|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiedziala ze masz Galate i dlatego good Lok wyczaiłem tylko, że wabiła się catarina  (pisała jakieś elektroniczne listy)
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
rozmówki ćwicz Beto...kurwa polski dyplomata na placówce w JUŁesEj i pyta laski... no coffee ???trzymajcie mnie, bo jak się zamachnę na ten brodaty łeb..  hańba !!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio w markatech to trzeba do kasy ze slownkiem polsko - ukrainskim chodzic  u nas w starej paczkarni sprzedaje ukrainka i nie kuma nazwy nadzienia już niedługo banderowcy nas opanują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro eliminacje Ligi Mistrzow W Azji. Ciekawi mnie pojedynek knagurow z wcale nie slaba ekipa z Filipin
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Dobry wieczór  Haczyk niestety nie jedziemy na mecz w PL - przegrałem z jakimś czarnym z Nigerii. to kurwa sprawka Mafii
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale dajecie popis z tym cytowaniem
fechu spadek formy w FPL to jeszcze tu go wkurwiajcie
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
[quote=burbon a ona nie pozwoliła Ci wsadzić Twojej wtyczki do kontaktu, którego używa na codzień.. smutna historia kurwa  ...muszę się napić nie bierz tego do siebie Beto..to zła kobieta była dziękowała za zwolnienie kontaktu, długo nie wytrzymała bo cza było siedzieć na drZEwnianej ławce(krzesła pozajmowane), przed wyjściem spytałem no coffee? ale chyba nie załapała, że chcę postawić powiedziała, że niewygodnie i poszła mówiac good LOK [/quote] czyli tym razem nie wydygales... a co tak gud lok, chyba pokazales jej kwita z Galata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobry wieczór  Haczyk niestety nie jedziemy na mecz w PL - przegrałem z jakimś czarnym z Nigerii. to kurwa sprawka Mafii Może i dosłownie. Jak Pacyfek wspomniał, że Mafia się zainteresuje tematem to wylecę w następnej rundzie, i tak się stało. Prorok czy co ?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ale dajecie popis z tym cytowaniem
fechu spadek formy w FPL to jeszcze tu go wkurwiajcie Towarzystwo łyknięte.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
8 lat Tusk mowil ludziom ze musza zaciskac pasa bo kryzys...a sam napierdalal ile sie dal
PIS wygrywa jego wlasna bronia bo samo kradnie ale tez rozdaje ludziom kase rozdaje!!!.... a skad to ma ze rozdaje, poza tym ktos pracuje ciezko na to że te.....y rozdaja, bo przeciez nie swoje rozdaja. W ekonomii to sie nazywa redystrybucja dochodu. W zaleznosci od tego kto rzadzi kreuje jak na swoj sposob. Mamy demokrecje decyduje wiekszosc podbno tak najsprawiedliwej 5 lat w normalniejszym kraju, ukazało jak pojebany mamy system. Dziwie sie że jeszcze ludzie nie wyszli na ulice, bo to co kazdy z rzad odpierdala to wola o pomste do NIEBA.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Szkoda strzępić ryja na beto
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wojtek dzis  ostatnio myslem ze nie bylo by dobre rozwiaznie np Kownacki w Monachium zamiast Wagnera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=burbon a ona nie pozwoliła Ci wsadzić Twojej wtyczki do kontaktu, którego używa na codzień.. smutna historia kurwa  ...muszę się napić nie bierz tego do siebie Beto..to zła kobieta była dziękowała za zwolnienie kontaktu, długo nie wytrzymała bo cza było siedzieć na drZEwnianej ławce(krzesła pozajmowane), przed wyjściem spytałem no coffee? ale chyba nie załapała, że chcę postawić powiedziała, że niewygodnie i poszła mówiac good LOK bo też narzekałem, że niewygodnie  czyli tym razem nie wydygales... a co tak gud lok, chyba pokazales jej kwita z Galata  [/quote]
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Biszop a wiesz ze Juve z Genoa w SO? wiec jest szansa na BTSa  Ja mam only Genua szczeli Ale rozważę bts do ht jak beto się przyzna, że ma -1,5 na Juve 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
8 lat Tusk mowil ludziom ze musza zaciskac pasa bo kryzys...a sam napierdalal ile sie dal
PIS wygrywa jego wlasna bronia bo samo kradnie ale tez rozdaje ludziom kase rozdaje!!!.... a skad to ma ze rozdaje, poza tym ktos pracuje ciezko na to że te.....y rozdaja, bo przeciez nie swoje rozdaja. W ekonomii to sie nazywa redystrybucja dochodu. W zaleznosci od tego kto rzadzi kreuje jak na swoj sposob. Mamy demokrecje decyduje wiekszosc podbno tak najsprawiedliwej 5 lat w normalniejszym kraju, ukazało jak pojebany mamy system. Dziwie sie że jeszcze ludzie nie wyszli na ulice, bo to co kazdy z rzad odpierdala to wola o pomste do NIEBA. u mnie w mescie afery korupcja nic nie nie dzieje a co wybory Ci sami radni... taki kraj tacy ludzie
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Tronku nie chce Cie martwic ale tez sa w SO Dadzą radę mnie się wydaję. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozmówki ćwicz Beto...kurwa polski dyplomata na placówce w JUŁesEj i pyta laski... no coffee ???trzymajcie mnie, bo jak się zamachnę na ten brodaty łeb..  hańba !!!! tak zapytałem, bo nie chciałem wyskakiwać z textem: would you like some coffee or i am going to get something to drink, anything for you? bo mógłbym usłyszeć: moge sobie sama kupić (ale nie wygładała na zouzę)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda strzępić ryja na beto mówię jak jest cóż, not everyone is smooth
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do ekipy z Białego :
Ten Frankowski to w końcu gdzieś idzie ?
|
|
|
|
|
|
|
LFC dzis robi Łabędzi z -1.5, jedyny zespół w PL który wygrał z zespołem Guardioli  Jest za to jakiś puchar? Tronk Cup Wygrali jakbyś chciał zapytać 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|