|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OFICJALNIE: Demba Ba w Goztepe. Turcy wypożyczyli go z Shanghai Shenhua do końca sezonu. News dnia. Dzień dobry  Ten trop żeby sprawdzić wystrój studia Stano i Twaro był dobry. Też się zdziwiłem, że w tym samym czasie dwa podobne projekty.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
kiedy Obame do tego arsenalu? zdazy jeszcze cos strzelic w sobote w koloni? Dzisiaj godzina 24 okno się zamyka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Zaczęli już zbierać ekipę. Wiśniowski, Mila i Smok dali do zrozumienia na tt. Tylko też nie wiadomo, czy to będzie tylko program, czy coś większego.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
A tak na marginesie Twojego gifa forty, to kiedyś o tym pisałem, ale powtórzę bo mi się jakoś skojarzyło patrząc na pasażerów tego metra. Jakaś Francuzka po pobycie w Warszawie i jeździe metrem napisała na twitterze, że warszawskie metro jej się bardzo podoba. Dlatego że wchodzi do niego, patrzy w lewo, patrzy w prawo, a tu sami biali ludzie.Już nie do końca tak jest, ale widocznie tak trafiła.  Taki dowcip mi się przypomniał  Leci samolot z żołnierzami Legii Cudzoziemskiej do Afganistanu. Na pokładzie sierżant mówi: - za każda parę uszu taliba daję 200 ojro, za cały łeb z brodą 500!!! Samolot wylądował, żołnierze się rozbiegli. Wracają po godzinie z pełnymi koszami głów i uszu. Sierżant patrzy i mówi: - Pojebało Was??? Przecież wylądowaliśmy tylko na międzytankowanie w Berlinie...  dobry , coś fajnego na czym można dłuższą od chuja brodę przedłużyć?  ![[Linked Image from media1.tenor.com]](https://media1.tenor.com/images/e0a6939b27349e46ecda9e5b39f90e57/tenor.gif) nie dramatyzuj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaczęli już zbierać ekipę. Wiśniowski, Mila i Smok dali do zrozumienia na tt. Tylko też nie wiadomo, czy to będzie tylko program, czy coś większego. Jest gość z Zetki chyba Kruk się zwie i gwiazda inernetu Krzywicki
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Krzywickiego akurat nie trawię, na początku mi nie przeszkadzał, z czasem zaczął irytować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Parę osób z mecz.pl jakieś kąciki tematyczne by poprowadziło. Laski, jedzenie, alkohol przepleciony sportem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
22-letni obrońca Böðvar Böðvarsson z FH Hafnarfjörður został nowym graczem Jagiellonii Białystok - poinformował islandzki klub.
W poprzednim sezonie Islandczyk rozegrał 22 mecze w rodzimej ekstraklasie. Böðvarsson ma na swoim koncie cztery mecze w reprezentacji kraju. o żesz kurnasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anderlecht, FC Porto, Ajax Amsterdam czy tam Dinamo Zagrzeb też muszą co roku mistrzostwo zdobywać. I go nie zdobywają co roku. Legia też nie będzie, bo to jest niemożliwe. Miodek miał taką koncepcję i wizję prowadzenia klubu. Życie i presja wyników w warszawskim środowisku weryfikują te koncepcje. Cały czas jest porównywany jako prezes do osiągnięć Leśnego, a jako człowiek inteligentny i ambitny wie że w związku z tym musi swoje wizje rozłożyć trochę w czasie. Jest jednak rzecz oczywista, że aby polska klubowa piłka coś więcej znaczyła w Europie, musi być kilka klubów silniejszych finansowo, aby ta rywalizacja między nimi powodowała odpowiednie nakłady. Nakłady zarówno na pozyskiwanie lepszych piłkarzy z innych lig, jak i szkolenie swoich.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Akagi,
daj spokój z Jagą. Wyceniam jego czytanie ze zrozumieniem na 10%, max 20%. Szkoda, że mam daleko do sektoru ultra (oczywiście cenię tych ludzi za pracę którą wkładają podczas meczu), gdybym tam pogadał z paroma to poznałbym go. Wypracowane zdania, schematy. On nie wie co to znaczy postawić wygrany kupon za 20k oraz przeżyć targające emocje związane z tym zakładem jak również taktycznie trolować a zarazem upominać się o swoje w ramach przywrócenia konta na forum. On nazwie, że to jest działania psychicznie chorego człowieka, a nie wie, iż była to strategia (jak się okazało długoterminowa, bo aż 13 miesięcy). Chociaż nie tylko on, lecz on najbardziej.
Dalej czekam na odpowiedź Piostara w sprawie obniżenia limitu na post. Czy ktoś może mnie poinformować o obecności administratora? Zostały ustalone między nami pewne zasady, aczkolwiek swą nieobecnością sprawia, iż te zasady ulegają dewaluacji z powodu ignorowania naszego wątku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
te filozof, a poza tym wszyscy zdrowi? co za bzdura  większość tych przeciwko którym będzie grał, nawet nie będzie świadoma że to były reprezentant Polski bituś - mordo Ty moja !  Gołębie dalej Ci srają na balkonie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warszwski adwokat z tworek 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
te filozof, a poza tym wszyscy zdrowi? co za bzdura  większość tych przeciwko którym będzie grał, nawet nie będzie świadoma że to były reprezentant Polski bituś - mordo Ty moja !  Gołębie dalej Ci srają na balkonie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oficjalnie Żiru w Chelsea, Michy w BVB
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks długo nie wytrzymał pod nowym nickiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Krzywickiego akurat nie trawię, na początku mi nie przeszkadzał, z czasem zaczął irytować. Irena Krzywicka z domu Goldberg – polska feministka, pisarka, publicystka i tłumaczka, propagatorka świadomego macierzyństwa, antykoncepcji i edukacji seksualnej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krzywickiego akurat nie trawię, na początku mi nie przeszkadzał, z czasem zaczął irytować. Irena Krzywicka z domu Goldberg – polska feministka, pisarka, publicystka i tłumaczka, propagatorka świadomego macierzyństwa, antykoncepcji i edukacji seksualnej. feminizm światowy- równość wobec mężczyzny feminizm polski - mężczyzna to zło taka różnica
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|