|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Do ekipy z Białego :
Ten Frankowski to w końcu gdzieś idzie ? Do Buka  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
LFC dzis robi Łabędzi z -1.5, jedyny zespół w PL który wygrał z zespołem Guardioli  Jest za to jakiś puchar? Tronk Cup Wygrali jakbyś chciał zapytać  Może być Biszopie, może być 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do ekipy z Białego :
Ten Frankowski to w końcu gdzieś idzie ? Do Buka  [ Linked Image] Pytałem gości z Białego nie z Płocka 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Piękna fota Biczyk. Scena jak Bolo zapina babkę w Polonezie i w radio słyszy akcję bramkową, na chwilę przerywa.. Mistrzostwo 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
rozmówki ćwicz Beto...kurwa polski dyplomata na placówce w JUŁesEj i pyta laski... no coffee ???trzymajcie mnie, bo jak się zamachnę na ten brodaty łeb..  hańba !!!! tak zapytałem, bo nie chciałem wyskakiwać z textem: would you like some coffee or i am going to get something to drink, anything for you? bo mógłbym usłyszeć: moge sobie sama kupić (ale nie wygładała na zouzę) Pacyfku, pierdolnij mi tu translejta bardzo Cię proszę, bo się Beto niemieckim popisuje, a po amerykańsku nie potrafił zapytać laski - opierdolisz mi kiełbasę bejbe ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
VVega najprawdopodobniej zostanie u nas, dziewczyna jego w ciąży i nie śpieszno mu do wyjazdu, do tego myśli o MŚ, ale to zostawię bez komentarza 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
No to Jesli idziemy takimi tokami rozumowania to ja ide takim sposobem skoro w Afryce juz w grupie jednej juz ustalone i murzyny graja o pietruszke to spróbujemy tak UGANDA - WKS gol do15 min 4 ov 1,5 ht 3,85 BTS HT 6,3  też poszedłem tym tokiem o1,5 ht...kurwa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tazen widziałeś ten materiał o polskich nazistach co po lesie w mundurach niemieckich biegają?  widziałem to jest tak naładowane sztucznością, że aż ciężko mi uwierzyć że ktokolwiek to kupił mam wrażenie że to maksymalnie jakaś ekipa z psychiatryka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio w markatech to trzeba do kasy ze slownkiem polsko - ukrainskim chodzic  tak jak kurwa w anglii z angielsko-polskim to już trzeba być jebanym imbecylem żeby płakać na emigrujących ukrów będąc narodem wędrownym który zasiedlił dziesiątki krajów, alienując się często od reszty lokalsów
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Racja Fechu ale to chyba nie był Polonez 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio w markatech to trzeba do kasy ze slownkiem polsko - ukrainskim chodzic  tak jak kurwa w anglii z angielsko-polskim to już trzeba być jebanym imbecylem żeby płakać na emigrujących ukrów będąc narodem wędrownym który zasiedlił dziesiątki krajów, alienując się często od reszty lokalsów a kto mowi ze to zle?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozjebał mnie tekst w tym materiale "chcesz założyć mundur wermachtu?"  i gość chodzący w kółko zamawiający pięć piw, no kurwa piękne i swastyka z pryncypałków na torcie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio w markatech to trzeba do kasy ze slownkiem polsko - ukrainskim chodzic  tak jak kurwa w anglii z angielsko-polskim to już trzeba być jebanym imbecylem żeby płakać na emigrujących ukrów będąc narodem wędrownym który zasiedlił dziesiątki krajów, alienując się często od reszty lokalsów a kto mowi ze to zle? tak to odebrałem z Twojego posta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio w markatech to trzeba do kasy ze slownkiem polsko - ukrainskim chodzic  tak jak kurwa w anglii z angielsko-polskim to już trzeba być jebanym imbecylem żeby płakać na emigrujących ukrów będąc narodem wędrownym który zasiedlił dziesiątki krajów, alienując się często od reszty lokalsów a kto mowi ze to zle? tak to odebrałem z Twojego posta ja stwierdzilem tylko fakt bo w sumie to dla mnie nowe Stosunek do ukraincow hmmm w sumie zalezy jak patrzec bo to skomplikowane: W sumie mozna powiedziec ze pracuja tam gdzie Polacy nie chca i za stawki za ktore Polak nie pojdzie pracowac... Ale mozna w druga strone...czy nie zmusilo by to pracodawcow do podwyzszenia stawek dla Polakow jezeli nie bylo by Ukraincow?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Racja Fechu ale to chyba nie był Polonez  Możliwe, że to była czarna Wołga 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zdziwiłbyś się co do stawek ukrów
popracuje moment za głodową kasę, ale pół roku i już poniżej pewnego poziomu nie zejdzie - wyższego niż Polacy
potrafią cenić i wycenić swoje umiejętności, wiedzą czego chcą, część z którą miałem styczność - bardzo ogarnięta, inteligentna, spore umiejętności
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
90% Ubera i Taxify w Wwa to Ukraińcy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
90% Ubera Taxify i Roksa w Wwa to Ukraińcy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W sumie pracuje z biznesem...i widze ze jak wlascicel firmy ma pracownikow ktorzy pracuja za 1500 to za chuja nie da im podwyzek nawet jezeli go na nie stac. Bo w dupie ma to ze moze to zwiekszy ich efektywnosc i zaagnazowanie a uwaza ze przez on sam dajac im bedzie mial mniej 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|