|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Kłinci kozak +1000 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jest i coś dla bebeta! ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/DUlQ24UXcAA2Tfg.jpg)
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Burbon, a jak tam te Notts Kantry co grałeś? Weszło? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zona Mackiewicza na tvn24 Zreferuj co się dzieje, proszę.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Burbon w piątek 375 melonów! Wygrywamy ? Bierzem kurwa bierzem!!! Rzuci się tu z bańkę cebulakom na rozkurz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OK, przepraszam źle się wyraziłem zwyczajnie nie dotrzymałeś złożonej obietnicy teraz dobrze się wyraziłem ??? lepiej. i to jest powodem, że nazywasz mnie oszustem? bo o ile możesz mnie wyzywać od pizdeczek i co ci ślina na język przyniesie co mi kompletnie wisi, to nie olałem tematu tylko załatwiłem to inaczej. dla mnie nie wywiązanie się z obietnicy trąci oszustwem załatwiłeś to inaczej powiadasz? to może Bazyl też inaczej załatwił sprawę rozliczania się z przegranych zakładów tylko nam o tym nie napisał
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Właśnie czytałem o tym Mackiewiczu co się w góry wybrał.... poczytałem sobie o nim coś więcej. Chyba zaczynam żałować, ale nie jego tylko siebie, że straciłem tyle czasu... ciężki kretyn, a widzę media robią z niego bohatera. Żal każdego umierającego ale ten Mackiewicz to nie był jakiś wybitny wyczynowiec tylko taki trochę szaleniec, na zasadzie - a co ja nie zrobię - i teraz media mają relację, szwagierka zbiera mamonę na opłatę akcji ratunkowej.... Poczytales troche o gosciu na googlu i masz prawo wypowiadac osod o czlowieku nazywajac go kretynem jak nie masz zielonego pojecia o himalaizmie? A drugi post z 13:45 wczorajszego dnia okraszony swierdzeniem "był" jakby gosciu juz nie zyl. Rozumiem, ze taki z Ciebie "szpec" ze na podstawie medialnych informacji a tak naprawde szumu informacyjnego oceniles jego szanse na przezycie? Zyjemy w takich czasach, ze media w takich przyadkach przescigaja sie w podawaniu niesprawdzonych i niezweryfikowanych informacji. Cos a`la katastrofa smolenska gdzie przezyly 3 osoby, karetki ich odwiozly do szpitali... No ale najpierw trzeba ruszyc mozgiem. dalej tak uważam i napisałem Ci dlaczego. Tak samo jak uważam, że nie żyje i jeśli się okaże, że żyje to nie będzie mi przykro, wręcz przeciwnie. Dokładnie odwrotnie jak quincy, bo ten się będzie cieszył z każdego nieszczęścia każdego którego nie lubi, prawda quincy? ;-)
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Ja tam się wywiązałem względem Haczyka, Iti względem mnie, trzeba się szanować, takie moje zdanie.
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
mowila to, co wszyscy wiemy; wraz ze zmieniajacymi sie komunikatami odzyskiwala i tracila nadzieje dlugo tvn24 nie rozmawial, gosc ktory prowadzi program to moj bardzo dobry kolega, swietny czlowiek i jak byla bliska placzu, to zakonczyl rozmowe klasa jak zawsze Lukasz
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Rozwiń myśl Biszop bo nie wiem o co Ci chodzi.
To Ty się dopierdalasz do kolejnych osóbi uchodzi Ci to na sucho bo lubisz się chwalić i niektórym tu a właściwie większości imponujesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Genialna walka Usyka z Briedisem!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To Ty się dopierdalasz do kolejnych osóbi uchodzi Ci to na sucho bo lubisz się chwalić i niektórym tu a właściwie większości imponujesz. Wydumane ego. Ale Mastera nikt nie przebije. Istny Leonardo da Vinci naszych czasow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam się wywiązałem względem Haczyka, Iti względem mnie, trzeba się szanować, takie moje zdanie. Ładziak, to nie ta sprawa. 
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
rezygnuja z akcji ratunkowej wobec MAckiewicza 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Ja tam się wywiązałem względem Haczyka, Iti względem mnie, trzeba się szanować, takie moje zdanie. Ładziak, to nie ta sprawa.  W takim razie przepraszam i lece, poczytam z rana. :)h
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
"to straszna i bolesna decyzja, jestesmy z rodzina Tomka"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akcja ratowania przesunięta na jutro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To Ty się dopierdalasz do kolejnych osóbi uchodzi Ci to na sucho bo lubisz się chwalić i niektórym tu a właściwie większości imponujesz. Wydumane ego. Ale Mastera nikt nie przebije. Istny Leonardo da Vinci naszych czasow. Hamalaista, alpinista, znawca usa, nba, itd., prowokator, który chciał utemperować jakiegoś osiedlowego Dziadka, a Dziadek zwyzywał go od gówniarzy, przegonił i zawiadomił Policję. A teraz ssaczu 2 lata nie jest w stanie załatwić spr. i jest ciagany przez Dziada osiedlowego po sądach. Jak pisałem wczoraj - bez odbioru. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A to wszystko zaczęło się od skoków narciarskich
|
|