest także dostępny na Netflixie.
Z innych seriali to 'Ostatni Okręt' jest warty polecenia choć przegapiłem najnowszy sezon na kanale TNT i coś powtórek nie widać... (to samo z nowym Twin Peaks czy Westworld, nie mogę trafić powtórki na naszych kanałach aby to w końcu nagrać).
wziąłem się za the 100-trochę naiwne,ale w sumie niezle sie ogląda(jakiś rok temu nie było siły ,która by mnie skłoniła do oglądania sci-fi)
wziąłem się za the 100-trochę naiwne,ale w sumie niezle sie ogląda(jakiś rok temu nie było siły ,która by mnie skłoniła do oglądania sci-fi)
Musisz tylko przejść przez pierwszy sezon, który jest raczej średni i zrobiony na niskim budżecie. Później jest już znaczna poprawa.
Jeśli wolisz bardziej filozoficzny sci-fi to polecam "3%", najlepiej w originalnej wersji (brazylijska produkcja - portugalski) bez angielskiego dubbingu. To taki Maze Runner tyle że dla bardziej dojrzałego widza.