oby ich uratowali ale... trzeba byc wyjatkowo nieodpowiedzialnym żeby isc w takie góry i troche nie fair ze msz od tak wywala kase na osobe ktora wymyslila sobie szalony plan zdobycia góry.
a co powiesz o ludziach którzy biorą dopalacze a później lekarze ratują im życie
wcale nie jestem aby ich ratować, tym bardziej, że oni zazwyczaj za chwile znów to "łykają". Jestem zdania takiego, że jeśli ktoś twierdzi, że pomoc się należy to również tym co idą na morskie oko w szpilkach dziwić się nie może itp
oby ich uratowali ale... trzeba byc wyjatkowo nieodpowiedzialnym żeby isc w takie góry i troche nie fair ze msz od tak wywala kase na osobe ktora wymyslila sobie szalony plan zdobycia góry.
a co powiesz o ludziach którzy biorą dopalacze a później lekarze ratują im życie
ciężki temat... tak samo nie ratować najebanych nad morzem ?
ciężki temat... tak samo nie ratować najebanych nad morzem ?
ale jeśli przeczytać można, że poszedł w takie góry bez ubezpieczenia to kurwa.. głupota? idiotyzm??
Ale "nasi Chłopcy" walczą o życie tej Francuzki...
Szczególnie Bielecki ma coś do udowodnienia po Broad Peak.
Go jakaś tam Komisja niezbyt ładnie potraktowała głownie w mediach, a okazuje się, że nie wszystko jest takie proste jak komisja przedstawia, że niby "nie czekał".
Ja nie podejmuję się nawet próby oceniania. Wiem tylko, że technicznie Bieleckie jest ponoć znakomity, a to co dzisiaj pokazuję z Urubko jest wspaniałe!