|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
tylko prywatne wiadomości 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ciekawość czy ma trawkę przyciętą ? delikatny pas startowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko prywatne wiadomości   ty czy ona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawość czy ma trawkę przyciętą ? delikatny pas startowy oooo to lubię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bielecki i Urubko dotarli do Revol. Oby szli dalej w górę. Skoro laska w miarę schodzi i teraz dostanie kopa bo bo pewnie ja zaaplikuja lekami i wie ze idą kolejni ze sprzętem. Laik jestem ale jakoś wierzę ze ten chłop żyje. Tlen dostanie, ponoc rozgrzewa ;-))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja się nie znam za mocno ale problemu z oczami nabawil sie podobno bo okularow nie nosil (moim zdaniem amatorka) Co do ryzykanctwa Mackiewicza to poszedl tam 7 raz... czy to nie przegiecie, czy nie nalezy sobie powiedziec natura wygrala? A gdzie wyczytales, ze nie nosil nigdy okularow? Kazdy je posiada bo to jest podstawowe wyposazenie. Wielu ludzi doznalo slepoty snieznej mimo, ze je posiadali. Wystarczy na chwile je zdjac zeby zdjac rekawice bo musisz cos rozpakowac do zjedzenia albo zagrzac sobie wode i dupa blada. Himalaisci traca rowniez palce z powodu odmrozenia. Nie dlatego, ze nie nosza rekawic tylko dlatego, ze czasami musza je zdjac a przy takich warunkach na over 7k metrow wystarczy kilka minut i zamiecione. A na takich wysokosciach walczy sie o kazdy oddech, zdjecie rekawic to olbrzymi wysilek zajmujacy czasami tez sporo czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bielecki i Urubko dotarli do Revol. Oby szli dalej w górę. Skoro laska w miarę schodzi i teraz dostanie kopa bo bo pewnie ja zaaplikuja lekami i wie ze idą kolejni ze sprzętem. Laik jestem ale jakoś wierzę ze ten chłop żyje. Raczej nie ruszą dalej. Tak przynajmniej myślę, bo gość na 99% już martwy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bielecki i Urubko dotarli do Revol. Oby szli dalej w górę. Skoro laska w miarę schodzi i teraz dostanie kopa bo bo pewnie ja zaaplikuja lekami i wie ze idą kolejni ze sprzętem. Laik jestem ale jakoś wierzę ze ten chłop żyje. Raczej nie ruszą dalej. Tak przynajmniej myślę, bo gość na 99% już martwy. 99.99%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja się nie znam za mocno ale problemu z oczami nabawil sie podobno bo okularow nie nosil (moim zdaniem amatorka) Co do ryzykanctwa Mackiewicza to poszedl tam 7 raz... czy to nie przegiecie, czy nie nalezy sobie powiedziec natura wygrala? A gdzie wyczytales, ze nie nosil nigdy okularow? Kazdy je posiada bo to jest podstawowe wyposazenie. Wielu ludzi doznalo slepoty snieznej mimo, ze je posiadali. Wystarczy na chwile je zdjac zeby zdjac rekawice bo musisz cos rozpakowac do zjedzenia albo zagrzac sobie wode i dupa blada. Himalaisci traca rowniez palce z powodu odmrozenia. Nie dlatego, ze nie nosza rekawic tylko dlatego, ze czasami musza je zdjac a przy takich warunkach na over 7k metrow wystarczy kilka minut i zamiecione. A na takich wysokosciach walczy sie o kazdy oddech, zdjecie rekawic to olbrzymi wysilek zajmujacy czasami tez sporo czasu. Źródła Ci nie podam ale można było wyczytać taką informację. Nie pisałem, że nigdy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiedzą że ciężkie warunki, miną kolejne godziny i tyle. Od początku był raczej taki plan.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
musisz poluzować fechu. Nie rozumiesz, że kolega ze Śląska nie rozumie, że Ty rozumiesz, że on nie rozumie, że Ty rozumiesz?? Trochę wyrozumiałości, kumasz pało?  proszę zaczepna pyra się odezwała jakbym był tak zaczepny jak Ty to bym się zapytał gdzie worek pyr który obiecałeś ale nie będę taki zaczepny jak ty  Ty taki niedorozwinięty jesteś naprawdę, czy tylko na forum tak pozujesz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
l`pool mnie wkur.... taka kasa do wygrania i huj!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Powiedzą że ciężkie warunki, miną kolejne godziny i tyle. Od początku był raczej taki plan. Nie sądzę Tazen. Z tego co piszą skoro kiedyś Mackiewicz mu uratował dupe to będą szli nawet jeśli mieliby znelzc trupa. Ja bym tak zrobił nawet jakbym się miał polozyc koło niego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiedzą że ciężkie warunki, miną kolejne godziny i tyle. Od początku był raczej taki plan. Nie sądzę Tazen. Z tego co piszą skoro kiedyś Mackiewicz mu uratował dupe to będą szli nawet jeśli mieliby znelzc trupa. Ja bym tak zrobił nawet jakbym się miał polozyc koło niego. +10
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|