|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
73 miliony Rydzyk dostał od jebanego rząduu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analizowales? Kayzery u siebie 4-4-1 cza podziękować i zapytać czy na później już coś przyszło w imejOL'u o co chodzi z tym dziekowaniem? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Afera reprywatyzacja przekret na Amber Gold ile to bylo milionow 500?
wladze sie po to zdobywa zeby hajs dojic ogarnijcie sie
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
wladze sie po to zdobywa zeby hajs dojic ogarnijcie sie ja pierdole taką władzę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszop a wiesz ze Juve z Genoa w SO? wiec jest szansa na BTSa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analizowales? Kayzery u siebie 4-4-1 cza podziękować i zapytać czy na później już coś przyszło w imejOL'u o co chodzi z tym dziekowaniem?  i r o n i a
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
chłopak i dziewczyna normalna rodzina  ładnie ubrana nie jak jakaś szmata ciekawe co pod plaszczykiem... dzieciaki jakie podobne do ojca wczoraj koło mnie usiadła w starbucks laseczka, może 48kg ale zamiast cycków to piętki od chleba (i to takie cieniutkie) nawet pozwoliłem jej wsadzić wtyczkę od jej Maka do konktaktu, którego używałem w takiej swetrowej sukieneczce rózowiutkiej, slicznie się prezentowała a ona nie pozwoliła Ci wsadzić Twojej wtyczki do kontaktu, którego używa na codzień.. smutna historia kurwa  ...muszę się napić nie bierz tego do siebie Beto..to zła kobieta była
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wladze sie po to zdobywa zeby hajs dojic ogarnijcie sie ja pierdole taką władzę zawsze mozesz sam wystarowac w demokratycznych wyborach albio zmic lokum na lepszy kraj
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
wladze sie po to zdobywa zeby hajs dojic ogarnijcie sie To za Platfusów było, niezły przekręt.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=betowiec] tak..nie ma złej pory na rosół, a poza tym dawno nie gotowałem.. jak sięgam pamięcią to ostatnio... wczoraj a teraz wsuwam gnocchi z sosem gorgonzola - taki lajt food  gratuluję wyboru dobrego kebaba  ja ostatnio kupiłem gnocchi z krewetkami w restaurancJI (po januszowemu na wynos, aby nie płacić napiwku) na wynos, to nawet nie dali plastikowych widelczyków (35+ dulary.........)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TVN trochę chujowe źródło informacji, teraz kręcą aferę o Polakach nazistach, którzy w lesie urządzili urodziny Hitlera i na torcie ułożyli swastykę z wafelków, a dzielni dziennikarze TVN-u przeniknęli w ich szeregi - normalnie jak z filmu sensacyjnego 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
wladze sie po to zdobywa zeby hajs dojic ogarnijcie sie ja pierdole taką władzę zawsze mozesz sam wystarowac w demokratycznych wyborach albio zmic lokum na lepszy kraj a dlaczego zmienić ? jak nie chce kraść chce uczciwie pracować w normalnym kraju to niech oni wypierdalają wszyscy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TVN trochę chujowe źródło informacji, teraz kręcą aferę o Polakach nazistach, którzy w lesie urządzili urodziny Hitlera i na torcie ułożyli swastykę z wafelków, a dzielni dziennikarze TVN-u przeniknęli w ich szeregi - normalnie jak z filmu sensacyjnego  wogle nie ogladam tv youtuba tez przestalem..nie ma juz niestety bezstronnych mediow. Kazde media sa za tymi ktory daje im kase, takie czasy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wladze sie po to zdobywa zeby hajs dojic ogarnijcie sie ja pierdole taką władzę zawsze mozesz sam wystarowac w demokratycznych wyborach albio zmic lokum na lepszy kraj a dlaczego zmienić ? jak nie chce kraść chce uczciwie pracować w normalnym kraju to niech oni wypierdalają wszyscy jak Kukiz chcial zrobic rewolucje to widzisz ile za nim poszlo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=burbon a ona nie pozwoliła Ci wsadzić Twojej wtyczki do kontaktu, którego używa na codzień.. smutna historia kurwa  ...muszę się napić nie bierz tego do siebie Beto..to zła kobieta była [/quote] dziękowała za zwolnienie kontaktu, długo nie wytrzymała bo cza było siedzieć na drZEwnianej ławce(krzesła pozajmowane), przed wyjściem spytałem no coffee? ale chyba nie załapała, że chcę postawić powiedziała, że niewygodnie i poszła mówiac good LOK
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mnie rozwala pieśń śpiewana w Kościele:
"Boże, coś Polskę przez tak liczne wieki Otaczał blaskiem potęgi i chwały, Coś ją osłaniał tarczą swej opieki Od nieszczęść, które przygnębić ją miały!" .......
nie ma bardziej doświadczonego nieszczęściami, krzywdami, gwałtami i śmiercią narodu w Europie jak Polska
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
u nas nie ma opozycji , żadnej każde chce coś zmienić zostaje szybko schowany w tym kraju jak się jest u władzy można tylko kraść i nie pozwolić dojść do koryta innym
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
LFC dzis robi Łabędzi z -1.5, jedyny zespół w PL który wygrał z zespołem Guardioli 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|