|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale zwiększony, do 2 obcokrajowców w pierwszej 11, i 5 powiedzmy w skladzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a chuj w dupe wilczkom i brondbym i całej reszcie nie chce być Mistrzem, to niech idzie do Lecha 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak jak wy co roku  Wy tzn. kto ? Wisłą Mylisz się  my to se możemy o serii 3 dobrych meczów pomyśleć. Nowy trener preferuje grę ofensywną to może przynajmniej będzie ciekawiej, ale co do efektu nie wiadomo. Dla graczy overy częstsze się szykują. Jak prowadził Hajduka i Videoton to ładowali najwięcej w lidze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czuczu co tam u DSmudy nauczył się gadać po Polsku ? będzie awans do 2 ligi ?  Gada jak zwykle. Stary jest na pewien poziom wystarczy. Młodzież na niego patrzy dalej na niego jak na Smuda -selekcjonera i gosc z LM. Ja do niego nie mam zarzutów. Moja teoria jest taka, że jak teraz nie awansuje to cała koniunktura i zapał może pierdolnąć. Oby nie przed nami tylko Sokół Aleksandrów czyli...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale zwiększony, do 2 obcokrajowców w pierwszej 11, i 5 powiedzmy w skladzie Wszyscy z UE są traktowani jednakowo, dla nich nie ma limitu i nie może być. Jest limit dla obywateli spoza UE - dwóch na boisku, w klubie możesz ich nawet 100 mieć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak jak wy co roku  Wy tzn. kto ? Wisłą Mylisz się  my to se możemy o serii 3 dobrych meczów pomyśleć. Nowy trener preferuje grę ofensywną to może przynajmniej będzie ciekawiej, ale co do efektu nie wiadomo. Dla graczy overy częstsze się szykują. Jak prowadził Hajduka i Videoton to ładowali najwięcej w lidze. chodziło mi o to że marka pozostała tylko hajsu brak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie o ten brak limitu dla graczy z UE mi chodzi. Powinni być wszyscy traktowani równo. Więcej miejsca by się zrobiło polskiej młodzieży.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze niektórzy się na tą markę nabierają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sokół Aleksandrów Łódzki, ale czy to ich fan club to nie interesuje mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mogą mieć ciśnienie jak ich i znów was wydymają
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Vvega, nie jestem przekonany czy to będzie wyglądało tak ofensywnie jak w składzie będzie zawsze dwóch defensywnych pomocników. Jeśli nie podpiszą tego skrzydłowego z Videotonu, to Boguski będzie miał znowu pewny plac.
Martwi mnie kontuzja Wojtkowskiego, bo licząc czas dojścia do dyspozycji, to pewnie pogra w końcówce sezonu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mogę śmiało wchodzić w zakład że z takim składem Legia nie zdobędzie mistrza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie o ten brak limitu dla graczy z UE mi chodzi. Powinni być wszyscy traktowani równo. Więcej miejsca by się zrobiło polskiej młodzieży. Nie do przejścia taki przepis o którym mówisz. Ja nie jestem zwolennikiem tego, że jesteś młody to grasz. Są różne sposoby ogrywania zawodników. Z drużyny mistrza Polski Wisły która ograła Cracovię 10-0 przy Kałuży tylko Bartosz jakoś zaistniał.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie o ten brak limitu dla graczy z UE mi chodzi. Powinni być wszyscy traktowani równo. Więcej miejsca by się zrobiło polskiej młodzieży. Dziwię się, że Boniek nie jest w stanie czegos przeforsować aby nie było nasranych słabych słowaków, serbów, kurwa czeczenów i innych nabytych słabeuszy. W tej lidze jest kilku wartościowych obcokrajowcow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale oni i tak się wyprą, że są "przyjezdni" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mogę śmiało wchodzić w zakład że z takim składem Legia nie zdobędzie mistrza biczyk akagi chętni  ja już się założyłem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vvega, nie jestem przekonany czy to będzie wyglądało tak ofensywnie jak w składzie będzie zawsze dwóch defensywnych pomocników. Jeśli nie podpiszą tego skrzydłowego z Videotonu, to Boguski będzie miał znowu pewny plac.
Martwi mnie kontuzja Wojtkowskiego, bo licząc czas dojścia do dyspozycji, to pewnie pogra w końcówce sezonu. Masz rację. Ja opieram się, na tym co było kiedyś. Problemem będą skrzydłowi faktycznie. Małecki niewiadoma forma. Ciekawym gościem do grania jest Mitrović on niby rozumie filozofię Carillo. Próbowałem obejrzeć wczorajszy sparing z Chińczykami, ale szkoda czasu, poza tym skład jakiś taki bez "ognia" był. Wojtkowski gwarantował trochę "klepania" w środku, szkoda. Na Boguskiego to jakiś crowfundig trzeba założyć żeby kontrakt wykupić i zesłać do Dalinu Myślenice.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie o ten brak limitu dla graczy z UE mi chodzi. Powinni być wszyscy traktowani równo. Więcej miejsca by się zrobiło polskiej młodzieży. Dziwię się, że Boniek nie jest w stanie czegos przeforsować aby nie było nasranych słabych słowaków, serbów, kurwa czeczenów i innych nabytych słabeuszy. W tej lidze jest kilku wartościowych obcokrajowcow przecież masz limit na 2 spoza Unii a od kiedy jesteśmy w Jewropie to nie możesz nikomu zabronić pracy w Polsce
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|