|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak się koguty nie obudzą to hujnia z overem będzie
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Fryzjer umi to co barber?
Chudy dzięki za rady. Ale potrzebuje czymś się golic a nie zapuszczac to samo co jest na jajkach. Rozumiem Cię, chcesz się golić na gładko Szkoda kasy na te drogie zabawki - przynajmniej moim zdaniem, też kiedyś borykałem się z tym problemem i miałem kłopoty ze skórą po goleniu. Wypróbuj tę tańszą OneBlade - goli na zero bez problemów i łatwiej nią dojść w niektóre okolice twarzy - jak się nie sprawdzi to ładuj się w te droższe. Ja obecnie noszę brodę ale podgalam się co 2 tyg i tymi nasadkami które są dołożone do zestawu przy OneBlade i jestem mega zadowolony a jak już wspomniałem miałem kilka golarek i żadna nie spełniała moich oczekiwań.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem Quincy jakiego modelu uzywales, ja korzystam z Brauna z 15 lat juz i jestem zadowolony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Salah głupi kutas to specjalnie zrobił ? bo nie wierze że można tak podać.....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak się koguty nie obudzą to hujnia z overem będzie ogólnie cały ten mecz to jedna wielka tragedia, jedna bramka po błędzie i tyle i tak się pewnie skończy.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Nie wiem Quincy jakiego modelu uzywales, ja korzystam z Brauna z 15 lat juz i jestem zadowolony Pewnie te sama co Ty bo też ja mam z 10 lat. Generalnie ok. Pewnie kupiłbym nożyk i sitko za 100 zl i dalej by grała. Ale chce coś zmienić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wazne zeby nozyki i folie co 2-3 lata zmieniac, czuc roznice po wymianie jest jak nowka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
strzelać obrzezani z Lądka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w l`poolu po o1,5 @1.44
1290,00
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chudy dzięki za rady. Ale potrzebuje czymś się golic a nie zapuszczac to samo co jest na jajkach. Rozumiem Cię, chcesz się golić na gładko Szkoda kasy na te drogie zabawki - przynajmniej moim zdaniem, też kiedyś borykałem się z tym problemem i miałem kłopoty ze skórą po goleniu. Wypróbuj tę tańszą OneBlade - goli na zero bez problemów i łatwiej nią dojść w niektóre okolice twarzy - jak się nie sprawdzi to ładuj się w te droższe. Ja obecnie noszę brodę ale podgalam się co 2 tyg i tymi nasadkami które są dołożone do zestawu przy OneBlade i jestem mega zadowolony a jak już wspomniałem miałem kilka golarek i żadna nie spełniała moich oczekiwań. broda na propsie .. co nie którzy mówią, że pejsy tesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siedziała na sośnie płakała żałośnie pytała się mamy kiedy jej obrośnie córuniu córuniu jesteś jeszcze młoda jeszcze ci obrośnie jak żydowi broda uhaha taka ludowa przyśpiewka
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
wazne zeby nozyki i folie co 2-3 lata zmieniac, czuc roznice po wymianie jest jak nowka Do tej mojej tylko 75 zl komplet noze i folia.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Chudy dzięki za rady. Ale potrzebuje czymś się golic a nie zapuszczac to samo co jest na jajkach. Rozumiem Cię, chcesz się golić na gładko Szkoda kasy na te drogie zabawki - przynajmniej moim zdaniem, też kiedyś borykałem się z tym problemem i miałem kłopoty ze skórą po goleniu. Wypróbuj tę tańszą OneBlade - goli na zero bez problemów i łatwiej nią dojść w niektóre okolice twarzy - jak się nie sprawdzi to ładuj się w te droższe. Ja obecnie noszę brodę ale podgalam się co 2 tyg i tymi nasadkami które są dołożone do zestawu przy OneBlade i jestem mega zadowolony a jak już wspomniałem miałem kilka golarek i żadna nie spełniała moich oczekiwań. broda na propsie .. co nie którzy mówią, że pejsy tesz  W armii kiedyś nie można było. Teraz to i brudasa z dredami z kompanii by nie wyjebali.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tottki karać Liverpool za taką grę w 2 połowie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chudy dzięki za rady. Ale potrzebuje czymś się golic a nie zapuszczac to samo co jest na jajkach. Rozumiem Cię, chcesz się golić na gładko Szkoda kasy na te drogie zabawki - przynajmniej moim zdaniem, też kiedyś borykałem się z tym problemem i miałem kłopoty ze skórą po goleniu. Wypróbuj tę tańszą OneBlade - goli na zero bez problemów i łatwiej nią dojść w niektóre okolice twarzy - jak się nie sprawdzi to ładuj się w te droższe. Ja obecnie noszę brodę ale podgalam się co 2 tyg i tymi nasadkami które są dołożone do zestawu przy OneBlade i jestem mega zadowolony a jak już wspomniałem miałem kilka golarek i żadna nie spełniała moich oczekiwań. broda na propsie .. co nie którzy mówią, że pejsy tesz  W armii kiedyś nie można było. Teraz to i brudasa z dredami z kompanii by nie wyjebali. ja noszę taki 4 dniowy zarost i luz, pejsów nie mam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wazne zeby nozyki i folie co 2-3 lata zmieniac, czuc roznice po wymianie jest jak nowka Do tej mojej tylko 75 zl komplet noze i folia. Mysle ze raz na 2 lata wydac to nie jest duzo ![[Linked Image from images-na.ssl-images-amazon.com]](https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41kB8bwzvtL._SY355_.jpg) ja tej uzywam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wazne zeby nozyki i folie co 2-3 lata zmieniac, czuc roznice po wymianie jest jak nowka Do tej mojej tylko 75 zl komplet noze i folia. Mysle ze raz na 2 lata wydac to nie jest duzo ![[Linked Image from images-na.ssl-images-amazon.com]](https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41kB8bwzvtL._SY355_.jpg) ja tej uzywam ile ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|